#شيرينى_گل
طرز تهیه::
تخم مرغ يك عدد +ماست نصف لیوان
روغن مايع 1/4 لیوان + پودر قند کمتر از نصف لیوان +بكينگ پودر ى ق غ خورى و
وانيل نصف ق م خورى
تمام این مواد رو با هم مخلوط مى كنيم و بعد ارد رو كم كم بهش اضافه مى كنيم تا ى خمير نرم كه به دستمون هم نچسبه(مقدار دقیق آرد مشخص نیست من قاشق قاشق و با الک آردو اضافه کردم آرد زیادی هم باعث سفت شدن خمیر میشه ، از آرد نول شیرینی پزی استفاده کنید) به دست بياريم..
خمير رو نيم ساعت استراحت ميديم و بعد با وردنه خمير رو پهن مى كنيم به قطر نيم سانت و بعد دو سانت دو سانت از عرض برش مى زنيم و هر كدوم از نوارهارو مى پيچونيم و بعد رول مى كنيم تا به شكل گل در بياد بهتره سره خمیر رو بهم بچسبونیم تا موقع سرخ شدن وا نره(اگرم وا رفت زیاد این ورو اونورش نکنید بزارید سرخ شه) توى روغن داغ و باید حرارت ملایم باشه تا مغز پخت و طلای شه(مراقب باشی حرارت زیاد نباشه چون باعث میشه دور شیرینی زود طلای اما داخلش خمیر شه). بعد سرد شدن روش پودرقند میپاشیم
@mivhe71
#خوراک_سوسیس 🌯 😋
🔸سیب زمینی،سوسیس و فلفل دلمه ای نگینی خورد میکنم.سوسیس به ۴ قسمتم تقسیم بشه کافیه. قارچ هم ورقه ای خرد میکنیم
🔸به سیب زمینی هامون نمک و کمی زردچوبه میزنیم و سرخشون میکنیم.بعد از تابه خارج کرده و سوسیس هامونو سرخ میکنیم تو اواسط پختش دوباره سیب زمینی بهش اضافه میکنیم و فلفل،پاپریکا،پودر سیر میزنیم.کمی رب رو با آب مخلوط میکنیم تا رقیق بشه و بهشون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم قارچ هم اضافه میکنیم و در اواخر پخت فلفل دلمه ای هارم میریزیم.بعد که ۳_۲ دقیقه تفت خوردن شعله خاموش میکنیم و پنیرپیتزا میزنیم
@mivhe71
.#کتلت_برنجی
.من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه.بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه.برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم.ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش بتز نباشه.توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم.ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم.گذاشتم رو دستمال تا روغنش بره و بعد آماده خوردنه😍😋
🍟👩🏻🍳👨🍳 @mivhe71
#ژله_سبزيجات
داخل قالب ميتوني سبزيجات رو بچيني و روش آلوراء بريزي و بزاري خودش رو ببنده
و به عنوان اردور سرو كني
👉🏽 @mivhe71