eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 😋 یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
۱)ابتدا پودینگ را اماده میکنیم دو لیوان شیر نشاستە ذرت سه ق،غ‌سرپر 3 ق غ شکر وانیل‌کمی همه مواد را باهم ترکیب و روی حرارت ملایم میزاریم تا شبیه غلظت فرنی بشه حرارت را کم کنید تا ته نگیره سپس روی پودینگ را سلفون میکشیم سلفون را مث عکس روی خود کرم بزارید تا رویه نبنده بزارید داخل یخچال ۲)برای کیک ۲۰۰گرم‌کره دو سوم لیوان شکر تخم‌مرغ٤عدد ارد دو نیم لیوان بکینگ‌پود یک ق غ وانیل ٨گرم (مقداری) پودر کاکائو1ق غ 4 ق شیر کره را با شکر خوب هم میزنیم و وانیل را اضافه و دونه دونه تخم مرغها را اضافه میکنیم و درنهایت اردو بکینگ پودر الک شده را به یکباره اضافه و سه دقیقه با همزن بزنید نصف مواد را توی قالب کمربندی بیست و پنج سانت که کاغذ روغنی انداختید میریزیم پودر کاکايو‌و شیر را باهم ترکیب و‌به نصف دیگر مایه کیک اضافه و با همزن یک دقیقه میزنیم تا یکدست بشه و روی مایه سفید میریزیم مایه این کیک کمی تنده اب کمپوت البالو یا گیلاس را بگیرید و روی دستمال بزارید تا خوب ابش گرفته بشه و برای اینکه ته نشین نشه یه قاشق ارد سفید یا نشاسته ذرت روش الک کنید و روی مایه کیک بریزید و در فر ۱۸۰درجه بمدت بیست دقیقه بزارید سپس بزارید خنک بشه ۳)صد گرم کره را باهم زن خوب پنج دقیقه بزنید سپس پودینگ را از یخچال خارج کرده و به کره اضافه میکنیم و دو دقیقه با همزن میزنیم تا پودینگ صاف و یکدست بشه سپس پودینگ را روی کیک خنک شده میریزیم و یکساعت در یخچال قرار میدهیم میتونید از پودینگ اماده هم استفاده کنید و با کره یاخامه صبحانه یا پنیر خامه ای بزنید ۴)برای لایه شکلاتی شکلات ۲۰۰گرم ۴ق .غ روغن مایع شکلات را خورد کرده و روی حرارت کتری میزاریم تا ذوب بشه از روی حرارت برمیداریم و روغن را اضافه و هم میزنیم تا یکدست بشه و خنک بشه سپس روی پودینگ‌میریزیم و با کاردک یا چنگال حالت شیار روش‌میکشیم (اختیاریه) مجددا بمدت نیم تا یکساعت در یخچال میزاریم سپس به دلخواه برش میزنیم میتونید داخل قالب گرد بیست و پنج سانت هم درست کن shirin.design.art ╭┄✵🧁🎂🍰✵┄╮ @muvhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
نمیدونم چرا سالاد ماکارونی منو شادم میکنه، احتمالا به خاطر اینه که قبلنا تو تولدا و مهمونیا سالاد ماکارونی پای ثابت میز شام بودو به خاطر همین منو با خودش میبره به خاطرات تولدو مهمونی بازی و این حرفا😍😍😍 اینم دستورش: برای سس سالاد از آب لیمو تازه، روغن زیتون، سس مایونز، شویدو ریحونو جعفری خشک استفاده کردم برای مواد سالاد هم از ماکارونی آبکش شده، تن ماهی، کرفس، فلفل دلمه ای قرمز، هویج، خیارشور ترکیب همه ی اینا با هم مخصوصا طعم کرفس و تردی هویج خیلی خوب میشه خلاصه که به نظرم امتحانش کنین که پشیمون نمیشین... 🥬🥦🥒🌶🥕گزینه های بیشتر سالاد ماکارانی👇 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد ماكاروني با سبزيجات و سس ماست موسير . يك سالاد_ماكاروني خيلي خوشمزه،تقديم به شما 🌹 دو ليوان ماكاروني آبكش شده+دو ق پياز بنفش (يا سفيد) ريز خرد شده+نصف ليوان نخود فرنگي پخته +يك سوم ليوان خيار شور خرد شده (اضافه كردن كمي ژامبون اختياريه ولي بدون ژامبون هم خيلي خوشمزس)+نصف ليوان ماست موسير+كمي نمكو آويشن و فلفل ده دقيقه داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشه و بعد نوش_جان بفرماييد. step.by.step.cooking ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا