#مزه_صبحانه
کافیه پنیر خامه ای رو گلوله کنی گردو هم میتونی داخلش بزاری و داخل سبزیجات ریز خرد شده قل بدی و برای صبحانه و عصرانه سرو کنی
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کوکوکدوسبز (کوکو کَچِلیک)
خیلی هم راحت و سریع درست میشه...
کدو سبز و بدون اینکه پوستش و بگیرید.. حلقه ای برش میزنید بعد بهش نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میزنیم و بعد سرخ میکنیم... بعد کل کدو های سرخ شده و دوباره داخل ماهیتابه میریزیم و پخش میکنیم.. در یک کاسه چند عدد تخم مرغ و میشکونیم و بعد نمک و زردچوبه و دارچین و فلفل سیاه اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد روی این کدوها میریزیم و پخش میکنیم تا روی کدوها و بگیره و بعد درب ماهیتابه و میگذاریم و حرارت و کم میکنیم تا بپزد...
یک سمت کوکو ک برشته شد برمیگردونیم و تا طرف دیگه هم برشته بشه(دیگه در این زمان نیاز ب گذاشتن درب ماهیتابه نیست).. و برش میزنیم و کمی کره محلی میریزیم و ب همین راحتی و خوشمزگی...
نوش جان!
@mivhe71
#سالاد_هويچ_ماست
٣ عدد هويچ رنده شده رو با روغن مايع و١حبه سير سوته كرده بزارين سرد بشه مخلوط ماست و شويد خردشده كنين و شیک سرو كنين ✨
#دنياي_ايده
#دنياي_تزيين
👉🏽 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#چیز_کیک_موزی
#چیزکیک_موز
مواد لازم
آرد یک و سه چهارم پیمانه لیوان
شکر یک پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع یک پیمانه
وانیل نوک ق چ پکینگ پودر یک ق م پودر کاکائو - 2 ق غ
نصف لیوان ماست
تخم مرغ و شکر رو خوب بزنین تا کرم دار و کش دار بشه و دونه های شکر حل شه، سپس روغن مایع و وانیل و ماست رو اضافه کنین و بزنین. مواد خشک رو باهم الک کنین و اضافه کنین، و در حد مخلوط شدن هم بزنید . کیک رو در قالبتون که روغن مالیدین بریزین و در فر که قبلا در 170 درجه گذاشتین حدود 30-45 دقیقه بپزین.(در فر رو در 25 دقیقه اول باز نکنین). با خلال دندان تست کنید، اگه تمیز دراومد پخته. کیک رو دربیارین تا سرد بشه.
کیک رو اماده کنید و بزارین سرد بشه قالب من 23 سانتی هست و کمربندیه شما حتی اگه قالب کمر بندی هم نداشتید میتونید تو ظرف پریکس سلفون بکشید و توی اون درست کنید
مواد لازم برای چیز کیک :
پنیر ماسکارپونه دو بسته ,خامه صبحانه 1.5 بسته ی 200 گرمی ,ژله ی موزی سه بسته ,شکر 4 قاشق عذا خوری ,وانیل نصف قاشق چایی خوری ,موز دو عدد بزرگ
پنیر و خامه و شکر و وانیل را با همزن میزنید تا کاملا یکدست بشه بعدیک ژله ی موزتونو با یه لیوان اب جوش حل میکنید و میگذارید تا از حرارت بیفتد و خنک شود بعد به مواد پنیری اضافه میکنید و میزنید تا یکدست بشه .
روی گیک را گود کردم و تکه های اصافه را بیرون اوردم و مواد پنیری رو ریختم و صاف کردم و حدود دو ساعت گذاشتم تو یخچال تا بست .موزها رو حلقه حلقه کردم و چیدم رو مواد پنیری بعد دو بسته ی دیگه زله موزی رو با دو لیوان اب جوش حل کردم و وقتی سرد شد ریختم روی موزا و گذاشتم توی یخچال هر چقدر بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تر میشه .
@mivhe71