eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.7هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😁ترفند تخم مرغی🥚 تصویر واضحه دیگه😉♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
نان شیرمال مجلسی. مواد لازم: یک سوم لیوان آب ولرم یک قاشق چایخوری شکر یک قاشق غذا خوری پودر خمیر مایه فوری(حتما تازه) 200 گرم کره ذوب شده یک عدد تخم مرغ نصف قاشق چ خ وانیل 4 لیوان دسته دار فرانسوی آرد سفید قنادی نصف لیوان شکر یک لیوان شیر یک عدد زرده تخم مرغ + نوک ق چ پودر زعفران یا زعفران دم کرده یک قاشق غ خ + دو ق غ شیر = برای رومال مغزیجات یا کنجد برای تزیین طرز پخت: اول میریم سراغ درست کردن مایه خمیر. یک سوم لیوان آب ولرم را در کاسه ای ریخته و یک قاشق چ خ شکر و یک قاشق غ خ (لوازم قنادیا و سوپر مارکت ها دارن) داخل فیلم هم نشون دادم پاکتش رو☺️👇 میریزیم و یه هم کوچولو میزنیم و درشو با یه بشقاب میبندیم و میزاریم کنار تا ده دقیقه حسابی پف کنه و عمل بیاد🌺🌺 در کاسه ای نسبتا بزرگ، یک لیوان شیر و نصف لیوان شکرو 200 گرم کره ذوب شده( یا روغن جامد ذوب شده) و یک عدد تخم مرغ را مخلوط کرده و نصف قاشق چایخوری وانیل بهش اضافه میکنیم. خمیر مایه عمل اومده را داخل مواد میریزیم و 4 لیوان آرد سفید الک شده را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم. لیوان چهارم را کم کم اضافه میکنیم و با دست شروع به ورز دادن میکنیم. کمی آرد کنار دستمون میگذاریم و تا جایی آرد اضافه میکنیم تا خمیر به دستمون نچسبه. خمیر را وسط کاسه میزاریم و روی کاسه را با پلاستیک یا سلفون میپوشانیم و جای گرم قرار میدهیم تا یک ساعت تا یک و نیم ساعت خمیرمون حجمش دوبرابر بشه. کف سینی یا قالب کمربندی را کاغذ روغنی پهن میکنیم و به هر شکلی که مد نظرمونه به خمیر شکل میدهیم. من از خمیر داخل اموزشم( در کلیپ ) گلوله های کوچک درست کردم و کنار هم قرار دادم . میتوانید مانند کلوچه های کوچک خمیر را گلوله کنید و روشو مهر (مخصوص کلوچه که لوازم قنادیا دارن) بزنین و یا با دست کمی پهن کنید(مثل کلوچه) و داخل سینی فر با فاصله ی مناسب بچینید(چون پف میکنن به هم نچسبند). برای رومال نان، یک عدد زرده تخم مرغ و دو قاشق غ خ شیر و کمی پودر زعفران یا زعفران دم کرده مخلوط میکنیم و روی نان ها می مالیم و با کنجد یا مغزیجات تزیین میکنیم. یک ساعت دیگه اجازه میدهیم خمیرها پف کنند و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 150 به مدت 50 دقیقه میپزیم. 🔴 درجه حرارت فر ها با هم متفاوت است پس زمانی که نان ها حسابی پف کرد پس از ۲۵ دقیقه دست بزنید اگر سفت شده و پخته شده کمی گریل را روشن کنید تا روی نان ها طلایی بشن😍 🔴من سه قاشق غ خ عسل و ۳ ق غ خ اب مخلوط کردم و با برس سیلیکونی روی نان داغ زدم این کار کاملا سلیقه ای هست. این نان بسیار پوک و پفکی میشه و بی اندازه خوشمزس. 🔴 وقتی نان ها از داغی افتادند لای سفره تمیز بپیچید و یا داخل پارچه ای تمیز گذاشته و پارچه را داخل نایلون بگذارید و گره بزنید تا تازه بمونن😍☺️ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا