9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسرلیوانی_مجلسی
مواد لازم:
۱ بسته پودر ژله انگور
۱ لیوان آب جوش
۱ لیوان شیر هم دما با مایه ژله
برای قسمت سفید:
۲.۵ لیوان شیر
نصف لیوان شکر
۱ ق غ نشاسته ی ذرت
۱ ق چ پودر ژلاتین
۱ ق چ وانیل
۱ ق غ خامه صبح
#پاپ_کورن_گوجه_ایی
برای تهیه این پاپ کورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه(توی هوای آزاد هم با درپوش میشه خشکش کرد)بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی(همون که قنادی ها توش شکلات میریزن)بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید
🆔 @mivhe71
#پاپ_کورن_سرکه_ایی
#پاپ_کورن_لیمویی
بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه یا آبلیمو( هر کدوم رو که دوست داشتید) را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید
@mivhe71
#بودادن_تخمه_هندوانه
#تنقلات
#آجیل
مواد لازم:
تخمه هندونه ١/٢ كيلو
نمک ١/٤ بسته
گلپر+آبلیمو به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
تخمه ها رو در محلول آب و نمک به مدت۵تا۶ساعت خیس میکنیم.و بعد در آبکش میریزیم تا آب اضافی شون گرفته بشه و بعد روی سینی پهن میکنیم تا کمی خشک بشن.(نباید خیلی خشک بشه باید یکمقدار نم داشته باشه) بعد نمك را داغ ميكنيم و در نمک داغ میریزیم و مرتب هم میزنیم تا بو داده بشن.(تو این مرحله هر از گاهی چك میکنیم تا مغز تخمه ها نسوزه)
و بعد در الک میریزیم تا نمک ها جدا بشن.
حالا تخمه ها رو در تابه میریزیم و دوباره یک مقدار خیلی کم تفت میدیم و بعد آبلیمو رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا آبش کشیده بشه و تا نمداره از روی حرارت برمیداریم. تا تخمه ها نمدار هستند پودر گلپر و اضافه و خوب مخلوط میکنیم.( اگه تخمه هندوانه زرد رنگ دوست داریید کمی زردچوبه هم بزنید,جای آبلیمو سرکه وآبغوره هم می تونید استفاده کنید) در آخر روی سینی یا یک پارچه پهن میکنیم تا تخمه ها خشک بشن.در درجه حرارت اطاق .
@mivhe71