eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پودرکرم کارامل:1بسته شیر:2لیوان بیسکویت پتی بور:20عدد خامه:1پاکت کافی میکس:1ق غ پودر ژلاتین:1ق غ ابتدا پودر کارامل را با دولیوان شیر و پودر ژلاتین و کافی میکس ترکیب میکنیم و روی حرارت قرار دهید تا وقتی که بجوشه هم میزنیم وسپس همینطور که داغه توی مخلوط کن ریخته و یک بسته بیسکوییت پتی بور رو توش خورد کنیدو خوب هم بزنید و( یا با غذاساز و یا مث من با گوشکوب برقی) سپس یک بسته خامه اضافه ومجددا هم بزنید سپس در ظرف ریخته(ظرف نیاز چرب کردن نداره، خامه چرب هست و ب راحتی بر میگرده) حدودا دو یا سه ساعت در یخچال و یا نیم ساعت در فریزر بگذارید (من واسه تسریع کار تو فریزر میزارم خیلی زود آماده میشه، قبلش چک کنید ک کاملا سفت شده باشه) وقتی آماده شد میتونید سس کارامل رو روش بریزید و با هر چیز دیگه تزیین کنید ...پی نوشت: میتونید از هر قالبی استفاده کنید. من قالب سیلیکونی استفاده کردم(قالب های پلاستیکی هم عالی هستن، اگر تجربه چندانی واسه آماده کردن دسر با قالب های سه بعدی ندارید پیشنهاد میکنم حتما از قالب پلاستیکی استفاده کنید) @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ای هر دسته ماکارونی ها رو داخل فویل پیچیده و با چنگال چندتا سوراخ میکنیم بعد داخل آب در حال جوش به مدت ده دقیقه میندازیم تا نرم بشه. سپس از داخل قابلمه خارج کرده و از توی فویل درشون میاریم و آب سرد روشون میگیریم. وسطشون رو با مواد ماکارونی و پنیر پیتزا پر میکنیم. به مدت ده دقیقه توی فر قرار میدیم تا پنیرها آب بشن. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکر دانه ریز دو سوم پیمانه آرد یک و دو سوم پیمانه روغن مایع 1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد مغز گردوی پودر شده یک سوم پیمانه بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری وانیل ¼ قاشق چایخوری نمک 1 پنسه هویج رنده شده ریز 2 پیمانه ابتدا روغن و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی هم میزنیم سپس یکی یکی تخم مرغها را شکسته ووانیل را هم اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم تا مایه کیک کمی سفید و پفدار شود. مواد خشک(آرد /بکینگ پودرو نمک )را با هم 3 بار از الک میکنیم . سپس همزن را کنار گذاشته و با کمک لیسک آرد را به تدریج اضافه و به صورت دورانی هم میزنیم در آخر هم هویج رنده شده و گردوی خرد شده را اضافه کرده و مایه را در قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 45 دقیقه قرار میدهیم تا رویش طلایی شود و از فر خارج میکنیم (برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید از یک سیخ چوبی استفاده کنید و در مرکز کیک فرو برده و اگر تمیز بیرون آمد نشانه پخت کامل کیک است اگر نه چند دقیقه دیگر زمان بدهید).بعد قالب را روی پنجره سیمی قرار میدهیم تا کاملا خنک شود @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2 عدد طالبی کوچک 3 (4 ق) شکر 1 ق غ پر تخم شربتی 2 ق غ گلاب نصف ق چ هل(من نزدم) تخم شربتی رو خیس کرده و بعد از آبکش رد میکنیم. من تخم شربتی رو داخل قالب ریختم و دریخچال گذاشتم تا یخ بزنه ولی اجباری نیست میتونین تخم شربتی رو بعد تمیز کردن و خیس کردن به همون شکل به فالوده اضافه کنین طالبی رو چهار قاچ کرده و تخمه هاشو درمیاریم و قاچها رو پوست کنده و رنده میکنیم طالبی رنده شده رو به همراه شکر و گلاب و تخم شربتی مخلوط کرده و دریخچال میذاریم تا خنک بشه و طعم مواد به خورد هم بره و چند تکه یخ هم موقع سرو اضافه می کنیم من ازیخ تخم شربتی که داخل قالب ریخته بودم اضافه کردم و چند اسکوپ طالبی هم روی فالوده قرار دادم @shirini71