#سالاد_پاستا
#سالاد
پاستا را با سس پستو (میکس روغن زیتون، گوجه خشک شده و تخمه آفتاب گردون و کمی پنیر پارمسان) و کمی لیمو ترش قاطی کردم، لوبیا پخته کنسروی، ذرت را هم توش ریختم، یک هویج هم توش رنده کردم.آخر سر هم روش پنیر و زیتون و گوجی (اون قرمزها که مثل کشمش هست)
تا یادم نرفته بگم که پنیر سفیدم طعم چیلی و سبزی داشت. آخر سر هم کمی برگ کاهوی خرد شده و برگهای سبز سالاد توش ریختم
@mivhe71
#سالاد
#سالاد_مرغ
یدونه سینه مرغ پخته خورد شده یه پیمونه کرفس خورد شده د نصف پیمونه گشنیز خورد شده همه اینارو با هم مخلوط کنین واسه سسشم یه سوم پیمونه مایونز، آب نصف دونه لیموترش تازه، نمک و فلفلو با هم مخلوط کنین و بعد به بقیه مواد اضافه کنینو هم بزنینو تمام، برای اینکه خوشمزه ترم بشه یه یکی دو ساعتی بذارین تو یخچال مزه هاشون بره به خورد هم
@mivhe71
🌀« #سیب_زمینی_سوخاری
🥔⊱ مواد لازم:
سیب زمینی: 1 عدد بزرگ
تخم مرغ: 1 عدد
آرد: 2 قاشق غذاخوری
کرانچی فلفلی: 1 بسته
زردچوبه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
🥣⊱ طرز تهیه:
اول سیب زمینی هارو خلال کنید و نمک بزنید بذارید کنار. تخم مرغ رو تو یه ظرف بشکنید و بهش زردچوبه و نمک رو اضافه کنید و با چنگال هم بزنید
سیب زمینی هارو توی ارد بغلطونید و بعد توی تخم مرغ بزنید و بعد به کرانچی پودر شده بزنید و توی روغن داغ و حرارت کم سرخ کنید
@muvhe71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بوی مدینه میرسه از قم، این حرمِ مادر ساداته
#حضرت_معصومه (س)
#وفات_حضرت_معصومه پیشگاه #امام_زمان و شیعیان تسلیت باد
@mojtahedie71
#نان_کنجدی_کره_ای
مواد لازم:
▫️شیر دو سوم لیوان(شیر ولرم)
▫️آب ولرم دو سوم لیوان
▫️یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
▫️یک قاشق چایخوری نمک
▫️شکر دو قاشق غذاخوری
▫️روغن مایع دو قاشق غذاخوری سر خالی
▫️یک تخم مرغ کوچک
▫️آرد حدود چهار لیوان
طرز تهیه:
شیر و آب رو مخلوط کنید شکر رو هم باهاش مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو باهاش مخلوط کنید روشو بپوشانید و پنج دقیقه صبر کنید تا عمل بیادبقیه ی مواد به غیر از آرد رو مخلوط کنید خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و بعد شروع کنید به اضافه کردن آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد.رو سطح کار ورز بدین بعد داخل یه ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بمدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه داخلش قرار بدین تا استراحت کنه.بعد از خمیر چونه های دلخواه بگیرید من روی خمیر رو با کمی عسل که با آب گرم بازش کرده بودم رومال کردم و پر کنجد کردم.بیست دقیقه دیگه به خمیر استراحت بدین بعد داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید تا بپزه حدود بیست دقیقه و گریل رو هم دو سه دقیقه روشن کنید تا طلایی تر بشه...بلافاصه که از فر دراووردین .روی نونها رو با کره آب شده رومال کنید.
🍔 @muvhe71