#کرم_نارگیل 🥥
شیر:۲پیمانه
شکر:۱/۲پیمانه
پور ژلاتین۱ق غ
پودر نارگیل:۲ق غ
نشاسته ذرت:۲ق غ
خامه:۲ق غ
🔸شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده.
@muvhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_شکلاتی
مواد لازم:
مواد A :
200 گرم آرد نان فانتزی
50 گرم آرد کامل گندم
پودر کاکائو 15 گرم
شکر 55 گرم
4 گرم خمیرمایه فوری
زرده تخم مرغ 1 عدد (20 گرم)
25 گرم خامه فرم گرفته
شیر سرد 50 گرم + 65-75 گرم آب سرد
مواد B :
45 گرم کره / مارگارین / یا مخلوط هر دو
3 گرم نمک
فیلینگ: خامه شکلاتی یا نوتلا
شکلات تیره و شیری برای تزئین
طرز تهیه:
مواد A رو با هم مخلوط کن بعد مواد B رو اضافه کن و ورز بده (برای اضافه کردن آب، دقت کن کم کم اضافه کن، به علت تفاوت در جذب رطوبت آردها) ، 25 گرم از موادُ برای سر و 35 گرم برای بدن بردار، گرد کن، پهن کن، خامه شکلاتو داخلش بریز، ببند و گردش کن، (دقت کن موقع حالت دادن، درزها روی هم قرار بگیره و جایی باز نمونه، چون نون ترک میخوره و باز میشه) بقیه مواد باقی مونده برای دست و پا مصرف میشه، خمیر رو داخل قالب فویل آلومنیومی 10x5 ,5x4 بزار روشو بپوشون تا حجمش دو برابر شه (اگه خواستی تو سینی فر بذاری روشُ کاغذ روغنی بکش و نونارو با فاصله از هم روش بچین) بعد بزارش توی فر که از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزه، بعد که از فر درش آوردی صبر کن تا حسابی خنک شه، بعد از اینکه سرد شد میتونی با شکلات که داخل قیف ریختی (مانند تصویر) تزیینش کنی.
@mivhe71