#كوكو_سيب_زميني_با_بادمجون
بادمجون كبابي پوست گرفته ٢ عدد
سيب زميني ابپز ٣ عدد
ارد سوخاري ٢ قاشق غذاخوري
نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
ارد سفيد ١ قاشق غذاخوري
تخم مرغ دو عدد
پنير پيتزا
همه مواد رو خوب باهم مخلوط ميكنيد و يكساعت در يخچال بزاريد بعد از يكساعت مواد رو از يخچال دربياريد و دستتونو با كمي اب خيس كنيد و مقداري از مواد كوكو رو برداريد وتوي دست پهن كنيد و در ارد سوخاري بغلطانيد و در روغن سرخ كنيد. ماست ، شويد، يك حبه سير رنده شده، نمك رو باهم مخلوط كنيد و كوكو رو با این ماست خوشمزه میل کنید
👩🍳🍕 @mivhe71
#چیز_برگر 🍔 😋
🔸مقداری گوشت چرخ کرده رو که مخلوطی از گوشت گوساله وگوسفنده رو با یک عدد پیاز درشت رنده شده که آبش رو گرفته اید ودو حبه سیر درشت رنده شده وسه قاشق پنیر پارمزان ونمک وفلفل ومقداری پیازچه ریز خرد شده حسابی ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه.
بعد گوشتها رو به اندازه دلخواه قالب بزنید وکمی داخل یخچال استراحت بدید حدودا یکساعت،بعد داخل تابه چدنی رو چرب کنید وحسابی داغ کنید وگوشتها رو داخلش سرخ کنید.
ودر آخر یه لایه پنیر ورقه روی گوشتها بزارید تا کمی نرم بشه وبعد داخل نونهای ساندویچی مخصوص قرار بدید وبا سس کچاب وسس مایونز وکاهو خیار شور گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده سرو کنید
@shirini71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🔺️ #باچانگای_گوشت 🔺️
🔶️مواد لازم
خمیر یوفکا مثلثی 6 ورق
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پنیر کاشار 200 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
🔶️طرز تهیه
در تابه مقداری روغن بریزید، پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن داغ بریزید، هنگامی که پیاز سبک شد گوشت را اضافه کنید و کامل هم بزنید تا گلوله نشود. زمان بدهید تا گوشت با پیاز کاملا ترکیب شود و تفت بخورد. در این فاصله فلفل دلمه ای را نگینی خرد و به تابه اضافه کنید، پنج دقیقه دیگر زمان بدهید تا فلفل دلمه ای نیز نرم شود؛ در نهایت نمک وفلفل بزنید و زمانی که تمام مواد ترکیب شدند شعله را خاموش کنید. مواد میانی باچانگای گوشت را کنار بگذارید تا خنک شوند.
تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. برس آشپزی را نیز آماده کنید، زیرا باید این مایع را داخل و روی باچانگا بکشید. خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف قرار دهید به طوریکه راس خمیر به طرف خودتان باشد. ابتدا با استفاده از برس تمام سطح خمیر را با مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته کنید، سپس یک لایه پنیر رنده به شکل مستطیل وسط خمیر قرار دهید؛ به طوری که از رأس و لبه های گرد خمیر چند سانتی متر فاصله داشته باشد.
در ادامه مخلوط گوشت و فلفل دلمه ای را روی پنیر قرار دهید، لبه گرد خمیر را به سمت داخل و روی مواد تا بزنید، سپس کناره ها را برگردانید تا به مواد برسید، در نهایت نیز قسمت بالایی را تا بزنید. روی خمیر را نیز با شیر و تخم مرغ کامل بپوشانید. این کار را برای 6 خمیر انجام دهید. در یک تابه به مقدار کافی روغن بریزید و باچانگای گوشت را در آن سرخ کنید تا دو طرف خمیر قهوه ای شود. برای هر باچانگا دو دقیقه کافی است پس به هیچ عنوان از آن غفلت نکنید. بعد از اتمام سرخ کردن غذای شما آماده است و می توانید با سس دلخواه میل کنید. باچانگا باید داغ سرو شود.
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@mivhe71