eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روی مت سیلیکونی(سیلپد) مقداری گلوکز بریزید و با پالت صاف کنید تا سطحی یکدست داشته باشید. اگر گلوکزتون سفت بود کمی گرمش کنید بصورت غیر مستقیم بن ماری یا ماکرو .،تا روان شود دقت کنید زیاد حرارت ندین چون گلوکز بسرعت بافت اصلیشو از دست خواهد داد. ریختن گلوکز روی سیلپد کاملا سلیقه ایه و میتونید اشکال مختلفی طرح بزنید. حالا مقدار خیلیئییییییی کمی رنگ به گلوکز اضافه کنید حتی میتونید یک تکه از گلوکز را چند رنگ کنید. فر را 10 دقیقه قبل از کار با درجه 150 درجه سانتیگراد گرم کنید وسیلپد را به فر منتقل کرده یکساعت زمان پخت دهید در این مدت درب فر را باز نکنید و حوصله کنید. ممکنه در طی گرم شدن گلوکز ،اشکالی که درست کردیم روان شوند و به همدیگر بچسبند پس 🔴🔴🔴با فاصله گلوکز هارو قرار بدین و موادو زیاد حجیم و ضخیم نگیرید که بعد از پالت زدن سطح و جای زیادی بگیرند.(اگر هم بهم چسبیدند بعد از خنک شدن با دست از هم جدا کنید.) بعد از خارج کردن از فر و خنک شدن، توریهارا از مت جدا کنید. و برای دیزاین کیک و دسر استفاده کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ۱۰۰گرم شوید خورد شده ۱۰۰گرم ریحان خورد شده ۱۵۰گرم پیازچه خورد شده ۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰گرم پنیر سفید ۲ الی ۳ لیوان ماست چکیده که من از ماست یونانی استفاده کردم که طعم خیلی خوشمزه ای داره. نمک به میزان لازم طرز تهیه: اول از همه سبزی هارو خوب خورد میکنیم میشوریم و آبکش میکنیم و توی یه کاسه بزرگ میریزیم و کره و پنیر رو که خوب با چنگال له کردیمو با نمک و ماست اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. بعضی ها بهش فلفل تند هم خورد میکنن و میزنن که من چون تندی دوست ندارم نمی ریزم و یکی هم این که بعضی ها به جای پیازچه از پیاز استفاده میکنن که بازم کاملا اختیاری هستش من ترجیح میدم پیازچه بزنم چون خیلی خوش عطر میشه به راحتی آماده میشه و بسیار هم لذیذه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد اسفناج ۱۰۰ گرم(اندازه دو تا مشت) قارچ ۵ عدد لبنه ۲ ق غ سیر ۲ حبه پنیر موزارلا ۲ ق غ خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد  با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، ۳ قاشق روغن زیتون به مدت حداقل ۱ ساعت مرینیت کنید. تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید   اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید ۱ دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت  بدید  بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه  اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه . از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران  آغشته کنید بزارید به مدت ۴۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ تو فر @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد الویه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم جگر،دل ،قلوه پیاز یک عدد رب گوجه نصف قاشق غذاخوری نمک ،فلفل،زردچوبه آب جوش نصف استکان سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کرده جگرو دل وقلوه را شسته و برش زده به پیازها اضافه کرده مقداری تفت دهید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده درب ظرفتون رو ببندید و با شعله ی ملایم اجازه بدید خوب پخته بشن و وقتی آب غذا تمام شد یک قاشق رب را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید و کنار سیب زمینی سرخ شده سرو کنید نوش جان 👌❤ نان های زیره آماده تهیه شده @mivhe71
خوراک جگر که هم با نون میشه خورد هم برنج و روشهای متفاوت پخت جگر👆 👆