eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: پیاز: ۱ عدد سینه مرغ پخته: ۳۰۰ گرم زنجبیل تازه: ۱ ق چ (قابل حذف) زردچوبه: ۱ ق چ نمک و فلفل ورمیشل برنجی: ۴۰ گرم (قابل حذف) پنیر رنده شده خمیر یوفکا یا فیلو طرز تهیه: پیاز را نگینی خرد کنید و چند دقیقه در روغن تفت دهید سپس مرغ پخته و خرد شده را اضافه کنید و ادویه ها را اضافه و روی حرارت بپزید. سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید سپس کنار بگذارید ورمیشل برنجی را بپزید و آنها را به مواد آماده اضافه کنید (من ورمیشل ها را به قطعات کوچک برش دادم) کنار بگذارید مواد باید کاملا خنک شوند (دوستان میتوانید ورمیشل را از مواد حذف کنید و از قارچ خرد شده و تفت داده در مواد استفاده کنید) حالا یک ورق گرد از خمیر را پهن و لبه‌های آن را با قلم مو با کره بمالید و حدود دو قاشق غذاخوری از مایه‌ی آماده و خنک شده را در وسط بریزید‌ می‌توانید کمی پنیر پیتزای رنده شده هم به آن اضافه کنید، سپس لبه‌ها را تا کنید و به شکل گلدسته در بیاورید و دوباره در داخل جمع کنید. سپس آنها را در قالب‌های کوچک قرار دهید. (قالب های این‌کار به عرض ۷ سانتی متر هستند) حالا گل‌ها را با قلم مو کمی کره بمالید و در دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد. بورک گل شما اماده است. میتوانید ا واد میانی و فیلینگ دلخواه داخل آن را پر کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍊🍊🍊🍊 مواد لازم: آرد سفید قنادی۱/۵لیوان روغن مایع ۱ لیوان -کره آب شده نصف لیوان -پودر قند۱/۵لیوان اسانس پرتقال چند قطره پوست پرتقال رنده شده یک قاشق (به دلخواه) نان میکادو 4 عدد طرز تهیه: آرد را در حرارت کم تفت بدید تا بوی خامی آرد ازبین بره مراقب باشید آرد نسوزه حرارت گاز را کم کنیدآردرو الک کنید باز بزارید روگاز بعد روغن وکره را اضافه کنید وکمی هم بزنید گاز رو خاموش کنید اسانس پرتقال و پودر قند رو به مواد اضافه کنید و در آخر پوست پرتقال رنده شده رو بریزید خوب هم بزنید تا مخلوط بشه بعد تا داغ هست روی نانها بمالید اگه مواد سرد بشه لایه ها به هم نمیچسبه بعد که همه مواد تمام شد یه قابلمه آب پر کنید وروی نان میکادو قرار بدید بزارید در یخچال یک ساعت یا بیشتر وبعد با چاقوی تیز برش بزنید توجه کنید چاقو حتما تیز باشه وبا نوک چاقو به آرامی برش بزنید. 🍊نکته. کلا هر دستوری که در مورد شیرینی میکادو هست باید علاوه برروغن مایع که استفاده میکنی حتما از کره هم استفاده کنید کره را حذف نکن چون کره باعث چسبندگی میشه باید مواد تا داغ هست روی نان بمالید چون اگه سرد بشه لایه ها نمیچسبه پس وقتی مواد آماده شد زیر گاز را خوب خوب کم کن وشعله پخش کن بذار وکنار گاز مواد را روی نان بمالید 🍊نکته. مواد را در کناره های نان حتما بمالید تا لایه ها کاملا بچسبه ووقتی لایه بعدی را گذاشتی با کف دست همه جاش را فشار بده تا بچسبه 🍊نکته. موقع برش زدن حتما چاقو تیز باشه وبه آرامی با نوک چاقو برش بزن تا لایه ها باز نشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 مواد لازم برای 4 نفر: لوبیا چشم‌بلبلی: 200 گرم یک لیوان پیاز متوسط یک عدد، خرد شده فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک یک عددنمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم. بکینگ پودر مخصوص فلافل یک ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا