سالاد مرغ و سبزیجات
سیب زمینی رنده شد ۲ عدد
سینه مرغ پخته ریز شده
لبو پخته رنده شده ۱ عدد
هویج رنده شده ۱ عدد
تخم مرغ رنده شده ۳ عدد
نمک و فلفل و سس
اگر طعم شیرینی لبو رو دوست نداشتید شما می تونید از کلم سفید و خیار شور نگینی خرد شده استفاده کنید لایه لایه روی هم بریزید و در آخر سیب زمینی و تزئین کنید برای گلها از ترب سفید ورقه شده که به صورت گل رز در اومده به همراه برگهای نعنا برای تزئین استفاده شده
@mivhe71
اسموتی شاه توت وانبه
برای تهیه این اسموتی من از انبه برای لایه پایینی و از شاه توت برای لایه بالایی استفاده کردم میوه هامو داخل فریزر گذاشتم تا یخ زد (انبه پوست کردم و خرد کردم شاه توت ها هم به همون صورت گذاشتم یخ بزنه) بعد به همراه بستنی و کمی شیر داخل مخلوط کن ریختم تا یک ترکیب صاف و یکدست تحویل داداسموتی ما به همین راحتی اماده است
@mivhe71
#دسر_انجیر
یک ق غ پودر ژلاتین را در ۱/۴ لیوان آب مخلوط و روی بخار آب کتری بنماری کنید تا حل و شفاف شود. ۸ الی ۱۰ عدد انجیر تازه را خرد و با چنگال پوره کنید یک لیتر شیر ، ۵۰ گرم آرد الک شده، ۵۰ گرم پودر نشاسته ذرت ( الک شده) و ۱۶۰ گرم شکر را خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت فرنی برسد. صبور باشید تا کمی غلیظتر شود و وانیل را اضافه و هم بزنید و حرارت را خاموش کنید . کمی که خنک شد ١٠٠گرم خامه صبحانه را با چنگال هم بزنید و چند قاشق از محلبی را به خامه اضافه و کنید و در آخر به بقیه مواد اضافه کنید وبه همراه ژلاتین حل شده (و انجیر پوره شده) در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و چند پالس بزنید و درظرف سرو دلخواه بریزید بمدت ۳ الی ۵ ساعت دریخچال قرار دهید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سالاد_لوبیا_چیتی
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط۴ عدد
لوبیا چیتی۱ لیوان
خیارشور۸ عدد
هویج کوچک۲ عدد
شوید خشک۲ قاشق غذاخوری
کاهو۱۲ برگ
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری
روغن زيتون: ۲ ق غ
طرز تهیه:
ابتدا از شب قبل يه ليوان لوبيا چیتی رو خيس میکنیم، بعد با مقداری آب و نمک کاملا میپزیم.
سيب زمینی ها رو آبپز میکنیم، پس از سرد شدن پوست کنده، مربعی خرد میکنیم.
هويج ها رو هم پس از پختن نگینی خرد میکنیم.
حالا کاهوی تميز شسته شده رو خرد میکنیم و داخل ظرف بزرگی میریزیم، سپس سيب زمینی های خرد شده، هویج نگینی شده، خیارشور ريز شده و لوبیای پخته رو ترکيب و باهم مخلوط میکنیم.
براي درست کردن سس بهتره از لیموی تازه استفاده کنين، ماست ،سس مایونز، نمک و فلفل، شويد خشک، آب لیموی تازه و دو قاشق روغن زیتون رو با هم مخلوط و به سالاد اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
حالا روی ظرف سالاد رو سلفون کشيده و چند ساعت در يخچال قرار میدهیم تا مواد به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد.
@mivhe71
@mivhe71
#دسر_هلو_و_دارچین 🍑
🍑مواد لازم:
سه عدد هلوی درشت رسیده
کره 1 تا 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
بستنی وانیلی
سس کارامل برای تزئین در صورت تمایل
🍑طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
هلو ها را از وسط نصف کنید و هسته آن ها را خارج کنید. هلو ها را داخل سینی فر قرارر دهید میان هرکدام یک تکه کوچک کره قرار دهید. شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هرکدام از هلو ها کمی از این مخلوط بریزید. دسر را داخل فر به مدت ده تا دوازده دقییقه بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد وسط هرکدام یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و با سس کارامل تزئین کنید.
نکته: حتما از هلوی هسته جدا استفاده کنید که بعد از برش هسته راحت از هلو خارج شود.
#هات_چیپس
کف ظرف مورد نظر سس کچاپ و سس سفید یریزید بعد یک لایه چیپس بریزید و روش سس کچاپ و سس سفید بعد ژامبون گوشت خرد شده قارچ نگینی فلفل دلمه ای نگینی ذرت مکزیکی پودر آویشن و فلفل سیاه بعدم پنیر پیتزا بریزید دوباره چیپس بریزید و مراحل قبل رو تکرار کنید و روی لایه اخر علاوه بر پنیر پیتزا پنیر گودا خرد شده بریزید و کمی جعفری خرد شده، داخل ماکروویو در حدی که پنیر آبn بشه، نوش جان
میتونید بجای ژامبون گوشت از سوسیس یا فیله مرغ خرد شده استفاده کنید، نوش جان
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کوکو_قارچ_و_بادنجان_کبابی
اومدم با ی کوکوی خوشمزه اول بگم این رسپی برای دوستانی که میخان روغن کمتری مصرف کنن عالیه ولی اگه منع مصرف روغن ندارید سرخش کنید بسییییییی لذیذتره البته بادمجون کبابیم بوی خاص خودشو داره که اونم عالیه خلاصه بادمجون همه جوره عزیزه.
من با رزهای بادنجان تزئینش کردم
کوکو بادنجان کبابی وقارچ
بادنجان ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
زردچوبه یک ق چ
آرد سفید دو ق س
پیاز داغ دو ق س
نمک و فلفل و پودر سیر بمیزان لازم
بادنجانها را کبابی کرده ساطوری کنید قارچها رو ورقه و تفت بدید تا آبشونو از دست بدن در ظرفی تخم مرغها زردچوبه ادویه و آردو خوب مخلوط کنید بادنجان و قارچ و پیاز داغو اضافه کنید و مخلوط کنیدروغن در تابه ریخته و مایع کوکو رو بریزید و دوطرفو سرخ کنید و نوش جون کنید
کبابی کردن بادنجان:
بادنجان را شسته و یک شکاف عمیق در مرکز اون ایجاد کنید بهتره یک صفحه آهنی کوچیک روی شعله گاز بزاریم داغ شه و بادنجانهارو روی اون قرار بدیم تا کبابی و کاملا پوستشون بسوزه بعد در کیسه پلاستیکی قرار بدید تا کمی بمونه و عرق کنه اینجوری راحت پوستشون جدا میشه یا میتونید فرو روشن کنید خوب که داغ شد بادنجانها رو روی سینی داغ بچینید تا خوب کبابی بشن و بهمون روش قبل پوستشونو بکنید
@mivhe71
#ذرت_مکزیکی_متفاوت 🌽 😋
▫️بلال مكزيكی دو عدد
▫️آويشن يک ق چای خ
▫️كره ٥٠ گرم
▫️آب نصف ليوان
▫️نمک و فلفل سياه مقدار كافی
▫️سس مايونز به اندازه دلخواه
🔸بلال ها رو با چاقو به اندازه های يكسان برش ميزنم و ميچينم توی قابلمه و روش رو آب ميريزم و با حرارت كم ميزارم تا پخته بشه(زود ميپزه نگران كم بودن اب نباشيد) بعد كه آبش كشيده شد تست كنيد اگه نپخته بود يكم ديگه اب بريزين و اجازه بدين كامل بپزه. بعد كره رو آب كنيد و بريزين روش و بلال ها رو بچرخونيد تا همه جاش چرب بشه و حالا نمک و فلفل و آويشن رو دور تا دور بلال ها بپاشيد و بزارين توی ظرف و روشون رو سس بريزين(زياد سس نريزين كه غالب بشه به مزه كره و آويشن) داغ ميل كنيد
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شیرین_عسل_بدون_فر
سلام. روز خوش.
کیا شیرین عسل دوست دارن؟😋
یادتونه اون موقع که تازه شیرین عسل اومده بود چقدر از خوردنش لذت می بردیم؟ حالا دوست دارین خودتون بدون فر شیرین_عسل درست کنید؟
کره نرم شده: 175 گرم.
پودر شکر: 1/2 پیمانه.
وانیل: 1/4 قاشق چای خوری.
تخم مرغ: یک عدد.
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری.
آرد: حدودا 3 پیمانه.
مواد میانی و روکش شیرین عسل
مارشمالو.شکلات شیری سفید یا تیره 👩🍳طرز تهیه بیسکوییت شیرین عسل:
اول باید بیسکوییت رو اماده کنیم. کره باید حتما به دمای محیط رسیده و نرم شده باشه. پودر شکر و کره نرم شده رو در ظرفی با هم مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی بزنید.
تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر رو با آرد مخلوط و الک کنید. حالا دو پیمانه از آرد رو اضافه کنید و هم بزنید. یک پیمانه باقی مانده رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد.
میزان آرد بستگی به اندازه تخم مرغ داره. ممکنه سه لیوان مصرف بشه یا این که نشه. حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین.
ممکنه بعد از بیرون اوردن احساس کنید خمیر سفت شده. هیچ ایرادی نداره. با وردنه باز کنید و قالب بزنید. من از قالب بیسکوییت استفاه کردم و روی اون رو با خلال سوراخ ایجاد کردم. اگر خمیر رو سوراخ نکنید، بیسکوییت پف می کنه و چهره زیبایی پیدا نمی کنه.
شعله پخش کن رو روی گاز بزارین و تابه دو طرفه رو روی اون بزارین. کف تابه رو کاغذ روغنی چرب شده بزارین و بیسکوییت های فرم داده رو روی اون بزارین. واشر تابه رو در بیارین و در تابه رو ببندین. با حرارت ملایم حدود سی دقیقه زمان نیاز هست تا بیسکوییت ها پخته بشه.
اگر هم از فر میخواین استفاده کنید دمای 170 درجه به مدت ده دقیقه تا یک ربع یا تا زمانی که رنگ زیر بیسکوییت تغییر کنه.
مواد میانی
مارشمالو رو به روش بن ماری آب کردم. زمانی که بیسکوییت ها پخت و سرد شد، مارشمالو رو روی یک بیسکوییت گذاشتم و بلافاصله یه بیسکوییت دیگه روی اون گذاشتم و کمی فشار دادم. بعد هم داخل شکلات آب شده زدم. .
iranpokht
@mivhe71
#تزیین_سالاد
#دورچین_بشقاب
دورچین بشقاب از هویج وخیار وبرگ کرفس درست شده
عزیزان می تونید این دورچین هارو روی انواع سالادها پیاده کنید واز گلها روی سالاد فصل
@muvhe71