eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍊🍊🍊🍊 مواد لازم: آرد سفید قنادی۱/۵لیوان روغن مایع ۱ لیوان -کره آب شده نصف لیوان -پودر قند۱/۵لیوان اسانس پرتقال چند قطره پوست پرتقال رنده شده یک قاشق (به دلخواه) نان میکادو 4 عدد طرز تهیه: آرد را در حرارت کم تفت بدید تا بوی خامی آرد ازبین بره مراقب باشید آرد نسوزه حرارت گاز را کم کنیدآردرو الک کنید باز بزارید روگاز بعد روغن وکره را اضافه کنید وکمی هم بزنید گاز رو خاموش کنید اسانس پرتقال و پودر قند رو به مواد اضافه کنید و در آخر پوست پرتقال رنده شده رو بریزید خوب هم بزنید تا مخلوط بشه بعد تا داغ هست روی نانها بمالید اگه مواد سرد بشه لایه ها به هم نمیچسبه بعد که همه مواد تمام شد یه قابلمه آب پر کنید وروی نان میکادو قرار بدید بزارید در یخچال یک ساعت یا بیشتر وبعد با چاقوی تیز برش بزنید توجه کنید چاقو حتما تیز باشه وبا نوک چاقو به آرامی برش بزنید. 🍊نکته. کلا هر دستوری که در مورد شیرینی میکادو هست باید علاوه برروغن مایع که استفاده میکنی حتما از کره هم استفاده کنید کره را حذف نکن چون کره باعث چسبندگی میشه باید مواد تا داغ هست روی نان بمالید چون اگه سرد بشه لایه ها نمیچسبه پس وقتی مواد آماده شد زیر گاز را خوب خوب کم کن وشعله پخش کن بذار وکنار گاز مواد را روی نان بمالید 🍊نکته. مواد را در کناره های نان حتما بمالید تا لایه ها کاملا بچسبه ووقتی لایه بعدی را گذاشتی با کف دست همه جاش را فشار بده تا بچسبه 🍊نکته. موقع برش زدن حتما چاقو تیز باشه وبه آرامی با نوک چاقو برش بزن تا لایه ها باز نشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد دولیوان دو ق غ پر پودر شکر ۱ قاشق غ خمیر مایه فوری ۲ قاشق غ شیرخشک ۲ عدد تخم مرغ که یکی از زرده هارو جدا کردم گزاشتم کنار برای رومال شیرینی یک سوم لیوان روغن مایع یک پنس نمک نصف لیوان اب ولرم پنیر کیبی یا هر پنیر خامه ای ک بی نمکه مثل ماسکارپونه برای داخل نون میتونین شکلات صبونه یا نوتلا بزارین سلیقه ای هست روغن و نمک و شیرخشک و پودر شکر و تخم مرغ و اب ولرم رو مخلوط کرده خمیر مایه و ارد رو باهم ب مواد اضافه میکنیم خوب ورز میدیم ارد رو به یکباره نریزین کم کم بریزین باید ی خمیر لطیف داشته باشین یک ساعت میزاریم جای گرم تا عمل بیاد بعد از خمیر گلوله های کوچیک برمیداریم و داخلش رو از پنیر یا هرچی ک دوس داریم میزاریم خمیرو گرد میکنیم و داخل قالب کمربندی ک کاغذ انداختیم میچینیم و روش رو رومال (زرده تخم مرغ یک قاشق شیر و مقداری زعفرون)میزنیم روشو خرفه کنجد میزنیم روی قالبو میپوشونیم تا نیم ساعت استراحت میدیم .بعد داخل فر ۱۷۵درجه حدود ۴۰ تا ۴۵ دیقه باید چک کنین وقتی پخت گریل روشن کنین تا روی شیرینی رنگ بگیره .و بعد ک از فر دراوردین روش رو عسل بریزین . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘ابتدا حدود سيصدگرم فيله بوقلمون را توي غذاساز ريخته و حسابي ميزنيم تا كاملا يكدست بشه (ميتونين از چرخ گوشت هم رد كنين) ، بعدش يه پياز متوسط ، چندشاخه جعفری تازه ، دوحبه سير و دوتا سيب زميني متوسط خام را اضافه ريخته و خوب ميكس ميكنيم و سپس ، نمك و فلفل سياه و ادويه ، يكي دوقاشق پودرنان و يه تخم مرغ را ريخته و باز چندپالس ميزنيم تا مواد یکدست بشه ، درانتها بادست و باحوصله كتلتها را فرم داده و سرخ ميكنيم. كتلت بوقلمون فوق العاده نرم و خوش خواك هست و اصلا سفت نميشه. ✔️سس شوید و تخم کتان: نصف پیمانه ماست چکیده ، نصف قاشق مرباخوری سس خردل ، دوقاشق روغن زیتون ، دوقاشق غذاخوری شوید تازه خردشده ، یک قاشق تخم کتان ، نمک و فلفل تازه آسیاب شده ، همه رو ترکیب و هم میزنیم تا یکدست بشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ سه عدد آرد سه قاشق غذاخوری پر ماست دو قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک چهارم قاشق مرباخوری پودر هل کمی یا وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر گردو مقداری برای شربت خاگینه: شکر یک لیوان آب یک لیوان زعفران دم کرده یک قاشق مرباخوری گلاب کمی ( به دلخواه) یا بجای شربت خاگینه میتونیم از شیره انگور استفاده کنیم خب برای پخت خاگینه اول تخم مرغ ها و ماست و هل ( یا وانیل ) را به خوبی مخلوط کرده و کاملا هم بزنید تا یکدست بشه و تغییر حالت بده. بعد بکینگ پودر و آرد را به آن اضافه کرده و مجددا با چنگال هم بزنید تا مخلوط بشن. داخل یه ماهیتابه مناسبی کمی روغن بریزید وکل مایه رو یکجا بریزید یه طرف که بست و پخت طرف دیگه رو برگردونید تا سرخ بشه برای تهیه شربت هم آب و شکر و داخل قابلمه بریزید ، بزارید تا قوام بیاد. در آخر گلاب رو اضافه کنید از روی گاز بردارید بزارید خنک بشه و وقتی خاگینه پخت روی قابلمه مستقیم روش بریزید تا جذبش بشه. و اگر این نوع رو دوست دارید زعفران رو داخل شربت بریزد و اگه با شیره انگور میخواید زعفران رو داخل خود خاگینه بریزید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای تابه ۲۵ سانتی تخم مرغ ۴ عدد آرد ۵ ق غ ماست شیرین ۴ ق غ بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک ق م شربت خاگینه آب یک لیوان شکر یک گلاب نصف لیوان زعفران دم کرده غلیظ به مقدار هل ۴ عدد آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و دانه های هل رو می شکنیم و داخل شربت میندازیم و روی حرارت ملایم گاز میزاریم وتا به جوش بیاد و وقتی شربت به جوش آمد زعفران رو اضافه میکنیم و بعد چند دقیقه از رو حرارت برمی داریم و گلاب رو اضافه میکنیم و کنار میزاریم تا خنک بشه مواد میانی پودر دارچین یک ق غ پودر گل سرخ یک ق غ گردو خرد شده نصف لیوان همه مواد رو با هم مخلوط کرده و میزاریم کنار تخم مرغ ها و وانیل را با هم زن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد ماست رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر آرد رو با بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم ظرف مورد نظر چرب میکنیم و رو روی حرارت ملایم گاز میزاریم و نصف مواد رو ریخته ودر ظرف میزاریم تا خودشو بگیره بعد مواد میانی رو یکدست پهن میکنیم و و باقی مانده مواد رو آرام میریزیم ودر ظرف رو میزاریم تا خودشو بگیره بعد خاگینه رو بر می گردونیم و تا روی دیگه اش هم طلایی بشه بعد که خاگینه کامل پخته شد در ظرف مورد نظر بر می گردونیم و و شربت خنک رو کم کم میریزیم تا جایی که شربت به خوردش بره و تا جایی اضافه کنید که خاگینه آبکی نشه ودر آخر برش میزنیم @mivhe71
دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشفیل اراکی ماست: 1/2پیمانه( ترش باشد بهتر است) تخم مرغ : 2 عدد روغن جامد یا نیمه جامد:1ق س آرد 2/5 پیمانه شربت بار:1 ق س زعفران دم کرده و وانیل در صورت تمایل به مقدار کافی بکینگ پودر:نوک قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم تخم مرغ ها را داخل ظرف ریخته و کمی هم میزنیم بعد روغن جامد را اضافه میکنیم و سپس مخلوط ماست و بکینگ پودر را اضافه کرده وبعد شربت بار را اضافه کرده و با همزن میزنیم ودر حین همزدن آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم به اندازه ای ارد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد ده دقیقه خمیر را ورز میدهیم و به مدت30 دقیقه داخل نایلون استراحت میدهیم(بعد از استراحت خمیر کمی حالت چسبندگی پیدا میکند که باعث میشه راحت تر بتوانیم خمیر را باز کنیم) روی میز کار ارد میپاشیم و خمیر را به قطر یک میل باز میکنیم و قالب زده داخل روغن داغ سرخ میکنیم و گوشفیلهای داغ را در در شربت ولرم 30 درجه می اندازیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر 250 میلی لیتر شکر 200 گرم خامه چرب 250 میلی لیتر موز درشت 1 عدد آب پرتقال80 میلی لیتر آب لیموی تازه 60 میلی لیتر پوست پرتقال و لیمو از هر کدام 1 ق چ توت فرنگی 150 گرم شیرو شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود سپس از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن خامه را اضافه کنید. موز را با آب پرتقال و آبلیمو و پوست مرکبات در غذا ساز ریخته تا به شکل پوره در آید سپس به همراه توت فرنگی خرد شده داخل ظرف محتوی شیر بریزید. تمام مواد را بعد از مخلوط کردن داخل بستنی ساز ریخته و دستگاه را روشن کرده و به مدت یک ساعت زمان دهید تا بستنی قوام بیاید. سپس بستنی را داخل ظرف فلزی در دار بریزید و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید. می توانید با رنگ و طعم دهنده های مجاز با رنگ و طعم دلخواه این بستنی را درست کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 😋 آرد سفید قنادی یک و نیم پ پودر نشاسته ی گل نصف پ شیر خشک ۱پ(شیرخشک شیرین رو از لوازم قنادیا تهیه کنین) شکر یک و‌نیم پ آب دو پ روغن مایع و کره مخلوط با هم ۱ لیوان(من کره دوست ندارم همش روغن مایع ریختم) ❣اول شربت رو آماده کنید ، آب و شکر مخلوط و فقط در حد بازشدن شکر روی حرارت باشه بعد بزارید کنار تا شربت ولرم بشه آردها(آرد سفید و شیر خشک) و پودر نشاسته گل یا همون نشاسته ی گندم رو که آسیاب کردید (آسیاب شده آماده بخرید خیلی بهتره )رو با هم سه مرتبه الک کنید بریزید تو قابلمه ی نچسب و روغن رو اضافه کنید حالا بزارید روی شعله ی ملایم و مرتب هم بزنید موادتون باید مثل ماست تازه باشه سفتیش(من یک چهارم پیمانه روغن بیشتر از دستور ریختم) ،رنگ آرد که کارآملی شد از روی حرارت بردارید و بزارید از اون داغی بیفته حالا شربت رو آروم آروم اضافه کنید و سریع هم بزنید دوباره بزارید روی حرارت تا حلوا جمع شه خووووب روی حرارت هم بزنید تا حلوا جمع شد برندارید خوب هم بزنید تا حلوا کشدار بشه بعد تو ظرف بکشید و تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر سوپانگل شیر 1 لیتر ، شکر 1,5 پیمانه ، نشاسته 1 پیمانه + 1 ق غ ، زرده تخم مرغ 1 عدد ، آب سرد 1,5 پیمانه ، خامه صبحانه آب شده 1 پاکت ، پودر کاکائو 4 ق غ ، شکلات تلخ 80 گرم ، کره 50 گرم ، وانیل کمی در قابلمه مورد نظر تخم مرغ و مقداری از  شیر ، شکر ، نشاسته ، خامه صبحانه ، پودر کاکائو را باهمزن بزنید ، بقیه شیر رو هم بعد از مخلوط کردن اضافه کنید ، روی حرارت ملایم گذاشته ، مدام با همزن بزنید وقتی به جوش اومد شکلات و کره و وانیل را هم اضافه کنید با همزن بزنید تا خوب آب شود ، و در آخر آب سرد یخی رو هم اضافه کنید خوب بزنید حرارت رو خاموش کرده و قابلمه رو کنار گذاشته تا کمی سرد شود بعد از اون در ظرف های مورد نظر ریخته در یخچال 2 الی 3 ساعت نگه داری کنید بعدش میتونید با پودر پسته یاپودرنارگیل یا هر چیز دیگ میتونید تزئین کنید  @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره افطار😍😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا