eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک‌مرغ تخم مرغ ۲ عدد آرد گندم ۱ لیوان روغن یک سوم لیوان بکینگ پودر یک ق غ سرپر ماست چکیده نصف لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم و ادویه های دلخواه به مقدار لازم یکم مواد مرغی(مرغ ریش ریش شده پخته شده رو با یکم رب و یا کوجه و پیاز داغ و ادویه کافی تفت بدین) تخم مرغ و نمک و فلفل رو اونقد بزنین تا کف کنه بعد روغن و ماست رو اضافه کنین و هم بزنین و بعدش آرد و بکینگ پودر رو با هم قاطی و توش الک کنین و هم بزنین ، صفحه ساندویچ ساز رو حسابی چرب کنین و بعد یه لایه مواد بریزین و وسطش مواد مرغ بریزین و روش دوباره مواد بریزین تا روشو بپوشونه،بعد ۵الی ۷ دقیقه بزارین بپزه این زمان بستگی به مدل ساندویچ سازتون داره @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‎اول سه ق غ پر خاکشیر میشوریم که اضافات ازش جدا شه بعد داخل پارچ آب میریزیم ۵ق غ شکر میریزیم بسته به ذایقتون شیرینیش و اندازه کنید وبه دلخواه کم وزیاد کنید حالا نصف استکان گلاب و چند تکه لیمو ترش و برگ نعناع و روش رو با آب سرد پر کنید هم برنید دوست داشتین میتونید یکم از سن ایچ لیموناد یا موهیتو استفاده کنید خوشمزه ترم میشه بجای شکر از عسل هم میشه استفاده کرد منتها باید با آب گرم رقیق شه بزارین خنک شه بعد حالا پارچ آب و بذارین یخچال هر چقد بمونه خوشمزه تر میشه طعم ها بخورد هم میره ومیتونید توش تکه های یخ بندازین ونوش جان کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مربای توت توت یک کیلو شکر بین هفت صد تا نهصد گرم اگر توت شما کال بود و شیرین هم نبود از نهصد گرم شکر استفاده کنید ولی اگر پخته و شیرین بود هفت صد گرم کافیه هل نصف یک قاشق چای خوری اگر هل دوست ندارید میتوانید مقدار کمی وانیل اضافه کنید آب لیمو ترش تازه یک تا یک و نیم قاشق غذا خوری زعفران یک قاشق غذا خوری حل شده چون نمیخام خیلی رنگش عوض بشه آب حدود یک لیوان اگردیدید توت شما شکرش حل نشده از شب تا صبح یک لیوان اضافه کنید در غیر این صورت نیاز نیست . شکر را لابه لای توت پاشیده و یک شب درون یخچال قرار میدیم بعد روی حرارت ملایم گذاشته تا شربت غلیظ بشه اواخر پخت هل و زعفران را اضافه میکنیم و کمی هم اب لیمو ترش و حرارت را خاموش میکنیم تا داخل ظرف خنک بشه بعد به شیشه منتقل میکنیم و در جای خنک قرار میدهیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا