امروز حلوای هویج درست کردم بسی خوشمزه و خوشرنگ بود 😋🌈
من عاشق رنگش شدم 😍 یه نارنجی پررنگ😅😅 اگه طعم هویج رو هم دوست ندارید این حلوا رو دوست دارین چون اصلا طعم هویج نمیده
#حلوا_هویج
موادلازم:
هویج ۲۵۰ گرم
شکر ۳/۴ پ
آب ۱/۴ پ
گلاب ۱/۴ پ
آرد ۱/۲ پ
زعفران ۱ و ۱/۲ ق چ
روغن مایع ۱/۴ پ
طرزتهیه:
اول از همه هویج رو بپزید و با آب و گلاب و شکر توی مخلوط کن بریزید و میکس کنید.
آرد رو تفت بدین تا بوی خامی اون گرفته بشه بعد روغن و زعفران رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا زیر شعله رو خاموش کنید و مخلوط هویج رو اضافه کنید (هویج هارو بریزید روی آردا 😅😂) و هم بزنید تا حلوا جمع بشه.
پ.ن: رنگ آرد نباید عوض بشه.
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تابه_ای👇
مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
5 قاشق ماست
کمی نمک(نصف قاشق مرباخوری)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری)
4 قاشق غذاخوری روغن مایع
آرد (آرد را با کنترل بریزید ، باید خمیر نرم باشد و کمی به دست بچسبد)
سوسیس ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، زیتون ، ذرت ، پنیر پیتزا ، فلفل ، گوجه فرنگی ، کنجد
و ... مواد لازم برای سس:👇
1 قاشق مربا خوری رب
1 قاشق مربا خوری سس کچاپ
1 قاشق چای خوری آویشن
1 حبه سیر رنده شده
طرز تهیه:
برای خمیر تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده شود. خمیر را داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید بذارید و خمیر را با دست پهن کنید. (اگر دوست دارید خمیر پیتزا نازک باشد میتوانید داخل دو ماهیتابه درست کنید. خمیر برای دو عدد پیتزا کافی است) مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید. ابتدا پنیر پیتزا بریزید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در آخر مجدد پنیر پیتزا رنده شده بریزید. در ماهیتابه را بگذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
👩🏼🍳 کدبانوهای عزیز میتونید کلم رو به جای چاقو 🔪با یک پوست کن تیز خرد کنید 😉
اگه برای سالاد، کلم ریز احتیاج دارید میتونید کلم رو رنده کنید 👌
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سالاد_سینه_مرغ
سینه مرغ وبرای هرغذایی که لازم باشه ازقبل طعمداربشه به این روش آماده میکنم
نصف سینه مرغ و به دولایه تقسیم میکنم وروی تخته باپشت کارد آشپزخونه روش ضربه میزنم تا نازکترشه.بعدبا سویاسس ،سیرله شده،ادویه استیک(یافلفل سیاه نیمکوب)ویکم روغن زیتون مرینیدش میکنم ویکی دوساعت استراحت میدم.تابه گریل وبدون روغن داغ داغ میکنم ومرغهاروگریل میکنم.بااین روش مطلقا خشک نمیشه وکاملا آبدارمیمونه.
@mivhe71
#کروکت_پنیری
5عدد سیب زمینی
سوسیس انگشتی به میزان لازم
پنیر گودا یک بسته
2 عدد تخم مرغ
آرد سفید و سوخاری
(برای غلطاندن کروکت)
نمک,فلفل سیاه
روغن مایع برای سرخ کردن
سیب زمینی را آبپز کرده,له کرده به شکل پوره در می آوریم و ,یک عدد تخم مرغ,نمک,فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کرده مخلوط میکنیم.آر .تیکه هایی به اندازه گردو برداشته داخل هر توپک سوسیس و پنیر قرار میدیم .سپس اول در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ میکنیم
@mivhe71