#کیک_موزی🌸
▫️آرد 140 گرم(1پیمانه)
▫️بیکینگ پودر 1ق مربا خوری
▫️شکر 140 گرم(3/4 پیمانه)
▫️کره 140 گرم(2عدد 50 گرمی ونصفي)
▫️تخم مرغ 2عدد
▫️وانیل 1/2 ق مربا خوری(پیمانه)
▫️موز 1عدد له شده
▫️گردو خردشده مقداری
🔸ابتدا اردو بیکینگ پودر وباهم الک کنید بزارید کنار. بعد کره و شکرو باهم خوب مخلوط کنید، وقتی کرمی شد. تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و دراخر وانیل بریزید. موزله شده و اضافه کرده و دراخر ارد اضافه کنید، خمیرش کمی سفته، وتوی قالب لوف که کاغذروغنی انداختیم و چرب کردیم. مایه کیک و میریزیم کمی گردو میریزیم و ب مدت 35 دیقه توی فراز قبل گرم شده با دمای 180 میذاریم بپزه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71
#قارچ_سوخاری 🍟 😋
🔸اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم.
توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید.
سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن
.
🍔 @shirini71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#مرغ_با_سس_پرتقال . .
.توصیه میکنم حتما الان که فصلش هست درست کنید از عطر و طعم و خواص این غذا بهره ببرید . فوق العاده خوش طعم 😋👌. در واقع که یه نوع غذای رژیمی هم هست . .
1. ابتدا مرغ ها را با زرد چوبه و خیلی کم نمک ( و اگر دوس داشتین رنگش تغییر کنه کمی پاپریکا ) طعم دار کنید و در دو قاشق غذا خوری روغن با حرارت خیلی کم سرخ کنید مرغ خودش روغن پس میده . (میتونید پنج دقیقه آب پز کنید و آبش رو دور بریزین و بعد سرخ کنید)میزان سرخ شدن بستگی به میل خودتون داره .
2 . سپس دو تا پیاز متوسط رو خیلی ریز خرد کرده و سرخ کرده تا خوب عسلی رنگ بشه فقط تغییر رنگ نده .( پیاز بیشتر باشه سس غلیظ تر و خوشمزه تر میشه )
.3. مرغ سرخ شده راداخل پیاز گذاشته و بعد .
4 . سه الی 4 تا لیوان آب پرتقال طبیعی که خوب با توری خیلی ریز صاف شده و حتما هم پالپ ( پره ها و پوسته ) اون خارج شده ( وگرنه تلخ میشه) به پیاز اضافه کنید . .
5. با حرارت ملایم و دم کنی بزارین خوب جابیفته .
.
. 6. نیازی به ادویه خاصی نداره کمی زعفرون کفایت میکنه پرتقال خودش بهترین اسانس هست .
.. از خلال پوست پرتقال که قسمت سفیدی اون رو کاملا خارج کردین و توی اب جوش تلخی اون رو گرفته( دو سه بار بجوشو نید بهتره ) و آبکش کرده و توی کره یه تفت ملایمی داده شده برای طعم دادن و تزیین استفاده کنید حتما .
.
.7 . اگر کمی آب پرتقال ترش بود از نصف ق غ شکر یا عسل برای تنظیم طعم استفاده کنید و همینطور نمک . . . .
..✔ .ما چون طعم آلو تو این غذا رو هم دوس داریم ، چند تا دونه آلو هم که دو ساعت تو آب خیس کرده بودم ، نیم ساعت آخر بهش اضافه کردم ( دلخواهه اگه دوس داشتین بیس اصلی خورش پرتقال آلو نداره ) . .
آب پرتقال صنعتی خوب نمیشه طعم تلخی به غذا میده.
.ازخلال خشک شده پوست پرتقال هم میشه استفاده کرد.که نیازی به تفت هم نداشت .( رژیمی طور) . ✔بچه ها شور ها هم رسیدن خیلی عالی شدن با اینکه نمکش کمتر از پارسال بود 👌
. .یه دنیا سپاس بیکران از مهرتون خیلی دوستون دارم👈❤
✔نکته ی مهم : با ابمیوه گیری فشاری آب پرتقال تلخ میش
🍔 @mivhe71