eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 صبحانه 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 ▫️آرد 140 گرم(1پیمانه) ▫️بیکینگ پودر 1ق مربا خوری ▫️شکر 140 گرم(3/4 پیمانه) ▫️کره 140 گرم(2عدد 50 گرمی ونصفي) ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️وانیل 1/2 ق مربا خوری(پیمانه) ▫️موز 1عدد له شده ▫️گردو خردشده مقداری 🔸ابتدا اردو بیکینگ پودر وباهم الک کنید بزارید کنار. بعد کره و شکرو باهم خوب مخلوط کنید، وقتی کرمی شد. تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و دراخر وانیل بریزید. موزله شده و اضافه کرده و دراخر ارد اضافه کنید، خمیرش کمی سفته، وتوی قالب لوف که کاغذروغنی انداختیم و چرب کردیم. مایه کیک و میریزیم کمی گردو میریزیم و ب مدت  35 دیقه توی فراز قبل گرم شده با دمای 180 میذاریم بپزه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 و ایده کیک 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍟 😋 🔸اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم. توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید. سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن . 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 چیز کیک 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
. . .توصیه میکنم حتما الان که فصلش هست درست کنید از عطر و طعم و خواص این غذا بهره ببرید . فوق العاده خوش طعم 😋👌. در واقع که یه نوع غذای رژیمی هم هست . . 1. ابتدا  مرغ ها را با  زرد چوبه و خیلی کم نمک (  و اگر دوس داشتین رنگش تغییر کنه کمی پاپریکا ) طعم دار کنید و در دو قاشق غذا خوری روغن با حرارت خیلی کم  سرخ کنید مرغ خودش روغن پس میده . (میتونید  پنج دقیقه آب پز کنید و آبش رو دور بریزین و بعد سرخ کنید)میزان سرخ شدن بستگی به میل خودتون داره . 2 .  سپس دو تا پیاز متوسط رو خیلی ریز خرد کرده و سرخ کرده تا خوب  عسلی  رنگ بشه فقط تغییر رنگ نده .( پیاز بیشتر باشه سس غلیظ تر و خوشمزه تر میشه ) .3. مرغ سرخ شده راداخل  پیاز گذاشته و بعد . 4 . سه الی 4 تا لیوان آب پرتقال طبیعی که خوب با توری خیلی ریز صاف شده و حتما هم  پالپ ( پره ها و پوسته ) اون خارج شده ( وگرنه تلخ میشه) به پیاز اضافه کنید . . 5.  با حرارت ملایم و دم کنی بزارین خوب جابیفته . . . 6.  نیازی به ادویه خاصی نداره کمی زعفرون  کفایت میکنه پرتقال خودش بهترین اسانس هست . .. از خلال پوست پرتقال که قسمت سفیدی اون رو کاملا خارج کردین و توی اب جوش تلخی اون رو گرفته( دو سه بار بجوشو نید بهتره ) و آبکش کرده و توی کره یه تفت ملایمی داده شده برای طعم دادن و تزیین  استفاده کنید حتما . . .7 .  اگر کمی آب پرتقال ترش بود از نصف ق غ شکر یا عسل برای تنظیم طعم استفاده کنید و همینطور نمک . . . . ..✔ .ما چون طعم آلو تو این غذا رو هم  دوس داریم ، چند تا دونه آلو هم که دو ساعت تو آب خیس کرده بودم ،  نیم ساعت آخر بهش اضافه کردم ( دلخواهه اگه دوس داشتین بیس اصلی خورش پرتقال آلو نداره ) . . آب پرتقال صنعتی خوب نمیشه طعم تلخی به غذا میده. .ازخلال خشک شده پوست پرتقال هم میشه استفاده کرد.که نیازی به تفت هم نداشت .( رژیمی طور) . ✔بچه ها شور ها هم رسیدن خیلی عالی شدن با اینکه نمکش کمتر از پارسال بود 👌 . .یه دنیا سپاس بیکران از مهرتون خیلی دوستون دارم👈❤ ✔نکته ی مهم : با ابمیوه گیری فشاری آب پرتقال تلخ میش 🍔 @mivhe71