#بادمجان_پلوی_قزوین(روستای پرک) 🍛 😋
🔸گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین
@mivhe71
#کباب (شامی) 🧆 😋
▫️گوشت چرخ کرده:500 گرم
▫️پیاز :1عدد بزرگ
▫️نمک و زردچوبه و فلفل و ادویه مخصوص کباب: به مقدار لازم
▫️زعفران به دلخواه :2الی 3 ق م
🔸پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را کاملا بگیرید.
را رنده کنید و آب اضافی آن را کاملا بگیرید.
در ظرف نسبتا گودی گوشت چرخ شده، پیاز ، ادویهجات و توصیه میشود از 2 الی 3 قاشق زعفران آب زده غلیظ در مایه گوشتی برای ایجاد طعم و عطر بهتر استفاده نمایید همه را با هم مخلوط كنيد وكمى ورز دهيد، روغن را در تابه با حرارت ملايم گرم كنيد و ميزان مناسبى از مايه را مابين دستان خود پهن كنيد و فرم دهيد ودر روغن سرخ كنيد و به همراه (كته )وسیبزمینی سرخ کرده، گوجهفرنگی تفت داده شده و حلقههای لیموترش تازه سرو نمایید
@mivhe71