eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای تابه ۲۵ سانتی تخم مرغ ۴ عدد آرد ۵ ق غ ماست شیرین ۴ ق غ بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک ق م شربت خاگینه آب یک لیوان شکر یک گلاب نصف لیوان زعفران دم کرده غلیظ به مقدار هل ۴ عدد آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و دانه های هل رو می شکنیم و داخل شربت میندازیم و روی حرارت ملایم گاز میزاریم وتا به جوش بیاد و وقتی شربت به جوش آمد زعفران رو اضافه میکنیم و بعد چند دقیقه از رو حرارت برمی داریم و گلاب رو اضافه میکنیم و کنار میزاریم تا خنک بشه مواد میانی پودر دارچین یک ق غ پودر گل سرخ یک ق غ گردو خرد شده نصف لیوان همه مواد رو با هم مخلوط کرده و میزاریم کنار تخم مرغ ها و وانیل را با هم زن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد ماست رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر آرد رو با بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم ظرف مورد نظر چرب میکنیم و رو روی حرارت ملایم گاز میزاریم و نصف مواد رو ریخته ودر ظرف میزاریم تا خودشو بگیره بعد مواد میانی رو یکدست پهن میکنیم و و باقی مانده مواد رو آرام میریزیم ودر ظرف رو میزاریم تا خودشو بگیره بعد خاگینه رو بر می گردونیم و تا روی دیگه اش هم طلایی بشه بعد که خاگینه کامل پخته شد در ظرف مورد نظر بر می گردونیم و و شربت خنک رو کم کم میریزیم تا جایی که شربت به خوردش بره و تا جایی اضافه کنید که خاگینه آبکی نشه ودر آخر برش میزنیم @mivhe71
دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشفیل اراکی ماست: 1/2پیمانه( ترش باشد بهتر است) تخم مرغ : 2 عدد روغن جامد یا نیمه جامد:1ق س آرد 2/5 پیمانه شربت بار:1 ق س زعفران دم کرده و وانیل در صورت تمایل به مقدار کافی بکینگ پودر:نوک قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم تخم مرغ ها را داخل ظرف ریخته و کمی هم میزنیم بعد روغن جامد را اضافه میکنیم و سپس مخلوط ماست و بکینگ پودر را اضافه کرده وبعد شربت بار را اضافه کرده و با همزن میزنیم ودر حین همزدن آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم به اندازه ای ارد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد ده دقیقه خمیر را ورز میدهیم و به مدت30 دقیقه داخل نایلون استراحت میدهیم(بعد از استراحت خمیر کمی حالت چسبندگی پیدا میکند که باعث میشه راحت تر بتوانیم خمیر را باز کنیم) روی میز کار ارد میپاشیم و خمیر را به قطر یک میل باز میکنیم و قالب زده داخل روغن داغ سرخ میکنیم و گوشفیلهای داغ را در در شربت ولرم 30 درجه می اندازیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر 250 میلی لیتر شکر 200 گرم خامه چرب 250 میلی لیتر موز درشت 1 عدد آب پرتقال80 میلی لیتر آب لیموی تازه 60 میلی لیتر پوست پرتقال و لیمو از هر کدام 1 ق چ توت فرنگی 150 گرم شیرو شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود سپس از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن خامه را اضافه کنید. موز را با آب پرتقال و آبلیمو و پوست مرکبات در غذا ساز ریخته تا به شکل پوره در آید سپس به همراه توت فرنگی خرد شده داخل ظرف محتوی شیر بریزید. تمام مواد را بعد از مخلوط کردن داخل بستنی ساز ریخته و دستگاه را روشن کرده و به مدت یک ساعت زمان دهید تا بستنی قوام بیاید. سپس بستنی را داخل ظرف فلزی در دار بریزید و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید. می توانید با رنگ و طعم دهنده های مجاز با رنگ و طعم دلخواه این بستنی را درست کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 😋 آرد سفید قنادی یک و نیم پ پودر نشاسته ی گل نصف پ شیر خشک ۱پ(شیرخشک شیرین رو از لوازم قنادیا تهیه کنین) شکر یک و‌نیم پ آب دو پ روغن مایع و کره مخلوط با هم ۱ لیوان(من کره دوست ندارم همش روغن مایع ریختم) ❣اول شربت رو آماده کنید ، آب و شکر مخلوط و فقط در حد بازشدن شکر روی حرارت باشه بعد بزارید کنار تا شربت ولرم بشه آردها(آرد سفید و شیر خشک) و پودر نشاسته گل یا همون نشاسته ی گندم رو که آسیاب کردید (آسیاب شده آماده بخرید خیلی بهتره )رو با هم سه مرتبه الک کنید بریزید تو قابلمه ی نچسب و روغن رو اضافه کنید حالا بزارید روی شعله ی ملایم و مرتب هم بزنید موادتون باید مثل ماست تازه باشه سفتیش(من یک چهارم پیمانه روغن بیشتر از دستور ریختم) ،رنگ آرد که کارآملی شد از روی حرارت بردارید و بزارید از اون داغی بیفته حالا شربت رو آروم آروم اضافه کنید و سریع هم بزنید دوباره بزارید روی حرارت تا حلوا جمع شه خووووب روی حرارت هم بزنید تا حلوا جمع شد برندارید خوب هم بزنید تا حلوا کشدار بشه بعد تو ظرف بکشید و تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر سوپانگل شیر 1 لیتر ، شکر 1,5 پیمانه ، نشاسته 1 پیمانه + 1 ق غ ، زرده تخم مرغ 1 عدد ، آب سرد 1,5 پیمانه ، خامه صبحانه آب شده 1 پاکت ، پودر کاکائو 4 ق غ ، شکلات تلخ 80 گرم ، کره 50 گرم ، وانیل کمی در قابلمه مورد نظر تخم مرغ و مقداری از  شیر ، شکر ، نشاسته ، خامه صبحانه ، پودر کاکائو را باهمزن بزنید ، بقیه شیر رو هم بعد از مخلوط کردن اضافه کنید ، روی حرارت ملایم گذاشته ، مدام با همزن بزنید وقتی به جوش اومد شکلات و کره و وانیل را هم اضافه کنید با همزن بزنید تا خوب آب شود ، و در آخر آب سرد یخی رو هم اضافه کنید خوب بزنید حرارت رو خاموش کرده و قابلمه رو کنار گذاشته تا کمی سرد شود بعد از اون در ظرف های مورد نظر ریخته در یخچال 2 الی 3 ساعت نگه داری کنید بعدش میتونید با پودر پسته یاپودرنارگیل یا هر چیز دیگ میتونید تزئین کنید  @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره افطار😍😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐شد عید حسن که اشرف اعیاد است 💐ذکر صلوات بهترین اوراد است 💐شادند اگر جمله محبان، نه عجب 💐زیرا که دل آل محمد (ص) شاد است ❤️میلاد نور مبارک❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍋🍯🍰 @shirini71 عسل ۱۵۰ گرم لیموترش ۵ عدد کره ۲۸۰ گرم بیسکوییت ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم ۱۵۰ گرم کره را آب کرده بیسکوییت ها پودر کرده با هم مخلوط کنید و در قالب کمربندی ریخته و پرس کنید قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر گذاشته. مابقی کره را آب کنید و پس از خنک شدن عسل و آبلیموترش و رنده پوست لیموترش وتخم مرغ ها و زرده تخم مرغ و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت ده دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود روی کرم را با نایلون پوشانده و ده دقیقه در یخچال گذاشته تا خنک شود سپس در قالب روی کراست ریخته و تمام شب در یخچال گذاشته روز بعد سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛 😋 رشته رو روى حرارت يه تفت كوچيك ميدیم تا بوى خاميش گرفته بشه،دوسه دقيقه ى آخرى كه برنج روى گاز داره قل قل ميكنه رشته رو اضافه ميكنم و بعد آبكش ميكنم. کنار رشته پلو من از کوفته قل قلی سینه مرغ چرخکرده همراه یه دونه پیاز رنده شده و نمک و‌فلفل و‌زردچوبه استفاده کردم و‌سرخ کردم ، پیاز داغ سرخ شده به صورت سلیقه ای کنارش گذاشتم، و‌کشمشم براش تفت دادم. در آخر با برنج‌زعفرانی‌و‌قل قلی و‌پیاز داغ و‌کشمش تزیین کردم @shirini71 🎈فوروارد یادتون نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
# تزیین_ سالاد شیرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم برای محلبی: 1 لیتر شیر 1 لیوان آرد 1لیوان شکر پوست نصف یک پرتقال رنده شده 125 گرم مارگارین یا کره حدود 5 گرم وانیل شکری برای قسمت پرتقالی: 1ونیم لیوان آب پرتقال تازه 1 لیوان آب پوست نصف یک پرتقال رنده شده 2 قاشق غذاخوری نشاسته نصف لیوان شکر طرزتهيه: ابتدا 3بسته کیک رولتی رو برش میدیم نه زیاد ضخیم ونه زیاد نازک بعد شروع میکنیم به چیدن رولت ها ته و دیواره های قالب کمربندی(من از رولت اماده استفاده کردم) برای محلبی، کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنین و با همزدن تفت بدین تا رنگش عوض شه، بعد آرام آرام شیر رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین، شکر و پوست پرتقال رنده شده هم اضافه کنین و بپزین تا غلیظ شه.وقتیکه روش حباب حباب شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین و بزارین خوب سرد بشه سپس و محلبی رو توی قالب بریزین و بزارید توی یخچال بمدت یکساعت تا رویه ببنده برای قسمت پرتقالی، همه موادو توی قابلمه بپزین با همزدن تا غلیظ شه. بعد که سرد شد کمی،بریزین روی محلبی و یک شب بزارین بمونه یخچال. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
كره 140 گرم وانيل 1ق چ پودر قند 1/4 پيمانه تخم مرغ 1عدد آرد 1و1/4پيمانه مواد لازم براي فرني: شير 2ليوان آرد برنج 3ق غ گلاب 5 ق غ شكر 4ق غ خامه 3ق غ كره را ب دماي محيط رسانده و بعد همراه پودر قند و وانيل و تخم مرغ با دور كند همزن همزده تا كاملا پودر قند قاطي كره بشه بعد ارد رو اروم اروم اضافه كرده با نوك انگشت ورز ميدهيم خمير نرمي بدست مياد قالب تارت را چرب كرده اندازه گردو از خمير برداشته قالب تارت پهن كرده بعد با چنگال چند جا سوراخ ايجاد كرده تا پف نكند بعد داخل فر ك از قبل روشن كرديم با درجه حرارت 180بمدت 20دقيقه قرار داده بعد از پخت از فر بيرون اورده ميزاريم خنك بشه بعد از قالب در اورده . براي تهيه فرني شير و شكر و ارد برنج را داخل ظرف ريخته و خوب هم ميزنيم بعد روي حرارت ملايم ميزاريم و هم ميزنيم وقتي فرني ب جوش امد خامه را ك از قبل زديم و يكدست و روان هستت بهش اضافه كرده و خوب قاطي ميكنيم ميتونيد مقداري زعفران دم كرده هم اضافه كنيد بعد فرني را داخل تارتهايي ك اماده كرديم ريخته و بشكل دلخواه تزيين كنيد و سرو نماييد .. @mivhe71 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا