#پای_پاستا
#پاستا
ماکارونی رو آبکش کردم و با مواد ماکارونی ( گوشت چرخ شده .پیاز داغ. فلفل دلمه ای. قارچ . پوره گوجه فرنگی . نمک . زردچوبه. فلفل و آویشن ) که تفت داده شده مخلوط کردم .
دو ق غ کره رو با یک ق غ آرد مخلوط و تفت دادم و نصف لیوان شیر اضافه کردم تا مثل فرنی غلیظ شد.
یه ق غ شکر و یه ق غ خمیر مایع رو تو نیم استکان شیر ولرم ریختم و گذاشتم مایع عمل اومد یه دونه تخم مرغ و 5ق غ روغن مایع و 1/4ق چ نمک رو مخلوط کردم و مایع عمل اومده رو بهش اضافه کردم و آرد رو اضافه کردم در حدی که خمیر لطیفی بشه و به دست نچسبه
نیم ساعت استراحت دادم و با وردنه خمیرو باز کردم به اندازه قالبم و تو قالب گذاشتم و حالت دادم و گذاشتم تو فر تا خمیر کمی خودشو گرفت .
بعد ماکارونی آماده رو با مقدار کمی پنیر پیتزا و سس سفید مخلوط کردم و روی خمیرم ریختم و روش پنیر ریختم روشو با خمیر شکل دادم و رومال زرده تخم مرغ زدم و گذاشتم تو فر تا رنگ زمانی که رنگ خمیرم طلایی شد.
@mivhe71
#خاگینه_نان_تست
ابتدا نان تست را داخل کره سرخ کنید
به مقدار کافی با شکر + آب + گلاب شهد درست کن
به مقدار مورد نیاز شهد درست کنید
بعد از سرخ کردن نان های تست را در شهد قرار بده
🍟 @mivhe71
#حلوا_بحرینی
مواد لازم:
شکر: 2 پیمانه
نشاسته: نصف پیمانه
آب: دو و نیم پیمانه
گلاب مخلوط شده با زعفران: نصف پیمانه
کره: یک قالب کوچک
پودر هل: یک قاشق
آجیل خرد شده (از هر نوع که تمایل داشتید): نصف پیمانه برای داخل حلوا و مقداری نیز برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را در آب خوب حل میکنیم. شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت کمی قرار میدهیم تا ذوب شده و به اصطلاح کاراملی شود. کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. حرارت را بالا برده و نشاسته را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
آجیل خرد شده را به مواد قبلی اضافه میکنیم و حدود نیم ساعت مواد را روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ شوند. گلاب مخلوط شده با زعفران را به مواد قبلی اضافه میکنیم. حلوای آماده شده را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مناسبی ریخته و با آجیل خرد شده تزیین میکنیم.
در صورت تمایل برای پررنگ تر شدن این حلوا میتوانید از رنگ قرمز خوراکی نیز استفاده کنید.این حلوا، سرد سرو میشود
@mivhe71
#سالاد_مرغ_مدیترانه_ای
طرز تهیه :
روش مزهدار کردن مرغ به سبک مدیترانهای: سه قاشق غذاخوری آبلیموی تازه ، سه قاشق غذاخوری روغن زیتون ، سه قاشق غذاخوریجعفری تازه خردشده ، سه حبه سیر لهشده ، یک ق چایخوری پودر پاپریکا ، نصف ق چایخوری پونه خشک یا آویشن ، نمک و فلفل همه مواد فوف رو باهم مخلوط کنید و سینه مرغ رو اضافه کرده و زیر و رو کنید تا مواد به همه جای مرغ برسه ، روشو سلفون کشیده و چندساعت بذارید بمونه تا مرغ مزهدار بشه و بعدش تو ماهیتابه نچسب که داغ شده دوطرفشو بدون روغن کبابی کنید ، یا تو ماهیتابه گریل بذارید. . سس سفید کنارش هم ترکیب ماست یونانی ، کمی شوید تازه خردشده ، آبلیموی تازه ، روغن زیتون ، پودر فلفل قرمز و کمی هم نمک. ذرتها هم با مقدار خیلی کمی آب روحرارت ملایم پخته شده و سس روش هم ترکیب ماست و مایونز و نمک فلفل بهمراه پودر آویشن و پاپریکا. سیب مینیهای سایز کوچک رو با تمیز شسته و با پوست از وسط نصف شدن ، روشون روغن و نمک ریختم و گذاشتم تو سرخکن بدون روغن ، البته ابزار چرخشی وسطش هم جدا شده. میتونید بچینید تو سینی فر و با حرارت ۱۸۰درجه بذارید تو فر و هر یه ربع ساعت زیر و رو کنید تا هردوطرفش برشته و طلایی بشه و مغزبشن...
@mivhe71