لواشک شلیل
ابتدا شلیل های پخته را شسته و توی دیگ میریزیم و میگذاریم تا حسابی بجوشد و نرم شوندسپس داخل صافی ریخته و تخم انهارا جدا کرده و با پشت قاشق یا کفگیر له میکنیم تا شیره ی ان از صافی عبور کند و یه مقدار اب هم کم کم اضافه کنین تا شیره از صافی بگذره.
در اخر هم دوباره دیگ رو روی گاز بذارین تا یخورده غلظت پیدا کند سپس داخل سینی سلفون کشیده و مواد خنک شده را داخل سینی ها ریخته و در مقابل افتاب بمدت دو سه روز میگذاریم تا خشک شوند
@mivhe71
مواد لازم برای خاگینه شیره خرما
100 گرم کره
ماست شیرین یک دوم پیمانه
تخم مرغ 1عدد
پکینپودر 1 قاشق مرباخوری
نمک خیلی کم
آرد به حدی که به دست نچسبه
شیره خرما دو لیوان
طرز تهیه
ماست و تخم مرغ را باهم مخلوط میکنیم کره و تخم مرغ را باهم مخلوط میکنیم سپس ماست را اضافه میکنیم هم میزنیم کم کم آرد را اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید بعد خمیر را باز ميكنيم برش نازک میزنم وبه دور سیخ چوبی میپیچیم و به هر شکلی که دوست دارید درست کنید ودر روغن سرخ میکنیم بعد میریزیم داخل شیره تا شیره جزب خاگینه شود. میتونیدشربت معمولی هم درست کنید مثل همه خاگینه ها
@mivhe71
#کیک_پنیری_خونگی
آرد الک شده دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
وانیل نصف ق،چ
پکینگ پاودر یک ق
غ پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه یک بسته
تخم مرغ چهار عدد
شکر و تخم مرغ و وانیل خوب بهم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن به ترتیب اضافه کردم و هم زدم....پوست دو عدد لیمو ترش تازه رو رنده کردم و به مایع کیک اضافه کردم و هم زدم سپس اب دو عدد لیمو ترش تازه رو اضافه کردم خوب هم زدم سپس به تدریج ارد و پکینگ پاودرو به مخلوطم اضافه کردم و هم زدم.نصف مایع کیکو در قالبم ریختم و روشو پنیر خامه ای رنده درشت ریختم سپس بقیه مایع کیکو ریختم .
@mivhe71
#موهیتو
1/2 لیوان یخ 1/2 لیوان آب گازدار یا سودا یا نوشابه اسپرایت 2 قاشق غذاخوری عسل
3 عدد لیموترش متوسط ۱۰ برگ نعنا تازه .
طرز تهیه
ابتدا يخها رو درون ميكسر خرد مي كنيم بعد برگ نعناع و آب لیمو وعسل ،نوشابه گازدار اضافه مي كنيم و كاملا ميكس مي كنيم
به همین راحتی موهیتو خنک و خوشمزه ما حاضره
@mivhe71
#كوفته برنجي
يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته
@mivhe71