6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین #سالادالویه😋
🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌
🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هات چاکلت کافی شاپی😎
🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌
🍹🍕🍹 @mivhe71 🍹🍕
#باسلوق_ژله_اي 🍡 😋
🔸اول يك بسته پودر ژله با هر طعمي كه دوست داريد با ي ليوان آب جوش مخلوط و روي بخار آب بزاريد تا خوب حل بشه و بعد بزاريد سرد بشه 1/2 ليوان نشاسته گل را با دو ليوان آب سرد خوب مخلوط كنيد ( من نشاسته را پودر كردم ) و خوب توي آب حل كنيد و با ژله مخلوط كنيد و داخل ي قابلمه تفلون روي حرارت مرتب هم ميزنيم تا شفاف بشه حالا بهش يك ليوان شكر يك ق كره و دو ق گلاب اضافه و روي حرارت ملايم رو به كم همينطور هم ميزنيم ( فقط وقتي داره غليظ ميشه قل ميخوره مواظب دستتون باشيد ) ي 30 تا 45 دقيقه طول ميكشه تا خوب غليظ و از ظرف جدا بشه بعد از روي حرارت بر ميداريم و ميزاريم ي كم سرد بشه تا بتونيد با دست گلوله كنيد ( از مواد اندازه ي گردو بر ميداريم ) دستتون را ي كم با روغن مايع چرب كنيد و توي دست گرد كنيد و توي پودر نارگيل ميغلتونيم
🍔 @mivhe71
#دسر_شیری 🥯 😋
🔸اول یک بسته بیسکوییت شکلاتی پتی بور رو کاملا پودر میکنیم و ته قالب سی در چهل سانت میریزیم و یکنواخت پخش میکنیم طوری که کل قالب پوشیده بشه
چهار لیوان شیر و یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان آرد و یک قاشق کره رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا هم کاملا مخلوط بشه و هم به غلظت فرنی برسه طی این مدت هم خامی آرد گرفته میشه
وقتی به غلظت فرنی رسید حرارت رو خاموش میکنیم و با همزن حدود چهار الی پنج دقیقه هم میزنیم و بعد مواد رو روی بیسکوییت میریزیم طوری که کل سطح پوشیده بشه با فرنی
اجازه بدید مواد نیم ساعتی در دمای محیط خنک بشه بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید
بعد از طی این زمان با چاقو برش های روی دسر از عرض ایجاد کنید و هر لایه رو رول کنید و داخل ظرف سرو قرار بدید و روشو با میوه یا پود پسته یا شکلات و ..... تزیین کنید
🍔 @mivhe71
برنجی استاد سید جواد
ارد برنج ۲۲۵گرم
ارد معمولی ۲۲۵گرم
روغن ۵۰ صاف ۲۲۵گرم
گلاب یا شیر ۵۰ گرم
سفیده ۱۱۰ گرم
شکر ۱۱۰گرم
پکین نوک قاشق مربا خوری
وانیل مقداری
ارد برنج و ارد معمولی و روغن صاف را در دستگاه می بندیم و پوک می کنیم حدودا ۲۰ دقیقه چون مواد کم هست چند بار مواد را پاک انداخته زیر رو می کنیم
در هنگامی که دستگاه در حال پوک کردن ارد وروغن هست
شیر یا گلاب و سفیده وشکر را در یک ظرف ریخته هم می زنیم به ارامی که سفیده پف نکند ولی شکر اب شود بعد از پوک کردن از دستگاه باز کرده داخل مواد شیر یا گلاب وشکر و سفیده ریخته و پکینک پودر وانیل را اضافه نموده در حد قاطی شدن مخلوط می کنید زیاد هم نزنید تسمه میشود بعد داخل قیف با ماسوره سلطان ریخته در سینی می زنید یا ماسوره اچاری زده داخل فر میپزید
زیره ماسوره سلطان را با قیف پر کنید یا با دست درست کنید که موقع مربا زدن یا شکلات داخلش می زنید بیرون نریزد
نکته های که در این مدل شیرینی توجه شود
پوک کردن کامل
قاطی کردن به اندازه ای که تسمه نشود
ومدل دلخواهی که ماسوره اش را دارید@shirini71