eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم:مرغ یک سینه کامل.قارچ خرد شدهچهار عدد.تخم مرغ سه عدد.هویج رنده شده یک عدد کوچک.فلفل دلمه ای خرد شده چهار ق غ.سیر له شده یک حبه.نمک سه ق چ.فلفل یک ق چ.پودر سیر یک ق چ.سس کچاب یک ق غ سرپر.آرد چهار ق غ. سینه مرغ رو با پیاز می پزیم وقتی پخت کامل ریش ریش کنید و ریز کنید باید کاملا مرغ له بشه بعد باقی مواد رو باهاش مخلوط کنید و خوب ورز بدین سبزیجات رو خوب ریز کنید مایه کوکو نه خیلی باید شل بشه نه سفت اگر خیلی سفت شد تخم مرغ اضافه کنید اگر هم شل بود آرد بزنید حالا کف ساندویچ ساز رو چرب کنید و بزارین پنج دقیقه بمونه تا داغ بشه بعد از مواد کوکو داخلش بریزین و درش رو ببندین پنج دقیقه زمان پخت میخواد اگر دوست دارین روش برشته تر بشه بعد این زمان کوکوها رو برگردانید و دوسه دقیقه بمونه تا برشته بشه ashpazi.saeede ╭┄✵🧅🧄🍗🥩🍖✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🫐 😋 ▫️انجیر 1 کیلو ▫️شکر 1کیلو و 200 گرم ▫️پودر ژلاتین 1 ق م سرپر ▫️ابلیمو 1 ق غ ▫️گلاب نصف فنجان 🔸انجیر را درون غذا ساز یا مخلوط کن ریخته به طوری که فقط کمی له شود ولی آب نیندازد. سپس با شکر مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم تا قوام بیاید . در حالت عادی برای هر کیلو انجیر همان مقدار شکر اضافه میکنیم ولی در اینجا چون می خواهیم ژلاتیناستفاده کنیم 200 گرم بیشتر می ریزیم. تا انجیر به قوام می رسد. گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری قرار می دهیم تا حسابی مخلوط شود. در پایان کار آبلیمو را به انجیر اضافه کرده و زیر شعله را خاموش میکنیم . سپسژلاتین و گلاب را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم نگهداری میکنیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا