#رانی_زردآلو
زردآلو. 1 کیلو
شکر. 1 لیوان
آب. 4 لیوان
ابتدا هسته زردالوهارو در اورده و خرد کرده
داخل قابلمه شکر و اب رو میزاریم بجوشه تا شکر حل بشه حالا زردالوهای خرد شده را داخل قابلمه در حال جوش میریزیم میزاریم 15دیقه بجوشه بعد از رو حرارت برداشته میزاریم خنک بشه
حالا زرالوهارو داخل میکسر میکس کرده و از صافی رد کرده رانی ما حاضره به همین اسونی
@mivhe71
#بستنی_توت_فرنگی
توت فرنگی. 700گرم
شیر. 100میلی
عسل. 4 ق غ
توت فرنگیارو شسته دم برگشاو میگیریم میزاریم فریزر تا یخ بزنه بعد داخل دستگاه میکس توت فرنگی و شیر و عسل ریخته میکس میکنیم به همین اسونی ااستفاده کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کوبیده_مرغ
حدود سيصد گرم سینه چرخ شده(تركيب مرغ و بوقلمون )رو با دوتا پیاز رنده شده،دوقاشق زعفران غلیظ،نمک،فلفل سیاه،پودرسیر،ادویه،کمی پودر گوجه و یک قاشق کره ذوب شده کاملا مخلوط کردم و گذاشتم تو يخچال تا كاملا خودشو بگيره و بعد از حدود يك ساعت دونه دونه سيخ كشيدم.هربار كه كبابا رو سيخ ميكنيم با كمى آب دستمونُ خيس ميكنيم كه چسبناكى مايه ى كباب اذيتمون نكنه
يه تابه ى بزرگ روى حرارت گذاشتم كمى روغن و كره و يك قاشق زعفران آبزده داخلش ريختم و كباب ها رو چيدم توى تابه و طرفينش رو سرخ كردم كوبيده ى مرغ چه با ران مرغ درست بشه چه باسينه ى مرغ باشه عموما كمى سفت ميشه،براى اينه كه داخلش يكى دوقاشق كره ميزنيم كه كباب لطيف ترى داشته باشيم اگه طعم دنبه ى گوسفندى رو دوست داريد همراه با سينه يه تيكه دنبه هم چرخ كنيد
@mivhe71
مواد لازم برای تهیه ی حلوای پسته
آرد سفید یک لیوان ،آرد برنج یک سوم لیوان ،شکر دو ونیم لیوان ،آب ۵ لیوان گلاب نصف لیوان ،روغن به میزان لازم پودر پسته نصف لیوان رنگ خوراکی سبز چند قطره
آردها رو با هم تفت میدیم با حرارت ملایم که بو بخوره ولی رنگش تغییر نکنه ،حدودا ۱۰ دقیقه تفت میدیم بعد روغن رو اضافه کرده و دوباره با حرارت کم تفت میدیم تا یه مخلوط رقیق به دست بیاد بعد شکر و آب رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم در حد حل شدن شکر نمیخواد جوش بخوره ، چند قطره رنگ خوراکی سبز رو به شیره ی شکر اضافه کرده رنگش رو میزانش به دلخواه خودتون ،کم کم آب و شکر رو به آرد و روغن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم ،مواظب باشید گلوله نشه آردها این کار رو همبنجور ادامه میدیم تا آب و شکر تموم بشه ، وباز خوب هم میزنیم تا حلوا یکدست بشه در مرحله ی آخر پودر پسته و گلاب رو اضافه کرده ودوباره هم میزنیم که به اصطلاح حلوا قنداق بشه و به ظرف نچسبه ودر ظرف میریزیم وتزئین میکنیم و نوش جان
🙏🙏🙏حلوای پسته آوردم دهنتون شیرین بشه🙏🙏
@mivhe71
کیک زردآلو
آرد 2 لیوان. تخم مرغ 3عدد. ماست 1لیوان. روغن مایع یکسوم لیوان. کره 100گرم. شکر1لیوان.وانیل نصف ق چ. بکینگ پودر1ق غ.زردآلو به تعدادلازم.
اول مواد روبه دمای محیط برسونید.
کره روروغن وشکر ووانیل رو 5دقیقه باهمزن برقی میزنیم تا کشداربشه. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم وهردفعه 30ثانیه بادور تند میزنیم. بعدماست رو اضافه ودرحد مخلوط شده میزنیم. حالاآردوبکینگپورد روکه 3بار باهم الک شدن روطی سه مرحله به مواد اضافه کرده وبا لیسک،دورانی هم میزنیم. قالب باروغن جامدچرب وآرد پاشی بشه. یا کاغذروغنی بندازید. مواد روداخلش میریزیم وصاف میکنیم.زردآلو هارو ار وسط دونیم کرده وروی کیک میچینیم طوری که قسمت داخلی بالا قراربگیره(وگرنه ممکنه داخل کیک فروبره وته قالب بمونه).فراز قبل گرم بشه .دما180 زمان حدودا1ساعت.
زمان تقریبی هست واحتیاج به چک کردن باخلال دندون داره.که داخل کیک فرو میکنیم اگه به مواد آغشته شد دوباره زمان میدیم. واگه تمیز بیرون اومد کیکمون پخته).برای فر برقی دما 160مناسبتره.
@mivhe71