#کوکوی_مرغ_برزیلی
مواد لازم :
سیب زمینی خام رنده شده : ۵۰۰ گرم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده : یک عدد
پنیر موزرلا
پیاز و سیر
ادویه : فلفل، پاپریکا، نمک، زعفرون، برگ بو، رزماری
طرز تهیه:
۱.اول سینه مرغم رو با یک لیوان زعفرون دم کرده و نمک و برگ بوی آسیاب شده و کمی رز ماری و پیاز و سیر گذاشتم تو فر به مدت یک ساعت.
(نمیدونین چه مرغ نرم و و لطیف و خوش عطر و خوشمزه ای میشه با این روش)
۲.بعد ریش ریش کردم.
۳.سیب زمینی ها رو به همراه دو تا پیاز و چهار حبه سیر ریز رنده کردم و آبش رو کامل گرفتم با فلفل و پاپریکا و کمی زعفرون و نمک حسابی مخلوط کردم.
۴.کف ماهیتابه رو چرب کردم و سیب زمینی رو چیدم کف اش و با قاشق فشرده کردم.
۵.روی سیب زمینی ها مرغِ ریش ریش شده ریختم.
۶.پنیر پیتزا روی مرغ ها ریختم.
۷.دوبار روشو از سیب زمینی رنده شده ریختم و با قاشق فشرده کرده و گذاشتم روی شعله ملایم گاز.
۸.یک طرفش که سرخ شد توی یه ظرف برگردوندم و دوباره آروم سُر داد داخل ماهیتابه تا اونورشم سرخ شه.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پیراشکی_باخمیرنون_سنگک
#فست_فود
#غذاهای_خمیری
chichakfood
یه پيراشكي خوشمزه كه پيشنهاد ميكنم درست كنيد و لذت ببريد اين بار من پونصد خمير اماده رو از نونوايي يعني از نون سنگكي خريدم خمير مقداري چسبندگي داشت در اينجا بايد نصفه فنجون روغن مايع و مقداري ارد بهش اضاف كنيد كه از حالت چسبندگي در بياد و بتونيد بهش شكل بديد، با اين ميزان مواد تقريبا ده تا پيراشكي بزرگ ميتونيد تهيه كنيد ميتونيد خمير نون باگت هم از نان فانتزي ها تهيه كنيد كه ديگه نيازي به روغن هم نداره ، ميتونيد خودتون خمير رو درست كنيد
#خمیرپیراشکی
اينم طرز تهيه👈🏻👈🏻 مواد لازم رو براي تهيه خمير براتون ميزارم: مواد لازم براي تهيه خمير : شير نيم ليوان . شكر يك ق غ نمك كمي پودر سير كمي تخم مرغ يك عدد. روغن مايع نيم ليوان ، اب نيم ليوان پودر خمير ترش يك ق غ ، و ارد سفید به مقدار لازم تقریبا سه لیوان. اين همون خمير جادويي هستش ك برا پيراشكي هم درست ميشه ابتدا اب معمولی و پودر خمير مایه رو با هم مخلوط كنيد نياز ب استراحت نداره بعد شير تخم مرغ و نمك و پودر سير و روغن اضاف كنيد و هم بزنيد و كم كم ارد تا زماني ارد بريزيد ك خمير بدست نچسبد و بعد روي خمير را پوشانده و در جاي گرمي ب مدت دو ساعت استراحت دهيد و از خمير بع اندازه يه گردوي بزرگ برداشته و با كف دست و انگشت خمير را صاف كنيد و از مواد مياني داخل خمير ريخته و بعد خمير را جمع كنيد و با پشت چنگال لبه هاي خمير را بهم وصل كنيد و روي خمير را كمي زعفران دم كرده و يك زرده تخم مرغ هم زده و با برس روي انها بكشيد و كمي كنجد بريزيد مواد مياني اين خمير مقداري پياز داغ و قارچ و هويج و مرغ پخته و ريش ريش شده و كمي پنير پيتزا و ادويه جات بود طبقه وسط دمای صد و هشتاد تا زمانی که روی نون طلایی بشه. اگه فر ندارید میتونید توی روغن سرخش کنید. منظور از پودر خمیر ترش همون خمیر مایه هست ک لوازم قنادی ها دارن
@mivhe71
#دسر_آب_هويج_بستني
#دسرساده
يه دسر اسون و خوشمزه و مقوي 👌🏻
سه ليوان آب هويج
يك ليوان فرانسوي بستني وانيلي
٥ قاشق شكر
وانيل نوك قاشق چايخوري
ژلاتين ٣ قاشق غذاخوري
بستني و شكر رو روي حرارت خيلي كم اب ميكنيم خاموش ميكنيم اب هويج رو بهش اضافه ميكنيم وانيل و بعد ژلاتين و با نصف ليوان اب بن ماري كرده و بهش اضافه ميكنيم و هم ميزنيم من داخل سه تا قالب توي سه سايز مختلف ريختم قالبم هم ظرف بود نيازي به چرب كردن و اينا هم نداره دورشو كه با چاقو ازاد كنيد راحت بر ميگرده روي هم گذاشتمشون و با هويج گل درست كردم و تزيينش كردم ايده تزيين از خودم بوده دورنگ بودن دسر هم من كاري نكردم به خاطر وجود بستني و ژلاتين اينجوري ميشه .
طرز پيچيدن گل من واسه هويج وقتي برش ميدم كمي نمك روش ميپاشم بعد از دو سه دقيقه رول ميكنم بعد از اتمام كار ميشورمشون كه شور نباشه و استفاده ميكنم
neda.eslamii
@mivhe71
پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥐 😋
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
@mivhe71