eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ دو عدد عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم) ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم) آرد 8 ق غ روغن مایع 3 ق غ بکینگ پودر 1 ق چ وانیل مقداری ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کرد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد مرغ و سبزیجات سیب زمینی رنده شد ۲ عدد سینه مرغ پخته ریز شده لبو پخته رنده شده ۱ عدد  هویج رنده شده ۱ عدد تخم مرغ رنده شده ۳ عدد نمک و فلفل و سس اگر طعم شیرینی لبو رو دوست نداشتید شما می تونید از کلم سفید و خیار شور نگینی خرد شده استفاده کنید لایه لایه روی هم بریزید و در آخر سیب زمینی و تزئین کنید برای گلها از ترب سفید ورقه شده که به صورت گل رز در اومده به همراه برگهای نعنا برای تزئین استفاده شده @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسموتی شاه توت وانبه برای تهیه این اسموتی من از انبه برای لایه پایینی و از شاه توت برای لایه بالایی استفاده کردم میوه هامو داخل فریزر گذاشتم تا یخ زد (انبه پوست کردم و خرد کردم شاه توت ها هم به همون صورت گذاشتم یخ بزنه) بعد به همراه بستنی و کمی شیر داخل مخلوط کن ریختم تا یک ترکیب صاف و یکدست تحویل داداسموتی ما به همین راحتی اماده است @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک ق غ پودر ژلاتین را در ۱/۴ لیوان آب مخلوط و روی بخار آب کتری بنماری کنید تا حل و شفاف شود. ۸ الی ۱۰ عدد انجیر تازه را خرد و با چنگال پوره کنید یک لیتر شیر ، ۵۰ گرم آرد الک شده، ۵۰ گرم پودر نشاسته ذرت ( الک شده) و ۱۶۰ گرم شکر را خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت فرنی برسد. صبور باشید تا کمی غلیظتر شود و وانیل را اضافه و هم بزنید و حرارت را خاموش کنید . کمی که خنک شد ١٠٠گرم خامه صبحانه را با چنگال هم بزنید و چند قاشق از محلبی را به خامه اضافه و کنید و در آخر به بقیه مواد اضافه کنید وبه همراه ژلاتین حل شده (و انجیر پوره شده) در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و چند پالس بزنید و درظرف سرو دلخواه بریزید ‌بمدت ۳ الی ۵ ساعت دریخچال قرار دهید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: سیب زمینی متوسط۴ عدد لوبیا چیتی۱ لیوان خیارشور۸ عدد هویج کوچک۲ عدد شوید خشک۲ قاشق غذاخوری کاهو۱۲ برگ سس مایونز۲ قاشق غذاخوری ماست۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری روغن‌ زيتون: ۲ ق غ طرز تهیه: ابتدا از شب قبل يه ليوان لوبيا چیتی رو خيس می‌کنیم، بعد با مقداری آب‌ و نمک کاملا میپزیم. سيب زمینی ها رو آب‌پز میکنیم، پس‌ از سرد شدن‌ پوست‌ کنده، مربعی خرد میکنیم. هويج ها رو هم‌ پس‌ از پختن نگینی خرد میکنیم. حالا کاهوی تميز شسته شده رو خرد میکنیم و داخل‌ ظرف بزرگی می‌ریزیم، سپس‌ سيب زمینی های خرد شده‌، هویج نگینی شده، خیارشور ريز شده‌ و لوبیای پخته رو ترکيب و باهم مخلوط میکنیم. براي درست‌ کردن سس بهتره از لیموی تازه‌ استفاده‌ کنين، ماست ،سس مایونز، نمک و فلفل‌، شويد خشک‌، آب‌ لیموی تازه‌ و دو قاشق روغن زیتون رو با هم مخلوط و به سالاد اضافه و خوب مخلوط میکنیم. حالا روی ظرف سالاد رو سلفون کشيده و چند ساعت‌ در يخچال قرار می‌دهیم تا مواد به‌ خورد هم‌ رفته‌ و سالاد جا بیفتد. @mivhe71