#پرالین_بادام_زمینی
دوستان گلم پیشنهاد می کنم که حتما این کره بادام زمینی خوشمزه خونگی را درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
مواد لازم:
بادام زميني خام پوست گرفته نيم كيلو
عسل ٣ ق س
نمك ١/٤ ق چ
روغن مايع ٢ تا ٣ ق س
وانيل در صورت تمايل ١/٨ ق چ
طرز تهيه:
بادام زميني ها را با حرارت ملايم تفت داده و كامل برشته بشه بعد روغن مايع را با آن اضافه كرده سپس از روي حرارت برداشته و نمك و عسل را به آن اضافه كرده و در ميكسر آن را خوب ميكس مي كنيم تا كاملا يكدست و روان بشه.مي تونيد در مايكروويو هم بادام زميني ها را تست كنيد فقط حواستان باشه كه هر ٢٠ ثانيه از مايكروويو در آورده و هم بزنيد تا نسوزه.اين كره بادام زميني كه بسيار لذيذ مي شه را مي تونيد خودتون درست كنيد و با نون تست براي صبحانه يا عصرانه استفاده كنيد يا در بعضي شيريني ها و كيك ها از آن استفاده كنيد.بدون مواد نگهدارنده و خيلي سالم و خوشمزه😋
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_دو_رنگ_گردویی
مواد لازم:
ارد ۳۰۰ گرم
ارد سیب زمینی ۱۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
نمک یک دوم قاشق چای خوری
مایه خمیر فورییک قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو دو قاشق سوپ خوری
کره ۳۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
شیر ولرم ۲۵۰ میلی لیتر
مواد میانی:
گردو یک پیمانه خرد شده
پودر قند ۵ قاشق سوپ خوری
پودر هل یک قاشق چای خوری
پودر دارچین یک قاشق چای خوری
روغن مایع دو قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
آرد ها و شکر و نمک و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید . مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید به نیمی از آن پودر کاکائو اضافه کنید کره را هم به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به طور جداگانه با نوک انگشتان به خورد هر کدام از مواد بدهید .تخم مرغ را با چنگال زده ان را نیز دو قسمت کرده و به مواد اضافه کنید بعد شیر ولرم رانیز نصف کرده و به تدریج به هر کدام از مواد اضافه کنیدتا خمیر نرم و لطیفی به دست اید (در صورتی که خمیر چسبنده بود مقداری ارد اضافه کنید)روی خمیر را پوشانده و بیست دقیقه استراحت بدهید سپس هر کدام از خمیرها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و از مواد میانی(تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند) داخل آن گذاشته و به شکل لوله ای جمع کنید و به صورت یک در میان داخل قالب چرب شده به قطر ۲۵ سانتی متر قرار دهید روی خمیر را مجددا بپوشانید و ۴۵ دقیقه دیگر استراحت دهید سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید بعد از خارج کردن از فر وخنک شدن با شکلات ذوب شده و گردو و پودر پسته تزئین کنید .
@mivhe71
#ترشی_قارچ_ذرت
ذرت و قارچ رو بخار پز کنيد. ذرت رو میتونید خرد کنید یا دون کنید؛ من حلقه حلقه کردم.
برای هر سه لیوان سرکه سیب سه لیوان اب
بريزيد و 1/3 لیوان شکر. نمک به مقدار لازم و برگ بو هم مقداري. مواد مایعو با هم قاطی کنيد و بجوشونيد بعد نمكو شكرو اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. اگر دوست داشتيد پیازم خرد كنيد و لایه لایه پیاز/ذرت/قارچ/فلفل دلمه اي/فلفل قرمز و برگ بو بريزيد. من پیازو نریختم!
بعد که ظرفتون پر شد سرکه رو که خنک شده بریزيد روش
cookmagazin
🆔 @mivhe71
#آموزش_رنگی_کردن_برنج_برای_مهمانی
درست کردن برنج رنگی در خانه بسیار کار ساده ای میباشد و شما میتوانید با استفاده از رنگهای طبیعی که خودتان در خانه درست کرده اید برنج رنگی درست کنید. از برنج رنگی میتوانید برای تزئین دیسهای برنج خود در مهمانی ها و مجالس استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه برنج رنگی آموزش داده شده است.
آموزش برنج رنگی رنگی با رنگ طبیعی
مواد مورد نیاز
کلم بنفش ۱ عدد
زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
جوش شیرین به میزان لازم
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71
#پارت_اول