میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلیم_بادمجان_شیرازی
#حلیم_بادمجان
۳۰۰ گرم گوشت
۱/۵ کیلو بادمجان
۱ پیمانه گندم
۱ پیمانه برنج
۱ شیشه کوچک کشک
نمک.زردچوبه.فلفل
پیازداغ ونعناداغ
گندم وبرنج راازقبل خیس کنید
جدا جدا بامقداری آب بگذاریدتاکاملابپزه.
بادمجان ها راسرخ یاکبابی وخردکنید.
گوشت را با ادویه و پیاز بپزیدوریش ریش کنید.
پیازداغ درست کنیدوکناربگذارید.
گندم های پخته روبا گوشت کوب یاغذاساز پوره کنید.
سپس صاف کنیدو سبوس های آن را جدا کنید.(من نکردم) این مرحله اختیاریه.
برنج را هم له و به پوره گندم اضافه و مخلوط کنید.
بهتره ازبرنج نیم دانه وخوش عطر ایرانی استفاده کنید.
بادمجانهارابکوبیدتا نرم شودوسپس به حلیم اضافه کنید.
گوشت ریش ریش شده و مقداری از آب گوشت را افزوده وخوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قراردهیدتاجابیفته.
نیم ساعت مانده یه سرو کشک را رقیق کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا کمی بجوشد و به حلیم اضافه کنید. نیمی از پیاز داغ را هم اضافه سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شیرینی_سپهسالاری #کلوچه_سپه_سالاری
سلام و صد سلام 😍 روز تون بخیر و نیکی
امروز براتون آموزش یه شیرینی اصیل و سنتی و قدیمی ایرانی رو آوردم که شاید فراموش شده و شاید حتی اسمشو نشنیده باشید، این شیرینی به صورت اصیل با رسپی زیر و با دست آماده میشه و نیاز به همزن و ابزار خاصی نداره. امیدوارم بپزید و لذت ببرید. التماس دعا🌸
مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
آرد 380 گرم
روغن صاف قنادی 180 گرم
پودر قند 150 گرم
ماست 150 گرم
بکینگ 1 ق چ
خمیر مایه 1 ق چ
وانیل 1/8 ق چ
زعفران آب کرده 1 ق چ
مواد رومال :
زرده تخم مرغ 1 تا 2 عدد
شکر و پودر پسته به میزان لازم
زعفران آب کرده 1 ق چ
طرز تهیه :
آرد را با روغن صاف قنادی در ظرفی ریخته و با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر منسجمی حاصل شود. حدود 5 دقیقه زمان لازم است تا خمیر مطلوبی حاصل شود.
در ظرف تخم مرغ را با همزن دستی کمی بزنید تا از لختگی درآید، سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در حد مخلوط و یکدست شدن مواد را با همزن دستی بزنید.
به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید و زیاد مواد را مخلوط نکنید چون باعث خشک و سفت شدن شیرینی میشود.
این مایع را به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید و با کمک دست یا همزن مخلوط کنید تا مواد یکدست شود و گلوله نباشد.
در نهایت مخلوط چسبانکی خواهید داشت که تا حدودی هم شل می باشد.
مواد را داخل قیف بدون ماسوره ریخته ، در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از مواد به سایز دلخواه با فاصله دایره بزنید و اجازه دهید برای 20 تا 30 دقیقه در محیط استراحت کند. سپس مهر مخصوص شیرینی را در کمی اب زده و روی شیرینی ها مهر بزنید.
زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کنید و به آرامی شیرینی ها را رومال کنید.
کمی پودر پسته بپاشید سپس کمی شکر بپاشید و برای 20 تا 25 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 قرار دهید.
پ.ن: میتوانید آرد و روغن را به جای ورز دادن، چرخ کنید.
پ.ن: میتوانید به جای روغن قنادی از کره استفاده کنید که در این صورت باید 50 گرم کمتر از مقدار روغن بردارید. یعنی 130 گرم کره کافی است.
پ.ن: میتوانید داخل مواد از کمی پودر هل ، زنجبیل یا دارچین استفاده کنید تا شیرینی معطری داشته باشید.
پ.ن: در اصل روی این شیرینی باید شکر پاشیده شود ولی میتوانید آنرا حذف کنید یا از پودر پسته یا خلال پسته جهت ترکیب رنگی بهتر استفاده کنید.
پ.ن: این میزان از مواد 35 شیرینی میدهد.
@mivhe71
💥تشخیص بیماری از روی عکس زبان💥
طب سنتی 📔
زبان شناسی،مزاج شناسی، درمان به روش طب سنتی
عارضه های از قبیل ✏️
🍀دیابت
🍀کبد چرب
🍀ریزش مو
🍀جوش صورت
🍀رماتیسم
🍀میگرن
🍀کیست سینه
🍀مشکلات زنانه
🍀یبوست
و.........
عضو کانال شوید 🤗🤗
و با من همراه باشید 🌹💜💚
براتون زمان ⏰️ اختصاصی میزارم و بهتون کمک میکنم تا مشکلات جسمی و روحیتون رو حل کنید 👌💪👌
پیش به سوی سلامتی💪
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
@MajalePezeshki71😍