میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_شکلاتی
مواد لازم:
شیر گرم ۱۳۰ گ
خمیر مایه ۶ گ
شکر ۳۰ گ
نمک ۶ گ
تخم مرغ ۱ ع
آرد ۳۰۰ تا ۳۳۰ گرم بسته به نوع آرد و اندازه تخم مرغ
کره نرم ۵۰ گرم
برای لای خمیر کرم کاکائو فندقی
در صورت تمایل گردوی خرد شده
طرز تهیه:
شیر و خمیر مایه رو مخلوط کنید شکر و نمک رو اضافه و مخلوط کنید تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنید بیشتر آرد رو اضافه کنید کمی کنار بذارید مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه اگه خمیر شل بود باقی آرد رو اضافه کنید خمیر رو کمی ورز بدین بعد کره رو اضافه کرده ورز بدین تا کاملا جذب خمیر بشه به شکلی که در ابتدای ویدئو نشون دادم خمیر رو به سطح کار بکوبید و تا کنید تا کاملا یکدست بشه
خمیر رو استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه
خمیر آماده رو با وردنه به ضخامت نیم سانت به شکل مربع پهن کنید روی سطح خمیر کرم کاکائو بمالید و رول کنید و به شکلی که تو ویدئو نشون دادم برش بزنید و طوری که برشها رو به بالا باشه بپیچید
من در نهایت خمیر رو به شکل گرد پیچیدم و داخل قالب ۲۰ که با کره نرم چربش کرده بودم قرار دادم شما میتونید به صورت پیچ بلند هم داخل سینی قرار بدین
روی خمیر رو با کیسه بپوشونید و در محیط گرم استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه
من کمی گردوی خرد شده هم روی نون پاشیدم
داخل فر گرم با دمای ۲۰۰ درجه قرار بدین تا وقتیکه کاملا طلایی بشه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_صبحانه
نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه.
تخم مرغ : 3 عدد.
پنیر پیتزا : نصف پیمانه.
جعفری خرد شده : کمی.
روغن مایع : 3 ق غ.
نمک و فلفل : به میزان لازم
ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه میدهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر.
سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه.
11.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_سنتی🥳🥳🥳🥳
🔻مواد لازم👇
خامه صبحانه : ۱ لیوان
شیر عسلی : ۳/۴ لیوان( آموزش شیرعسلی خونگی پست بعدی)
زعفرون غلیظ : بدلخواه
🍧🍨
@mivhe71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاضرید بریم زیارت 😍😭 اگه اشک ریختین التماس دعا
@mojtahedie71