میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
شیرینی _دانمارکی _هلندی
آرد 5 لیوان( یا بیشتر)
خمير مايه سه قاشق غذاخوري
شير ولرم يك پيمانه
تخم مرغ سه عدد
شكر نصف لیوان
روغن مايع يك پيمانه
زعفران اب شده يك قاشق چايخوري
وانيل نصف قاشق چايخوري
مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:
دو پیمانه شیر
يك پيمانه شكر
نصف پيمانه آرد
نصف چايخوري وانيل
قبل از هر كاري اول
يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه
تا خمير مايه عمل بياد
كرم رو درست كن كه سرد بشه..
درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.
آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام
آرد رو الك كنید.
تخم مرغ و روغن وشکر خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزنید بعد شیر ولرم رو اضافه کنید آرد
رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بدید چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه احتمالا آرد یه کم بیشتر ببره تا جای که خمیر نرم و به دست نچسبه.
بعد از خمیر رو چونه کنید به اندازه 40 گرمی بزارید داخل قالب کیک یزیدی یا مافین که کاغذ روغنی انداختید بعد یک یا دوساعت زمان بدید تا استراحت کند و حجمشون دو برابر بشه بعد داخلشون رو کرم دانمارکی با ماسوره تزریق کنید بعد بزارید فر
بادرجه
200 تا 210 درجه پخته بشه
بعد از پخت شهد بزنید
شربت بار
یک لیوان آب و یک لیوان شکر کمی زعفران گلاب سه چهارم لیوان همه مواد رو باهم مخلوط کنید وهم بزنید بعد بزارید رو گاز با شعله ملایم تا جوش بیاد باید هم بزنید تا شکر حل بشه بعد ازاین که شکر حل شد هم نزنید بزارید بجوشه چند دقیقه یکبار بهم بزنید که نسوزه بعد ابلیو رو بریزید با فرچه خیس دیواره ها ی قابلمه رو اگه شکرک داشت پاک کنید بزارید ملایم بجوشه تا وقتی شربت خنک شد غلظتش مثل عسل کمی روانتر باشه.
اگه درست کردین راضی بودین لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون.
@mivhe71
#شیرینی_اردی
مواد لازم:
آرد قنادی سه لیوان
روغن جامد یک لیوان
پودر قند دو لیوان
بیکینگ پودر یک ق چ پُر
وانیل یا اسانس هل یک چهارم ق چ
طرز تهیه:
روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی ۱۰ دقیقه بزنید تا سفید بشه بعد وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کنید بعد آرد الک شده را کم کم به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد حدود ۵ دقیقه خوب ورز دهید و بعد به اندازه گردو برداشته و در دست گلوله کنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید یک ق غ شکر را با دو ق غ آب جوش را در ظرف جداگانه هم بزنید تا شکر در آن حل بشه
بعد با برس یا انگشت از این شیره روی شیرینی ها بزنید و روی آن را با پودر. پسته یا خرفه تزئین کنید
فر را از قبل گرم کرده و شیرانی ها را در فر قرار دهید ابتدا پایین فر را روشن کنید به مدت ۳ دقیقه بعد خاموش کنید و بالای فر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روشن کنید با دمای ۱۶۰درجه تا جایی که ترک بخورد ولی تغییر رنگ نکنه
@mivhe71
#بستنی_پاستیلی 🍭 😋
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
یک سوم پیمانه شکر
شیر یک پیمانه
نشاسته یک ق غ کاملا سر پر
دو ق غ شکر
پاستیل حدود 100 تا 150 گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک ق غ
دو ق غ آب جوش
🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید
پاستیل باید ریز باشه اگر درشته با قیچی ریزش کنید
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه.
.
@mivhe71
#پاستیل خونگی سه رنگ
پودر ژله دلخواه ۱ بسته
شکر ۱قاشق غذاخوری
آب ۳/۴لیوان
پودر ژلاتین ۱قاشق غذاخوری
یک قاشق غذاخوری گلوکز
ژله مورد نظر رد داخل کاسه بزرگی ریخته شکر،پودر ژلاتین وآب رو خوب مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میذاریم(به صورت بنماری) ومدام هم میزنیم تا شفاف بشه و آخر سر گلوکز رو اضافه کرده حل که شد از روی حرارت بر میذاریم کنار میداریم با همزن برقی ۵ دقیقه میزنیمتا وقتی روی ژله کف کرد ظرف مورد نظر رو چرب کرده و ژله رو میریزیم میذاریم یخچال تا ببنده هر چند لایه میخواین به همین روش درست کرده وری هم میریزیم بعد که کاملا سفت شد از قالب جدا کرده و برش میزنیم
@mivhe71
#حلوا_شکری_خانگی 😋
یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید.از طرفی ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید.درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
@mivhe71