#کیک_باقلوا_کادایف
شکر یک لیوان، آب ۳/۴ لیوان و گلاب ۱/۴ لیوان داخل قابلمه بریزید روی حرارت بذارید تا شکر آب شه زعفرون و یک ق مربا آبلیموترش اضافه کنید از روی حرارت بردارید.
سه عدد تخم مرغ ، ۳/۴لیوان شکر و نصف ق چای وانیل رو بزنید نصف لیوان روغن مایع و دو ق زعفرون دمکرده و یک ق پودر هل هم اضافه کرده هم بزنید نصف لیوان آرد الک شده و یک ق غذا بکینگ پودر بریزید هم بزنید رر آخر ۱۰۰ گرم رشته کادایف مخلوط کنید قالب چرب کرده مایه رو بریزید داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه بد حرارت ۱۷۰ درجه بپزید از فر خارج کرده یک دقیقه بعد شربت بار روی کیک بریزید
@mivhe71
#کوفته_برنج
2 لیوان برنج پلویی (پخته شده)
1 عدد پیاز
1 عدد تخم مرغ
2 حبه سیر درشت
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 لیوان پنیر پیتزا رنده شده
1 قاشق مربا خوری فلفل قرمز پرک شده (نوعی فلفل ترکیه با اسم pulbiber)
1 قاشق چای خوری زیره
نوک قاشق چای خوری فلفل سیاه
8_7 ساقه جعفری
نمک
روغن مایع(برای سرخ کردن)
طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. سپس پیاز ، سیر رنده شده ، آرد سوخاری ، پنیر پیتزا ،تخم مرغ ، نمک ، ادویه ها و جعفری را به برنج اضافه کنید و ورز بدید. از مواد برداشته شکل بدید و داخل روغن داغ با شعله کمی متوسط سرخ کنید.(ممکن است برنج ها بترکد مواظب باشید)
میتوانید با سس کچاپ، مایونز و یا ماست سیر دار سرو کنید.
Turkyemekler
@mivhe71
#فینگرفود
#رول_نون_پنیرسبزی
#مناسب_عصرونه_تولد_سفره_عقد
نون باگت رو باز كردم تا به شكل مستطيل بشه ،پنير و جعفري خورد شده و شامي رو گذاشتم و رول كردم بعد با چاقو بريدم
براي شامي دوليوان نخود و نصف ليوان لپه رو يك روز خيس كردم و بعد با كمي آب گذاشتم بپزه ،دو تا سيب زميني متوسط رو هم پختم و همراه يك عدد پياز خام و همه رو چرخ كردم و همراه سيصد گرم گوشت پخته و ريش شده و نمك و فلفل و زرد چوبه و سه عدد تخم مرغ مخلوط كردم و سرخ كردم.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#بورک_اسفناج_مجلسی
مواد لازم :
یوفکا ۳ عدد
اسفناج ۵۰۰ گرم
پنیر سفید رنده شده ۱ استکان
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه , پاپریکا
مواد لازم برای تهیه سس بورک گل :
آب ۱ استکان
روغن مایع ۱ استکان
زرده تخم مرغ
کنجد یا سیاه دانه
طرز تهیه:
برای درست کردن بورک گل اسفناج نیم کیلو اسفناج را تمیز کرده و ریز خرد میکنیم و در آب فراوان می شوئیم و میگذاریم آبش کاملا برود. اکنون اسفناج ها را در یک کاسه ریخته روی آن یک قاشق چای خوری نمک ریخته و خوب با دست ورز داده تا آب سبز آن خارج شود انقدر در دست فشار میدهیم که آب آن کاملا خارج شود اکنون یک استکان پنیر,فلفل سیاه و پاپریکا ریخته و خوب مخلوط میکنیم میتوانید در صورت دلخواه به این مخلوط دو تا سه ساقه پیازچه , جعفری هم بریزید.
حالا سس بورک را درست میکنیم برای درست کردن سس بورک در یک کاسه یک استکان آب, یک استکان روغن مایع را با هم مخلوط کرده سه عدد یوفکا را روی میز کار روی هم قرار داده و به چهار قسمت برش می زنیم جمعا دوازده عدد یوفکای مثلثی خواهیم داشت. یکی از یوفکاها را رویش از ترکیب آب و روغن می مالیم ودر قسمت پهن مواد اسفناج را قرار داده و رول میکنیم. سپس به شکل دایره می بندیم ( مثل تصویر ) تا مثل گل شود بخاطر همین اسمش بورک گل است برای اینکه در مدت پخت این بورک ها باز نشود به انتهای ان خلال دندان فرو کنید همه یوفکاها را هم به همین شکل درست میکنیم
اکنون در سینی فرکاغذ روغنی انداخته و دانه دانه روی سینی می چینیم روی آنها زرده تخم مرغ می مالیم سپس کنجد یا سیاه دانه می پاشیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم بمدت بیست دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود.
بورک گل اسفناج را از فر خارج کرده گرم یا ولرم سرو میکنی
@mivhe71