میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
دسر فنجانی
لیوانی که در این رسپی استفاده شده 200 میلی لیتر است.
مواد لازم:👇
1 لیتر شیر
1 لیوان سر خالی آرد
7 ق غ شکر
2 ق غ نشاسته ذرت یا گندم
1 ق غ کره
5 گرم وانیل
پودر نارگیل به مقدار کافی
آجیل خرد شده به مقدار کافی
شکلات سفید و شکلات شیری (سیاه) آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه:👇
آرد, شکر و نشاسته را در یک قابلمه مناسب مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه کرده و در حین اضافه کردن با همزن مخلوط کنید تا گلوله نشود. با توجه به ویدئو, قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و مایه را بطور مداوم بهم بزنید تا ته نگیرد. این بهم زدن یکنواخت و بی مکث بسیار مهم است.
وقتی مخلوط شما بصورت یکدست به غلظت پودینگ رسید, کره و وانیل را افزوده, از روی حرارت بردارید. مایه را بهم بزنید تا کره کاملا آب شود.
قسمت داخلی چند لیوان را با آب خیس کنید, به نحوی که جداره لیوان ها نم دار باقی بماند. مایه غلیظ شده را به اندازه یکسان در لیوان ها ریخته و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شوند. سپس برای 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شوند. اگر لیوان های آب, خوب خیس نشده باشند, پودبنگ براحتی خارج نمی شود.
پس از چتد ساعت لیوان ها را از یخچال خارج کرده و مانند ویدئو با وارونه کردن و تکان دادن لیوان ها به آرامی دسر را خارج کنید. دسر را در اندازه دلخواه برش داده در پودر نارگیل یا آجیل خرد شده بغلطانید سپس روی آنها را با شکلات سفید و سیاه "بن ماری" شده تزیین کنید. نوش جان
💬 شما می توانید به جای لیوان, از قالب های کوچک یا تعداد بیشتری فنجان استفاده کنید.
.
.@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#ژله_لیوانی
🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم
روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته
به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته
یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت
بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم.
.
.
.
@mivhe71
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم
سیب زمینی آب پز(خیلی ابپز نکنید چون وا میره نیم پز بشه) ۶ عدد
پیاز رنده شده و ابگیری شده ۱ عدد کوچک
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
ارد سفید یا ارد نخودچی ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری بستگی به اندازه تخم مرغ و سیب زمینی داره اما در نهایت غلظتش جوری باشه که شل نباشه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 یه میان وعده کامل و لذیذ با مواد دم دست🥰
یک قابلمه آب جوش بیارین
و نمک بریزین سیب زمینی ها رو بریزین تا آب پز بشه
دویست گرم ژامبون رو رنده کنین
سیب زمینی ها رو پوست بگیرین
داخل تابه مقداری روغن بریزین و سیب زمینی ها ی پوست شده رو حلقه کنین و بریزین
نمک و فلفل و پودر سیر بریزین
ژامبون ها
نصف یک فلفل دلمه خرد شده کمی هم بزنین تا پخته بشه
مقداری پنیر موزارلا بریزین و اجازه بدین پنیر باز بشه
دو عدد تخم مرغ بشکنین و زرده ها رو هم بزنین
در نهایت غذای خوشمزه مون با کمی پودر پولبیبر آماده سرو کردنه
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71