eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اين آسونترين راه ممكن واسه ى ترغيب دردونه ست وقتيكه تمايلى به خوردن صبحونه نداره گردو و سبزى خرد شده رو با پنير مخلوط كردم و تركيب فوق رو قلقلى كردم . با بيرحمى 😉سر گوجه هاى 🍅🍅🍅نازنين رو از تنشون جدا كردم و داخلش رو خالى كردم و در نهايت توپكها رو روى گوجه ها گذاشتم خيلى آسون و خيلى هم خوشمزه 😍😋 kati_karena @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک دو رنگ 👇 یه نکته در مورد قالب کیک,قالبهای کیکی که وسطشون حفره داره به مراتب بهتر از قالبهای دیگه هستن ,چون حرارت از وسط کیک به مایع کیک میرسه ,کیک هم پف عالی خواهد داشت هم پوکتر خواهد بود
‍ کیک دو رنگ مواد لازم :👇 آرد سه ليوان شكر يك و نيم ليوان تخم مرغ ٦عدد وانيل نصف ق.م بيكينگ پودر سه ق.م پودر كاكايو دو ق .غ روغن مايع يا كانولا نصف ليوان شير گرم يك ليوان سرخالي آبجوش يك چهارم ليوان دستور تهیه :👇 فر و با دماي ١٨٠ گرم كنيد قالبتون به قطر ٢٥ و دهانه ٣٠ارتفاع ١٠و با روغن جامد چرب و آردپاشي كنيد و بذاريدش يخچال. زرده و سفيده تخم مرغ و جدا كنيد. سفيده رو بزنيد با همزن تا پف كنه و سفيد بشه،بعد تو دو مرحله يك سوم از مقدار شكر و اضافه و با دور تند بزنيد تا كاملا سفت و حجيم بشه. زرده رو با باقيمانده شكر و وانيل بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه. بعد روغن مايع رو اضافه و مخلوط كنيد. بعد شير و اضافه و مخلوط كنيد. آرد و با بيكينگ پودر سه بار الك كنيد. دو قاشق از آرد جدا كنيد در ازاي دو ق.پودر كاكايو. يك سوم آرد الك شده رو به زرده هاتون اضافه كنيد و با همزن بزنيد. بعد يك سوم ديگه از آرد و اضافه ،اينبار نصف سفيده رو هم اضافه كنيد ولي با ليسك و به صورت دوراني هم بزنيد و فولد كنيد. باقيمانده سفيده و آرد و اضافه و كاملا فولد كنيد. حالا يك سوم از مواد كيك و جدا كنيد. پودر كاكايو و آبجوش و مخلوط و به اين يك سوم اضافه و هم بزنيد. دو ق آرد و به مواد اصلي كيك كه سفيد هست اضافه و با ليسك فولد كنيد. مواد سفيد و بريزيد تو قالبتون و بعد شكلاتي، برعكس هم ميشه. ميره تو فر به مدت ٥٠دقيقه و تمام ، نوش جان . leila_vakiili @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیدوارم خوشتون بیاد تزئین با بادمجان😍😍 برای کنار بشقاب و تزیین کشک بادمجون و میرزا قاسمی میتونید بگذارید و با خیار هم برای سالاد میتونید استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی درشت ۲عدد پیاز متوسط ۲عدد نمک وفلفل وزردچوبه وپودر سیر ونعناع به مقدارلازم سیب زمینیارو ابپز میکنیمو پوست میکنیمو میکوبیم پیاز هاروهم خلالی کرده با یکم پودر سیر وروغن تفت میدیم وبعد بهش نعناع وفلفل وزرد چوبه میزنیم .بعدهم سیباروبهش اضافه میکنیم ودرعینی که پیازهارو باسیب ها مخلوط میکنیم یکم باهم دیگه با حرارت متوسط تفت داده میشن.بعدم میخوریم😁اگه دوست داشتین میتونین مثل من قالب بزنین که خیلیم راحت قالب میخورن .اون بزرگه رو همینجور موادو تا داغ بود ریختم توقالبمو یکم فشار دادمو بعد توظرفم برگردوندم اون کوچیکارو هم یه کاتر بیضی گذاشتم موادو ریختم داخلش یکم فشار دادم صافش کردم بعد اروم اروم با یه قاشق کوچیک موادو هل دادم به طرف پایین وهمزمان کاترو اوردم بالا تا مواد از کاتر دراومدن.به همین سادگی وخوشمزگی😉😋راستی باسس قرمز هم خیلی خوشمزه س من این سری تازه باسس امتحانش کردم خیلی خوشم اومد گفتم ازین به بعدم باسس میخورم😋خیارشورم باهاش خوشمزه س😉 marjan72a @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا