eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مایه کوکوزرشک و گردو برای تزئین روغن سرخ کردنی طرز تهیه: دستگاه ساندویچ میکر رو به برق میزنیم تا چراغش روشن بشه، بعد اندازه یک قاشق مربا خوری روغن میریزم داخل هر مثلث. بعد یک قاشق از مایه کوکو رو داخل هر مثلث میریزیم و روی اون رو با گردو یا زرشک تزئین می کنیم (من گردو و زرشک نداشتم بعد درش رو می بندیم و 7، 8 دقیقه صبر می کنیم تا پخته بشه، در ساندویچ میکر رو باز می کنیم و کوکو ها رو بر میداریم. نکته: اگه دوست داشتید کوکوها رو بر می گردونیم طرف دیگه اش هم سرخ بشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فیله های مرغ رو با پیاز ، سیر ، نمک و فلفلها ، پاپریکا مزه دار کنید . فیله ها رو تو تابه داغ بدون روغن گریل یا سرخ کنید ، برای هر طرف سه دقیقه کافیه . بعد فیله ها رو برش بزنید. اگر از هویج با قارچ استفاده میکنید هر کدوم رو سه دقیقه بجوشونید و بعد بریزید تو آب سرد . سبزیجات دلخواهتون رو با یک قاشق روغن زیتون تفت بدید . فقط در حدی که سبزیجات نیم پز بشه چون قرار نیست اونقدری بپزه که کاملا نرم و له بشه. فیله رو به سبزیجات اضافه کنید و بلافاصله سس تری یاکی ( یک مدل سس ژاپنی ) رو به سبزیجات اضافه کنید ، با حرارت خیلی زیاد سه چهار دقیقه مواد رو تفت بدید و بعد هم نوش جانتون . دو حبه سیر رنده شده ، یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده ، یک قاشق غذا خوری عسل ، یک چهارم پیمونه سویا سس و دو تا سه قاشق سرکه بالزامیک یا آب لیمو ترش رو با هم مخلوط کنید . برای حجمی که تو‌تصویر میبینید سه تا چهار قاشق از این سس استفاده کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستای عزیزم.امروز میخوام یه چربی سوز خیلی قوی که توی آشپزخونه ی هممون هست بهتون معرفی کنم.شیر کم چرب و عسل و دارچین.همیشه برای لاغری نباید دنبال قرص های خارجی باشیم.با چیزهای ساده هم میشه لاغر شد.دارچین یک ادویه ی بسیار قوی برای کاهش چربی های بدن مخصوصا چربی های شکم هست.اگر بتونید یک فنجان از این مخلوط رو به عنوان صبحانه(به جای چای معمولی) و یک فنجان قبل از خواب بخورید خیلی خیلی متابولیسم را بالا می بره،و باعث چربی سوزی شدید میشه.ولی دارچین برای خانم هاای که باردار هستند،یا افرادی که طبع گرم دارند و افرادی که آلرژی شدید یا حساسیت پوستی دارند توصیه نمی شود. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: تخم مرغ ۱عدد شیر ۱/۴پ روغن جامد ابکرده ۲ق غ بکینگ پودر ۱/۴ق چ گلاب ۳ق س زعفران ۱/۴ق چ ارد سفید به مقدار لازم پودر قند به مقدار لازم هل ساییده به مقدار لازم 🍪🍪 طرزتهیه: درون یک کاسه تخم مرغ را با قاشق کمی می زنیم. سپس شیر , روغن را اضافه می کنیم . زعفران را به گلاب اضافه کرده و به مواد اضافه می کنیم. بکینگ پودر و ارد را مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم. با دست ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست اید که به دست نمی چسبد. 🍪🍪 خمیر را با کف دست ماساژ می دهیم. سپس خمیر را درون پلاستیک گذاشته و نیم ساعت در اشپزخانه استراحت می دهیم . یک لیوان استیل را روی گاز گذاشته و تا ۱/۳ آن را روغن سرخ کردنی ریخته و می گذاریم تا داغ شود. از خمیر به اندازه یک گردو ی کوچک برداشته و به صورت گرد روی سطح ارد پاشی شده با وردنه و سپس با تیرک به صورت دایره ای باز کرده و نازک می کنیم. به قطر ۱۲-۱۵سانت. خمیر را از مرکز گرفته و درون لیوان انداخته و دو طرف خمیر را سرخ می کنیم. سپس درون صافی انداخته و پودر قند وپودر هل روی شیرینی ها می ریزیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آش گندم لوبیا چشم بلبلی، نخود، لوبیاچیتی، عدس برنج از هرکدام نصف پیمانه، گندم ۲/۵ پیمانه، پیاز دو عدد بزرگ، سبزی آش پاک شده نیم کیلو، سیر به میزان لازم، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره و نمک. جبوبات رو از شب قبل خیس کنید، دوتا پیاز بزرگ رو‌خلالی کرده و سرخ می کنید و ادویه و سیر رو اضافه می کنید، برنج، لوبیا چیتی و چشم بلبلی و برنج و نیمی از گندم رو اضافه می کنید به اندازه کافی آب می ریزید و میذارید برنج و گندم حسابی بپزه و له بشه، بعد نصف دیگه ی گندم و عدس رو اضافه کنید وقتی پخت سبزی آش و بریزید و بذارید آش جا بیفته، نمک و اندازه کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیراین سفره افطار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سفره غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد نخودچي رو ١٥ دقيقه روي حرارت ملايم تفت بدين روغن جامد رو اضافه كنين تا روغن به خوردش بره زير گاز رو خاموش كنين و پودرقند،گردو،هل رو اضافه كنين. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️ آرد 4 و نیم لیوان دسته دار/تخم مرغ 1 عدد/مایه خمیر 3 ق چ/آب 1 لیوان/شکر 3/4 لیوان/نمک نوک ق چ/روغن 6 ق غ/زعفران غلیظ 1 ق غ(اختیاری) ابتدا آب ولرم و دو قاشق از شکر و مایه خمیر را ترکیب کرده و اجازه می دهیم عمل بیاید. تخم مرغ و شکر و نمک و روغن و مایه خمیر عمل آمده را با هم ترکیب کرده و آرد را کم کم اضافه کرده تا جاییکه خمیر منسجم شود. آرد را کم و زیاد نکنید همین میزان کافی هستش. روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را کمی ورز دهید. خمیر را دو ساعت استراحت بدید سپس خمیر را با وردنه باز کرده به قطر نیم سانت و قالب میزنیم سپس در روغن داغ سرخ کنید. بعد از خنک شدن روش پودر قند بپاشید. می تونید شکلات ذوب شده هم روش بریزید. 😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قتلمه(کیک قاشقی) مخصوص شمالی ها مواد لازم: 1 لیوان شیر ولرم نصف لیوان شکر 2 لیوان آرد سرخالی 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری وانیل 1قاشق غ خمیرمایه طرز تهیه: خمیرمایه رو با یک چهارم لیوان آب ولرم و نصف قاشق شکر میداریم تا پف کنه. بعد همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده تا ب غلظت سفت تر از فرنی برسه.روشو میپوشونیم و میذاریم جای گرم ب مدت یک ساعت تا مایع پف کنه. و بعد مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم  نوش جان  @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان
مواد لازم: تخم مرغ ٤ عدد،روغن مايع ١/٢ پيمانه ماست ١ پيمانه،بكينگ پودر ٢ ق چ آرد ٢ پيمانه،خمير مايه ١ ق م،مرغ ٢ تكه،نمك فلفل پاپريكا اويشن فلفل دلمه اى رنگى ١/٢ پيمانه،قارچ ٨ عدد،پنير پيتزا ١ پيمانه،زعفران دمكرده مقدارى،كره ٢ ق غ،روغن مايع طرز تهيه: مرغ را به همراه نمك و فلفل و ادويه مخصوص مرغ و يك پياز خردكرده و يك ليوان اب مى گذاريم بپزد و بعد از پخت به صورت مكعبى خرد مى كنيم در يك تابه فلفل دلمه و قارچ را با كره و كمى روغن تفت مى دهيم،مرغ را اضافه مى كنيم و تفت مى دهيم نمك و فلفل ميزنيم و زعفران را اضافه مى كنيم و مى گذاريم تا خنك بشه براى تهيه خمير ابتدا تخم مرغها را مى زنيم روغن را اضافه مى كنيم و مخلوط مى كنيم،بكينگ پودر را به ماست اضافه مى كنيم تا پف كندو بعد به مايع تخم مرغى اضافه مى كنيم در يك ظرف ديگر ارد و نمك و فلفل و اويشن و پاپريكا و خمير مايه را مخلوط مى كنيم و كم كم به مايع تخم مرغى اضافه مى كنيم حالا در يك قالب مستطيلى ٢٠ در ٢٥ يا گرد ٣٠ سانتى كاغذ روغنى مى اندازيم و ديواره هارو چرب مى كنيم نيمى از مايع خميرى را ميريزيم و روى ان پنير پيتزا ميريزيم و بعد مايع گوشتى را ميريزيم و روى ان پنير پيتزا ميريزيم و مابقى خمير را ميريزيم و روى ان را صاف مى كنيم و روى قالب را با دستمال ميپوشونيم و براى ٤٠ دقيقه استراحت مى دهيم و بعد در فر ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت ٤٥ دقیقه 👈👈دوستان ممنون ميشم اگه كارى موردپسند واقع شد صلواتى نثار روح پدرم كنيد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘🥘 موادلازم: پیاز سرخ شده یک عدد ، سیب زمینی تفت داده شده یک عدد، هویج دوعدد تفت داده شده،🥕🥕 گوشت خورشتی تفت داده شده، لوبیا چیتی یک لیوان ، فلفل دلمه یک عدد کوچک، آبلیمو، جعفری تازه ،ادویه کاری ،نمک ،فلفل ، ربگوجه فرنگی دوقاشق غذاخوری🍅 درمرحله اول یک عدد پیازو خورد کردم همراه با روغن زیتون وکره داخل قابلمه تفتش دادم ..وقتی پیاز سبکتر شد گوشت خورشتی اضافه کردم... تفتش دادم همراه با یک قاشق چای خوری زرد چوبه وادویه کاری ،هویج خورد شده درشت ،اونم تفتش دادم اضافه کردم. دوقاشق غذاخوری ربگوجه فرنگی ،لوبیا چیتی خیس خورده، تمام مواد ومخلوط کردم.. واندازه چهار لیوان آبجوش ریختم ..داخل قابلمه ،روی حرارت متوسط جوش اومد .کم کنید، بزارید آرو آروم خوراکتون بپزه. نیم ساعت آخر فلفل دلمه ،وسیب زمینی واضافه کردم... نمک، وفلفل، واسه چاشنی این خوراک از آبلیمو استفاده کنید. برای تزیین از جعفری تازه خورد شده روی خوراک بریزید . نکته👈این غذا با نان سرو میشود .درضمن با لوبیا سبز هم میتونید درست کنید. وقتی خورد کردید تفتش دادید .یک قاشق غذاخوری آرد جداگانه تفت بدید، که بوی خامی آرد گرفته بشه. بعد مقداری کره اضافه کنید.من چون از لوبیا چیتی استفاده کردم آرد نزدم.. آرد بخاطره لعاب خوارک هست .لوبیا چیتی خودش داخل خوراک لعاب میندازه .این خوراک فرانسوی هست .که با سس راگو درکنارش سرو میشه. من چون سس راگو‌نداشتم .از سالسا استفاده کردم .این خوراک آب نداره.درواقع همون خوراک خودمونه .نوش جاااان 😋 @shirini71