کاچی
آرد برنج یا آرد گندم یک لیوان(من از نصف آرد گندم و نصف ِآرد برنج استفاده کردم عالی شد)
آب شش لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده دو ق غ
شکر یا نبات خرد شده یک لیوان (یا هفت شاخه نبات )
روغن مایع دو سوم لیوان(می تونید از کره هم استفاده کنید)
زردچوبه یک ق چ
هل ساییده یک ق چ
مغزیجات خرد شده شامل گردو و پسته و ..به میزان دلخواه
ابتدا مخلوط آرد گندم و برنج رو الک میکنیم ببست دقیقه تفت میدیم بعد دوباره الک میکنیم و با روغن ده دقیقه دیگه سرخ میکنیم زردچوبه هم اضافه میکنیم و سرخ میکنیم برای شیره آب و نبات و هل و گلاب و زعفرون رو داخل قابلمه میرزیم تا نبات حل بشه و جدش بیاد بعد خاموش میکنیم آرد که سرخ شد حرارت رو خاموش میکنیم کم کم شیره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تاکامل به خوردش بره بعد دوباره حرارت رو روشن کنید در قابلمه رو بزارید ده دقیقه دیگه بمونه تا خوب به روغن بیفته
@mivhe71
#سیب زمینی شکم پر با قارچ
با چنگال سوراخ هایی روی 2 عدد سیب زمینی ایجاد کنید. 2 ق چ روغن آفتابگردان را روی سیب زمینی ها بریزید تا از طریق سوراخ ها به داخل سیب زمینی ها برود. سپس آنها را بمدت 1 ساعت و 20 دقیقه در مایکروویو با 200C/180C fan/gas 6 بپزید. 250 گرم قارچ را خرد کنید. با روغن تفت دهید تا سرخ شود. سیب زمینی ها را با چنگال از وسط باز کرده ابتدا قارچ ها را داخل آن بریزید و سپس با 100 گرم خامه ترش و پیازچه پر کنید. از شوید برای تزئین استفاده کنید
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋 اسنک های خوشمزه و راحت و سالم
@mivhe71
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کافه گلاسه کافی شاپی که به نظرم کافی شاپ باید بیاد ازم یاد بگیره والا به خدا از بس خوشمزه شده😍😍
بزن اون لایک خوشگله را دوست من…❤️
سیو نکنی هم که از دستت رفته…🤨
مواد لازم کافه گلاسه دو لیوان؛
شیر یک پیمانه
شکر ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری