#جوجه_فسنجون 🍢 😋
▫️مرغ کبابی خرد شده
▫️رب انار ملس یا شیرین(بسته به ذائقه تون داره)
▫️گردوی آسیاب شده
▫️کمی آب پیاز یا یه پیاز کوچولوی آسیاب شده(میتونین کلا فاکتور بگیرین و استفاده نکنین)
▫️نمک و فلفل
🔸مرغهارو از روز قبل توی ترکیب رب انار و گردو و آب پیاز و نمک و فلفل بخوابونین تا مواد خوب به خورد گوشت بره و بذارین 24 ساعت توی یخچال استراحت کنه بعد یا به سیخ بکشین و کباب کنین یا مثل من توو تابه رژیمی بپزید.
یک نکته هم اینکه این کباب بخاطر داشتن گردو زود میسوزه پس دقت کنین
میتونین کمی زعفرون و آب انار ترش تازه هم اضافه کنین ولی مواد اصلیش همونیه که بالا گفتم
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رول_شکلاتی_دارچینی
مواد لازم :
آرد : حدودا ۴ لیوان
آب یا شیر ولرم : ۱ لیوان
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : ۱/۳ لیوان
خمیرمایه : ۱ ق غذاخوری
شکر :۴ ق غذاخوری
نمک : یک پنس
پودر کاکائو : ۲ ق غذاخوری سرپر
بهبود دهنده : نصف ق مرباخوری (در صورت تمایل)
برای مواد میانی:
نوتلا : نصف لیوان
دارچین : ۲ ق مرباخوری
شکر : ۱/۴ لیوان
برای رویه :
خامه : ۷۰ گرم
نوتلا : ۲ ق غذاخوری
پودر کاکائو : ۱ ق غذاخوری
پودر قند : ۳ ق غذاخوری
طرز تهیه :
برای خمیر، شیر یا آب ولرم رو با خمیر مایه و یک قاشق شکر مخلوط کرده و دربش رو گذاشته و ۵ دقیقه صبر میکنیم تا کف کنه و کمی بالا بیاد.
بعد در یه ظرف، تخم مرغ و روغن و بقیه شکر و نمک و پودر کاکائو رو مقداری هم زده و بعد مخلوط خمیرمایه رو روی اون ریخته و کمی هم میزنیم. سپس آرد رو کم کم اضافه کرده و ورز میدیم تا به دست نچسبه. زیاد آرد نریزین چون بعدا خمیر سفت میشه.سعی کنید با ورز دادن چسبندگیشو بگیرید. ممکنه آرد کمتر یا بیشتری بخواد چون آردها باهم تفاوت دارن.
خوب حالا روی ظرف رو سلفون میکشیم و ۱ تا ۱.۵ ساعت صبر میکنیم تا حجم خمیر ۲ برابر بشه.
بعد از استراحت خمیر رو به صورت مستطیل پهن کرده و نوتلا رو روش میمالیم . سپس شکر و دارچین روی تمام سطح خمیر صورت یکسان پخش و صاف کرده و خمیر رو از یکطرف رول میکنیم. میتونین لبه آخر خمیر رو با دو انگشت بچسبونین که حین پخت جدا نشه.
حالا رول رو به ۸ قسمت تقسیم کرده و با چاقو یا کاتر برش داده در قالب ۲۶ که با کره چرب کرده ایم، میچینیم. دوباره روی ظرف رو پوشونده و ۴۰ دقیقه استراحت میدیم تا دوباره پف کنن.
قالب رو درون فری که از یکربع قبل روشن کرده ایم و یک ظرف آبجوش درون آن قرار داده ایم گذاشته و با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم.
برای مواد رویه همه مواد رو باهم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدیم تا مخلوط بشن . سپس نان رو به ظرف سرو انتقال داده و مایه داغ روی تمام سطح نان خنک شده پهن میکنیم. سپس به دلخواه با شکلات رنده شده تزیین میکنیم.
🍔 @mivhe71
#_دمپخت_سیرنرگسی
موادلازم:
برنج: 3 پیمانه
عدس:یک فنجان
نرگسی: 2 عددبزرگ(هویج زرد)
پیازمتوسط یک عدد
شویدتازه خردشده 3 قاشق غذاخوری پر
سیرتازه با مقداری از برگ سبز2شاخه
زردچوبه: یکقاشق چایخوری
فلفل: یکدوم قاشق چایخوری
ادویه: یکدوم قاشق چایخوری
نمک: یکدوم قاشق چایخوری
دارچین یک بند
روغن: به میزان لازم
طرزتهیه:
برنج را در ظرفی بریزید و به مدت یک ساعت همراه کمی نمک خیس کنید.
عدس را پاک کرده، بشویید و در قابلمهای روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
نرگسی ها را بشویید و بعد پوست آنها را جدا کنید. آنها را نگینی خرد و بخارپز کنید.
در قابلمهای به مقدار لازم روغن بریزید. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس سیر را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. زردچوبه، فلفل و ادویه را هم اضافه کنید و تفت دهید.
شوید، نرگسی و عدس را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. برنج خیس خورده را نیز داخل ظرف بریزید.
در مرحله آخر آب را به اندازهای که روی مواد را بگیرد، اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن تمام شود سپس برنج را دم کنید پس از حدود 45 دقیقه دمی آماده سرو است.
من برای تهدیگ یه دونه نرگسی بزرگ روبا کمی نمک وابغوره ویک عددتخم مرغ خوب هم زدم و باروغن کف قابلمه صاف کردم و بعد دمی رو روش ریختم.
با اجازه از شیرازیای باحال من درطبخ این غذا کمی هم آبغوره میزنم تا طعم ملس بدهد
امروز من این غذاروبا مقداری فیله حبه شده مرغ و پیازداغ و نرگسی رشته شده ونمک ادویه وزعفران فلفل وابغوره تفت داده شده که با نصف استکان آب مرغ، پختم وتزیین وسروکردم
🍔 @mivhe71