#حلوا_بحرینی
مواد لازم:
شکر: 2 پیمانه
نشاسته: نصف پیمانه
آب: دو و نیم پیمانه
گلاب مخلوط شده با زعفران: نصف پیمانه
کره: یک قالب کوچک
پودر هل: یک قاشق
آجیل خرد شده (از هر نوع که تمایل داشتید): نصف پیمانه برای داخل حلوا و مقداری نیز برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را در آب خوب حل میکنیم. شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت کمی قرار میدهیم تا ذوب شده و به اصطلاح کاراملی شود. کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. حرارت را بالا برده و نشاسته را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
آجیل خرد شده را به مواد قبلی اضافه میکنیم و حدود نیم ساعت مواد را روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ شوند. گلاب مخلوط شده با زعفران را به مواد قبلی اضافه میکنیم. حلوای آماده شده را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مناسبی ریخته و با آجیل خرد شده تزیین میکنیم.
در صورت تمایل برای پررنگ تر شدن این حلوا میتوانید از رنگ قرمز خوراکی نیز استفاده کنید.این حلوا، سرد سرو میشود
@mivhe71
#سالاد_مرغ_مدیترانه_ای
طرز تهیه :
روش مزهدار کردن مرغ به سبک مدیترانهای: سه قاشق غذاخوری آبلیموی تازه ، سه قاشق غذاخوری روغن زیتون ، سه قاشق غذاخوریجعفری تازه خردشده ، سه حبه سیر لهشده ، یک ق چایخوری پودر پاپریکا ، نصف ق چایخوری پونه خشک یا آویشن ، نمک و فلفل همه مواد فوف رو باهم مخلوط کنید و سینه مرغ رو اضافه کرده و زیر و رو کنید تا مواد به همه جای مرغ برسه ، روشو سلفون کشیده و چندساعت بذارید بمونه تا مرغ مزهدار بشه و بعدش تو ماهیتابه نچسب که داغ شده دوطرفشو بدون روغن کبابی کنید ، یا تو ماهیتابه گریل بذارید. . سس سفید کنارش هم ترکیب ماست یونانی ، کمی شوید تازه خردشده ، آبلیموی تازه ، روغن زیتون ، پودر فلفل قرمز و کمی هم نمک. ذرتها هم با مقدار خیلی کمی آب روحرارت ملایم پخته شده و سس روش هم ترکیب ماست و مایونز و نمک فلفل بهمراه پودر آویشن و پاپریکا. سیب مینیهای سایز کوچک رو با تمیز شسته و با پوست از وسط نصف شدن ، روشون روغن و نمک ریختم و گذاشتم تو سرخکن بدون روغن ، البته ابزار چرخشی وسطش هم جدا شده. میتونید بچینید تو سینی فر و با حرارت ۱۸۰درجه بذارید تو فر و هر یه ربع ساعت زیر و رو کنید تا هردوطرفش برشته و طلایی بشه و مغزبشن...
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رل_ارده
مواد مورد نیاز برای خمیر :
۱) ۲ لیوان شیر ولرم ( ۴۰۰ ml )
۲) نصف لیوان روغن مایع ( ۱۰۰ ml )
۳) ۱۰ گرم خمیرمایه
۴) ۲ عدد سفیده ی تخم مرغ
۵) یک ق.غ شکر
۶) یک ق.م نمک
۷) ۶ لیوان آرد
مواد میانی :
۱) یک لیوان چایخوری اَرده ( ۱۲۵ ml )
۲) نصف لیوان چایخوری شکر
۳) ۵۰ گرم کره
مواد روش :
۱) ۲ عدد زرده ی تخم مرغ
۲) کنجد
طرز تهیه :
شیر ، سفیده ی تخم مرغ ، روغن مایع ، شکر ، نمک رو داخل ظرفی ریخته تا شکر آب بشه هم بزنید خمیر مایه رو اضافه کنید مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ۵ الی ۶ دقیقه ورز بدید روی خمیر رو بپوشانید یک ساعت اجازه بدید تا عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه برای سس اَرده : کره ی آب شده ، ارده ، شکر رو با هم مخلوط کنید خمیر عمل اومده رو دو قسمت کنید هر قسمت رو هم ۵ قسمت مساوی کنید خمیرها رو گرد کنید سپس هر گوله رو باز کنید طوریکه خیلی نازک نشه خمیری که باز کردید روش از سس ارده بمالید خمیر دوم رو هم روش بزارید روش سس بمالید به همین ترتیب ۵ تا گوله رو باز کنید روی هم بچینید و مابینش سس ارده بمالید ولی رو آخرین خمیر سس نمالید . قسمت دوم خمیر رو هم همینطور درست کنید دور خمیر رو پارچه ی تمیزی بکشید داخل یخچال به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید سپس با وردنه خمیرها رو به ضخامت یک سانت باز کنید ( یعنی ضخامت پنج طبقه رو به یک سانت برسونید ) خمیر رو از وسط نصف کنید و هر نیمه رو هم پنج قسمت مساوی کنید و به صورت رُل جمع کنید داخل سینی چرب شده بچینید روی خمیرها زرده ی تخم مرغ بمالید کنجد بپاشید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه میتونید یه خلال دندون داخل خمیر فرو کنید اگه از مواد خمیر بهش نچسبید یعنی پخته )
@mivhe71