eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.7هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛خورشت رنگارنگ🍛 مواد لازم برای۴ نفر گوشت (خورشتی و خرد شده) ۷۰۰ گرم عصاره گوشت ۱ بسته پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه کره ۱۵۰ گرم برنج 0.5 کیلوگرم روغن به مقدار لازم فلفل دلمه ای (رنگارنگ و نگینی شده) ۳ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری زعفران به مقدار لازم 🥘(طرز تهیه) ۱- ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از كره ها را ذوب كرده و پیاز نگینی شده را در آن كاملا سرخ میكنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. ۲- سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط كرده و به گوشت اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند. ۳- فلفل ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا كمی نرم شوند و رنگشان تغییر كند . ۴- سپس رب گوجه فرنگی ، زعفران و ادویه را به آنها اضافه كرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میكنیم. ۵- برنج را در ظرف مناسب دم میكنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میكنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷مواد لازم 🔹سیب زمینی 🔹هویج 🔹لبو 🔹کلم قرمز 🔹جعفری ♨️طرز تهیه سیب زمینی و هویج رنده شده و لبو رنده شده رو آبپز میکنیم. کلم قرمز رو ریز ریز رنده کرده و جعفری رو خورد میکنیم. سیب زمینی پوره شده با سس مایونز و نمک مخلوط کرده و به 5 قسمت تقسیم میکنیم. لایه اول بصورت ساده لایه دوم با هویج رنده شده لایه سوم لبو رنده شده لایه چهارم با کلم قرمز ولایه آخر با جعفری خورد شده مخلوط کردم . @muvhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍مواد لازم: سینه مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد تخم مرغ کامل 1 عدد ماست ترش و کمی سفت و چرب 1 پیمانه برنج 3 پیمانه پیاز 1 عدد زعفران دم کرده و نمک و فلفل به مقدار لازم روغن مایع نصف پیمانه کره آب شده نصف پیمانه زرشک نصف پیمانه ✍طرز تهیه ابتدا برنج رو تو آب و نمک از چند ساعت قبل خیس میکنیم.بعد سینه های مرغ رو همراه آب و نمک و زردچوبه و یه دونه هویج میزاریم تا خوب بپزن.بعد از پختن مرغ هویج رو دور میندازیم. 🔸داخل ماهیتابه ای پیاز رو خرد کرده و روغن مایع ریخته و پیازها رو سرخ میکنیم بعد از پختن مرغ اونا رو ریش ریش کرده و به پیاز داغ اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد نمک و فلفل و زرشک و کمی زعفران رو میریزیم و کنار میزاریم برنج رو در قابلمه حاوی آب جوش و نمک ریخته و بعد برنج رو آبکش میکنیم 🔸در داخل ظرفی تخم مرغها و نمک و ماست و برنج آبکش و زعفران رو ریخته و همه رو خوب مخلوط میکنیم.کف قالبها رو چرب کرده و مقداری از مواد برنجی ریخته بعد از مواد گوشتی و دوباره از مواد برنجی میریزم در آخر روشون کره آب کرده میدیم و بعد روی قالبها فویل بکشید و بعد داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بزارید. 🔸بعد از در آوردن از فر میزاریم کمی از داغی بیفتن بعد برشون میگردونیم و موقع سرو میتونید از خلال پسته و زرشک استفاده کنید. @mivhe71