#شنیسل
#شنیسل_مرغ
یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری 👌 گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید 😊
🍔 @mivhe71
#سوتلاچ
👩🍳مواد لازم
۱ لیتر شیر
۲۰۰ میلی لیتر خامه
۱ لیوان شکر
کمی وانیل
۱ فنجان برنج
#طرز_تهیه
۱. برنج رو خوب میشوریم و آبشو دور میریزیم. برنج رو توی قابلمه میریزیم و روش آب اضافه می کنیم تا آب ۱ الی ۲ بند انگشت بالاتر از سطح برنج بیاد.
بعد برنج رو می پزیم تا کامل نرم بشه. اگر دیدین برنج آبشو کشید و هنوز کامل نرم نشده بود می تونید کمی هم آب بهش اضافه کنید.
۲. بعد از اینکه برنج آبشو کمی کشید و کامل نرم شد بهش شیر داغ اضافه می کنیم و با برنج می جوشونیمش و مداوم هم می زنیم تا ته نگیره.
۳. بعد خامه رو بهش اضافه می کنیم و با حرارت ملایم حدود ۴۰ دقیقه می پزیمش.
و مداوم هم می زنیم تا ته نگیره.
(اگر دیدین دسرتون سفت شد می تونید کمی هم شیر داغ بهش اضافه کنید)
۴. بعد شکر و وانیل رو اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگه دوباره می جوشونیمش.
۵. اگر دیدین سوتلاچ تون غلیظ نمیشه می تونید ۱ قاشق غذاخوری نشاسته رو توی آب کامل حل کنید و به دسر اضافه کنید و کمی هم اجازه بدین بجوشه و شعله رو خاموش کنید.
۶. بعد از آماده شدن دسر توی ظرف سرو می کشیم و میذاریم خنک بشه.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71