میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#ویفر_پرتقالی 🍊🍊🍊🍊
مواد لازم:
آرد سفید قنادی۱/۵لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
-کره آب شده نصف لیوان
-پودر قند۱/۵لیوان
اسانس پرتقال چند قطره
پوست پرتقال رنده شده یک قاشق (به دلخواه)
نان میکادو 4 عدد
طرز تهیه:
آرد را در حرارت کم تفت بدید تا بوی خامی آرد ازبین بره مراقب باشید آرد نسوزه حرارت گاز را کم کنیدآردرو الک کنید باز بزارید روگاز بعد روغن وکره را اضافه کنید وکمی هم بزنید گاز رو خاموش کنید اسانس پرتقال و پودر قند رو به مواد اضافه کنید و در آخر پوست پرتقال رنده شده رو بریزید خوب هم بزنید تا مخلوط بشه بعد تا داغ هست روی نانها بمالید اگه مواد سرد بشه لایه ها به هم نمیچسبه بعد که همه مواد تمام شد یه قابلمه آب پر کنید وروی نان میکادو قرار بدید بزارید در یخچال یک ساعت یا بیشتر
وبعد با چاقوی تیز برش بزنید
توجه کنید چاقو حتما تیز باشه وبا نوک چاقو به آرامی برش بزنید.
🍊نکته.
کلا هر دستوری که در مورد شیرینی میکادو هست باید علاوه برروغن مایع که استفاده میکنی حتما از کره هم استفاده کنید کره را حذف نکن چون کره باعث چسبندگی میشه
باید مواد تا داغ هست روی نان بمالید چون اگه سرد بشه لایه ها نمیچسبه پس وقتی مواد آماده شد زیر گاز را خوب خوب کم کن وشعله پخش کن بذار وکنار گاز مواد را روی نان بمالید
🍊نکته.
مواد را در کناره های نان حتما بمالید تا لایه ها کاملا بچسبه ووقتی لایه بعدی را گذاشتی با کف دست همه جاش را فشار بده تا بچسبه
🍊نکته.
موقع برش زدن حتما چاقو تیز باشه وبه آرامی با نوک چاقو برش بزن تا لایه ها باز نشه
@mivhe71
آرد دولیوان
دو ق غ پر پودر شکر
۱ قاشق غ خمیر مایه فوری
۲ قاشق غ شیرخشک
۲ عدد تخم مرغ که یکی از زرده هارو جدا کردم گزاشتم کنار برای رومال شیرینی
یک سوم لیوان روغن مایع
یک پنس نمک
نصف لیوان اب ولرم
پنیر کیبی یا هر پنیر خامه ای ک بی نمکه مثل ماسکارپونه برای داخل نون میتونین شکلات صبونه یا نوتلا بزارین سلیقه ای هست
روغن و نمک و شیرخشک و پودر شکر و تخم مرغ و اب ولرم رو مخلوط کرده
خمیر مایه و ارد رو باهم ب مواد اضافه میکنیم خوب ورز میدیم
ارد رو به یکباره نریزین کم کم بریزین
باید ی خمیر لطیف داشته باشین
یک ساعت میزاریم جای گرم تا عمل بیاد
بعد از خمیر گلوله های کوچیک برمیداریم و داخلش رو از پنیر یا هرچی ک دوس داریم میزاریم خمیرو گرد میکنیم و داخل قالب کمربندی ک کاغذ انداختیم میچینیم
و روش رو رومال (زرده تخم مرغ یک قاشق شیر و مقداری زعفرون)میزنیم روشو خرفه کنجد میزنیم
روی قالبو میپوشونیم تا نیم ساعت استراحت میدیم .بعد داخل فر ۱۷۵درجه حدود ۴۰ تا ۴۵ دیقه
باید چک کنین وقتی پخت گریل روشن کنین تا روی شیرینی رنگ بگیره .و بعد ک از فر دراوردین روش رو عسل بریزین .
@shirini71
#كتلت_بوقلمون
🥘ابتدا حدود سيصدگرم فيله بوقلمون را توي غذاساز ريخته و حسابي ميزنيم تا كاملا يكدست بشه (ميتونين از چرخ گوشت هم رد كنين) ، بعدش يه پياز متوسط ، چندشاخه جعفری تازه ، دوحبه سير و دوتا سيب زميني متوسط خام را اضافه ريخته و خوب ميكس ميكنيم و سپس ، نمك و فلفل سياه و ادويه ، يكي دوقاشق پودرنان و يه تخم مرغ را ريخته و باز چندپالس ميزنيم تا مواد یکدست بشه ، درانتها بادست و باحوصله كتلتها را فرم داده و سرخ ميكنيم.
كتلت بوقلمون فوق العاده نرم و خوش خواك هست و اصلا سفت نميشه.
✔️سس شوید و تخم کتان:
نصف پیمانه ماست چکیده ، نصف قاشق مرباخوری سس خردل ، دوقاشق روغن زیتون ، دوقاشق غذاخوری شوید تازه خردشده ، یک قاشق تخم کتان ، نمک و فلفل تازه آسیاب شده ، همه رو ترکیب و هم میزنیم تا یکدست بشه.
@mivhe71
#خاگینه_ساده
#قیقناق
تخم مرغ سه عدد
آرد سه قاشق غذاخوری پر
ماست دو قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر هل کمی یا وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر گردو مقداری
برای شربت خاگینه:
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
زعفران دم کرده یک قاشق مرباخوری
گلاب کمی ( به دلخواه)
یا
بجای شربت خاگینه میتونیم از شیره انگور
استفاده کنیم
خب برای پخت خاگینه اول تخم مرغ ها و ماست و هل ( یا وانیل ) را به خوبی مخلوط کرده و کاملا هم بزنید تا یکدست بشه و تغییر حالت بده. بعد بکینگ پودر و آرد را به آن اضافه کرده و مجددا با چنگال هم بزنید تا مخلوط بشن.
داخل یه ماهیتابه مناسبی کمی روغن بریزید وکل مایه رو یکجا بریزید یه طرف که بست و پخت طرف دیگه رو برگردونید تا سرخ بشه
برای تهیه شربت هم آب و شکر و داخل قابلمه بریزید ، بزارید تا قوام بیاد. در آخر گلاب رو اضافه کنید از روی گاز بردارید بزارید خنک بشه و وقتی خاگینه پخت روی قابلمه مستقیم روش بریزید تا جذبش بشه.
و اگر این نوع رو دوست دارید زعفران رو داخل شربت بریزد و اگه با شیره انگور میخواید زعفران رو داخل خود خاگینه بریزید
@mivhe71