#كتلت_بوقلمون
🥘ابتدا حدود سيصدگرم فيله بوقلمون را توي غذاساز ريخته و حسابي ميزنيم تا كاملا يكدست بشه (ميتونين از چرخ گوشت هم رد كنين) ، بعدش يه پياز متوسط ، چندشاخه جعفری تازه ، دوحبه سير و دوتا سيب زميني متوسط خام را اضافه ريخته و خوب ميكس ميكنيم و سپس ، نمك و فلفل سياه و ادويه ، يكي دوقاشق پودرنان و يه تخم مرغ را ريخته و باز چندپالس ميزنيم تا مواد یکدست بشه ، درانتها بادست و باحوصله كتلتها را فرم داده و سرخ ميكنيم.
كتلت بوقلمون فوق العاده نرم و خوش خواك هست و اصلا سفت نميشه.
✔️سس شوید و تخم کتان:
نصف پیمانه ماست چکیده ، نصف قاشق مرباخوری سس خردل ، دوقاشق روغن زیتون ، دوقاشق غذاخوری شوید تازه خردشده ، یک قاشق تخم کتان ، نمک و فلفل تازه آسیاب شده ، همه رو ترکیب و هم میزنیم تا یکدست بشه.
@mivhe71
#خاگینه_ساده
#قیقناق
تخم مرغ سه عدد
آرد سه قاشق غذاخوری پر
ماست دو قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر هل کمی یا وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر گردو مقداری
برای شربت خاگینه:
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
زعفران دم کرده یک قاشق مرباخوری
گلاب کمی ( به دلخواه)
یا
بجای شربت خاگینه میتونیم از شیره انگور
استفاده کنیم
خب برای پخت خاگینه اول تخم مرغ ها و ماست و هل ( یا وانیل ) را به خوبی مخلوط کرده و کاملا هم بزنید تا یکدست بشه و تغییر حالت بده. بعد بکینگ پودر و آرد را به آن اضافه کرده و مجددا با چنگال هم بزنید تا مخلوط بشن.
داخل یه ماهیتابه مناسبی کمی روغن بریزید وکل مایه رو یکجا بریزید یه طرف که بست و پخت طرف دیگه رو برگردونید تا سرخ بشه
برای تهیه شربت هم آب و شکر و داخل قابلمه بریزید ، بزارید تا قوام بیاد. در آخر گلاب رو اضافه کنید از روی گاز بردارید بزارید خنک بشه و وقتی خاگینه پخت روی قابلمه مستقیم روش بریزید تا جذبش بشه.
و اگر این نوع رو دوست دارید زعفران رو داخل شربت بریزد و اگه با شیره انگور میخواید زعفران رو داخل خود خاگینه بریزید
@mivhe71
#خاگینه_مغزدار
مواد لازم برای تابه ۲۵ سانتی
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۵ ق غ
ماست شیرین ۴ ق غ
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک ق م
شربت خاگینه
آب یک لیوان
شکر یک
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار
هل ۴ عدد
آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و دانه های هل رو می شکنیم و داخل شربت میندازیم و روی حرارت ملایم گاز میزاریم وتا به جوش بیاد و وقتی شربت به جوش آمد زعفران رو اضافه میکنیم و بعد چند دقیقه از رو حرارت برمی داریم و گلاب رو اضافه میکنیم و کنار میزاریم تا خنک بشه
مواد میانی
پودر دارچین یک ق غ
پودر گل سرخ یک ق غ
گردو خرد شده نصف لیوان
همه مواد رو با هم مخلوط کرده و میزاریم کنار
تخم مرغ ها و وانیل را با هم زن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد ماست رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر آرد رو با بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم
ظرف مورد نظر چرب میکنیم و رو روی حرارت ملایم گاز میزاریم و نصف مواد رو ریخته ودر ظرف میزاریم تا خودشو بگیره بعد مواد میانی رو یکدست پهن میکنیم و و باقی مانده مواد رو آرام میریزیم ودر ظرف رو میزاریم تا خودشو بگیره بعد خاگینه رو بر می گردونیم و تا روی دیگه اش هم طلایی بشه بعد که خاگینه کامل پخته شد در ظرف مورد نظر بر می گردونیم و و شربت خنک رو کم کم میریزیم تا جایی که شربت به خوردش بره و تا جایی اضافه کنید که خاگینه آبکی نشه ودر آخر برش میزنیم
@mivhe71
گوشفیل اراکی
ماست: 1/2پیمانه( ترش باشد بهتر است)
تخم مرغ : 2 عدد
روغن جامد یا نیمه جامد:1ق س
آرد 2/5 پیمانه
شربت بار:1 ق س
زعفران دم کرده و وانیل در صورت تمایل به مقدار کافی
بکینگ پودر:نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم
تخم مرغ ها را داخل ظرف ریخته و کمی هم میزنیم بعد روغن جامد را اضافه میکنیم و سپس مخلوط ماست و بکینگ پودر را اضافه کرده وبعد شربت بار را اضافه کرده و با همزن میزنیم
ودر حین همزدن آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم به اندازه ای ارد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد
ده دقیقه خمیر را ورز میدهیم و به مدت30 دقیقه داخل نایلون استراحت میدهیم(بعد از استراحت خمیر کمی حالت چسبندگی پیدا میکند که باعث میشه راحت تر بتوانیم خمیر را باز کنیم)
روی میز کار ارد میپاشیم و خمیر را به قطر یک میل باز میکنیم و قالب زده داخل روغن داغ سرخ میکنیم و گوشفیلهای داغ را در در شربت ولرم 30 درجه می اندازیم
@mivhe71
#بستنی_چهار_میوه
شیر 250 میلی لیتر
شکر 200 گرم
خامه چرب 250 میلی لیتر
موز درشت 1 عدد
آب پرتقال80 میلی لیتر
آب لیموی تازه 60 میلی لیتر
پوست پرتقال و لیمو از هر کدام 1 ق چ
توت فرنگی 150 گرم
شیرو شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود سپس از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن خامه را اضافه کنید.
موز را با آب پرتقال و آبلیمو و پوست مرکبات در غذا ساز ریخته تا به شکل پوره در آید سپس به همراه توت فرنگی خرد شده داخل ظرف محتوی شیر بریزید.
تمام مواد را بعد از مخلوط کردن داخل بستنی ساز ریخته و دستگاه را روشن کرده و به مدت یک ساعت زمان دهید تا بستنی قوام بیاید. سپس بستنی را داخل ظرف فلزی در دار بریزید و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید.
می توانید با رنگ و طعم دهنده های مجاز با رنگ و طعم دلخواه این بستنی را درست کنید.
@mivhe71
#حلوا_عربی 🍮 😋
آرد سفید قنادی یک و نیم پ
پودر نشاسته ی گل نصف پ
شیر خشک ۱پ(شیرخشک شیرین رو از لوازم قنادیا تهیه کنین)
شکر یک ونیم پ
آب دو پ
روغن مایع و کره مخلوط با هم ۱ لیوان(من کره دوست ندارم همش روغن مایع ریختم)
❣اول شربت رو آماده کنید ، آب و شکر مخلوط و فقط در حد بازشدن شکر روی حرارت باشه بعد بزارید کنار تا شربت ولرم بشه
آردها(آرد سفید و شیر خشک) و پودر نشاسته گل یا همون نشاسته ی گندم رو که آسیاب کردید (آسیاب شده آماده بخرید خیلی بهتره )رو با هم سه مرتبه الک کنید
بریزید تو قابلمه ی نچسب و روغن رو اضافه کنید حالا بزارید روی شعله ی ملایم و مرتب هم بزنید موادتون باید مثل ماست تازه باشه سفتیش(من یک چهارم پیمانه روغن بیشتر از دستور ریختم) ،رنگ آرد که کارآملی شد از روی حرارت بردارید و بزارید از اون داغی بیفته
حالا شربت رو آروم آروم اضافه کنید و سریع هم بزنید دوباره بزارید روی حرارت تا حلوا جمع شه خووووب روی حرارت هم بزنید تا حلوا جمع شد برندارید خوب هم بزنید تا حلوا کشدار بشه
بعد تو ظرف بکشید و تزیین کنید
@shirini71
دسر سوپانگل
شیر 1 لیتر ، شکر 1,5 پیمانه ، نشاسته 1 پیمانه + 1 ق غ ، زرده تخم مرغ 1 عدد ، آب سرد 1,5 پیمانه ، خامه صبحانه آب شده 1 پاکت ، پودر کاکائو 4 ق غ ، شکلات تلخ 80 گرم ، کره 50 گرم ، وانیل کمی
در قابلمه مورد نظر تخم مرغ و مقداری از شیر ، شکر ، نشاسته ، خامه صبحانه ، پودر کاکائو را باهمزن بزنید ، بقیه شیر رو هم بعد از مخلوط کردن اضافه کنید ، روی حرارت ملایم گذاشته ، مدام با همزن بزنید وقتی به جوش اومد شکلات و کره و وانیل را هم اضافه کنید با همزن بزنید تا خوب آب شود ، و در آخر آب سرد یخی رو هم اضافه کنید خوب بزنید حرارت رو خاموش کرده و قابلمه رو کنار گذاشته تا کمی سرد شود بعد از اون در ظرف های مورد نظر ریخته در یخچال 2 الی 3 ساعت نگه داری کنید بعدش میتونید با پودر پسته یاپودرنارگیل یا هر چیز دیگ میتونید تزئین کنید
@mivhe71
#چیز_کیک_لیمو_عسل🍋🍯🍰
@shirini71
عسل ۱۵۰ گرم
لیموترش ۵ عدد
کره ۲۸۰ گرم
بیسکوییت ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
۱۵۰ گرم کره را آب کرده بیسکوییت ها پودر کرده با هم مخلوط کنید و در قالب کمربندی ریخته و پرس کنید قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر گذاشته. مابقی کره را آب کنید و پس از خنک شدن عسل و آبلیموترش و رنده پوست لیموترش وتخم مرغ ها و زرده تخم مرغ و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت ده دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود روی کرم را با نایلون پوشانده و ده دقیقه در یخچال گذاشته تا خنک شود سپس در قالب روی کراست ریخته و تمام شب در یخچال گذاشته روز بعد سرو کنید
#رشته_پلو 🍛 😋
رشته رو روى حرارت يه تفت كوچيك ميدیم تا بوى خاميش گرفته بشه،دوسه دقيقه ى آخرى كه برنج روى گاز داره قل قل ميكنه رشته رو اضافه ميكنم و بعد آبكش ميكنم.
کنار رشته پلو من از کوفته قل قلی سینه مرغ چرخکرده همراه یه دونه پیاز رنده شده و نمک وفلفل وزردچوبه استفاده کردم وسرخ کردم ، پیاز داغ سرخ شده به صورت سلیقه ای کنارش گذاشتم، وکشمشم براش تفت دادم.
در آخر با برنجزعفرانیوقل قلی وپیاز داغ وکشمش تزیین کردم
@shirini71
🎈فوروارد یادتون نره😉