eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزی سنگی قهوه خانه ای مواد لازم برای 4 نفر: گوشت برای هرنفر حدود 100گرم چربی گوسفندی ب دلخواه نخود(از شب قبل بخیسونید) ... نصف پیمانه لوبیا سفید و کمی قرمز ... نصف پیمانه پیاز... یک عدد سیب زمینی... یک عدد متوسط برای هرنفر گوجه... نصف یک گوجه متوسط برای هرنفر نمک، فلفل، زردچوبه، کاری آب جوش طرز تهیه: ابتدا گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد...اگر از چربی گوسفند یا دنبه استفاده میکنید نیازی ب روغن نیست... من بخاطر اینکه بوی چربی رو خیلی دوس نداشتیم خیلی کم استفاده کردم و یه مقدار روغن ریختم برای تفت دادن گوشت... بعد از اینکه گوشت رنگش عوض شد( نیازی ب سرخ کردن گوشت نیست)... پیاز رو خلالی درشت خرد کنید و بهمراه ادویه ها بجز نمک ب گوشت اضاف کنید و اجازه بدید یه مقدار پیاز نرم بشه... بعد از اون حدود 2ق سر پر رب گوجه اضاف کنید... و بگذارید رب کاملا سرخ بشه تا خوشرنگ شه... دیگ سنگیتون رو از گوشت پر کنید و روش ب اندازه کافی آب جوش بریزید و دیگ را روی اجاق با شعله کم قرار دهید...یه مقدار ک حرارت دیگ زیاد شد بهش حبوباتی ک از شب قبل خیسونده شده و حداقل 2بار آبش عوض شده رو اضاف کنید... حدود 2ساعت و نیم برای پخت کامل گوشت و حبوبات زمان نیازه... 20دقیقه مانده ب انتهای پخت سیب زمینی ها را اضافه کنید(اگه بخوایید مثه بیرونیا شه سیب زمینی با پوست بذارید(حسابی پوستشو با برس مخصوص بشورید))... 10دقیقه مانده ب انتهای پخت گوجه نصف شده و چربی گوسفندی را در بیارید و له کنید و ب آبگوشتتون اضاف کنید...نوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ✅مواد لازم : کیک شکلاتی ۳بسته ( از کیک های خونگی هم میتونید استفاده کنید) خامه برای کیک (۴ق غ) شیر (۱/۵لیوان) شکر (۵ق غ) ارد گندم(۶ق غ) موز (۱عدد) خامه (۳ ق غ) وانیل (نوک ق) گردو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷مواد لازم 🔹آرد : ۱و ۴/۱ پیمانه 🔹شکر : نیم لیوان ( ۱۰۰ گرم ) 🔹تخم مرغ : ۱ عدد 🔹وانیل : یک قاشق مربا خوری 🔹نمک : یک قاشق مربا خوری 🔹شیر : یک لیوان و نیم 🔹کره : ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری 🔹بیکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری 🔹پودر کاکائو : ۴ قاشق غذا خوری یا ۲۵ گرم 🔹خامه پاستوریزه : یک بسته صورتی 🔆طرز تهیه پنکیک شکلاتی : 🔅ابتدا در یک ظرف بزرگ و تمیز آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، نمک و شکر را باهم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد باهم قاطی شوند و کنار می گذاریم، سپس در یک ظرف جداگانه کره، شیر و تخم مرغ را باهم مخلوط می کنیم و با همزن خوب هم می زنیم تا همه مواد به طور کامل باهم مخلوط و یکدست شوند. حالا مواد خشک را که قبلا باهم مخلوط کرده و کنار گذاشته بودیم ( آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و….) را به مواد اضافه می کنیم و با همزن خوب هم می زنیم تا همه مواد به طور کامل قاطی و یکدست شوند. ماهی تابه را روی گاز می گذاریم تا کمی گرم شود. یک قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا روغن داغ شود دقت کنید که روغن نسوزد.با یک ملاقه یک چهارم مواد را در ماهیتابه می ریزیم تا بپزد، وقتی که حباب هایی کوچک روی پنکیک زد به وسیله دو قاشق آرام قسمت زیر پخته شده را برمیگردانیم تا قسمت دیگر هم بپزد، وقتی هر دو طرف خوب پخته شدند آن را از ماهیتابه بیرون می آوریم و روی یک بشقاب می گذاریم. تا به طور کامل سرد شود. بعد از سرد شدن با خامه روی آن را تزیین می کنیم. می توانیم یک لایه خامه بریزیم و روی آن را یا پنکیک بپوشانیم و چند لایه درست کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 😍😋 آرد سفید ۲ لیوان، آرد نخودچی ۱ لیوان، پودر قند نصف لیوان، عسل ۴ ق غ، کره ۲۰۰ گرم، روغن مایع حدود 3/4 لیوان، پودر کاکائو ۲ ق غ، نان میکادو ۸ ورق 🔴آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۸ تا بشه،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼🌼🌼🌼 از اين قالب ها ميتونيد براي شكل دادن به تخم مرغ استفاده كنيد ويه ديزاين خوشكل بسازيد🎀