#کوفته_پلو
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم
foruzan_azizi
🆔 @mivhe71 👩🍳🍝
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#تست_سوخاری_بامرغ
#ساندویچ
موادلازم
نصف سینه ی مرغ
فلفل دلمه یک عدد
پیاز یک عدد
قارچ یک لیوان ورقه شده
نمک و فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم
رب گوجه یه قاشق غ خ
سس کچاپ مقداری
سس خردل مقداری
نان تست به ده عدد
تخم مرغ دو عدد
شیر نصف پیمانه
پنیر ورقه ای گودا
آرد سوخاری به مقدار لازم
سینه ی مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل ابپز می کنیم،پیاز رونگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک بشه،قارچ رو اضافه کنید و با شعله ی زیاد تفت بدید و بعد فلفل دلمه رواضافه کنید و تفت بدید،نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو اضافه کنید،سینه ی مرغ رو ریش ریش کنید و اضافه کنید و کمی تفت بدید،رب و سس کچاپ و خردل رواضافه کنید و پنج دقیقه رو حرارت کمی دارید تا آماده بشه...
دو تا تخم مرغ رو توی کاسه ی بزرگی بشکنید و هم بزنید و شیر ،نمک و فلفل رواضافه کنیدو مخلوط کنید و کنار بذارید،
یه ورق نان تست بردارید و روش از مواد آماده شده بریزید و روش یه پنیر گودا بذارید و یه نان تست روش بذارید،بعد دو طرف نان تست رو تو مواد تخم مرغ و شیر که آماده کردید بذارید و بعد توی آرد سوخاری دوطرفش رو بذارید و توی تابه ی دو طرفش رو با حرارت کم سرخ کنید.....
همین😊
zohrehsor
🆔 @mivhe71 👩🍳🍝
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🌹شیره انگور را به لیست صبحانه بیفزایید🧐
🍇 شیره انگور شامل فاکتورهای رشد کودک است
از درمانهای اصلی ام اس و انواع کم خونی ارده و شیره ی انگور است.
@MajalePezeshki71
😋نبات فوری
شیر یا آب یک لیوان
شکر سه لیوان
زعفرون وعرق هل به مقدار دلخواه من دو قاشق زعفرون غلیظ زدم وسه قاشق عرق هل
طرز تهیه:
شیر وشکر رو روی حرارت متوسط بزارید وگهگاهی هم بزنید تا به غلظت ایده آل در بیاد در حدی باشه که مایع غلیظ وسنگین بشه ولی به کف قابلمه نچسبه.
بعد ته یه سینی فلزی رو کمی با روغن مایع چرب کنید ومواد رو داخل سینی بریزید وروش رو تا گرمه کمی خلال پسته وگلبرگ گل محمدی بریزید وبزارید در دمای محیط تا خودش رو بگیره.
من ۱۰دقیقه بعداز ریختن مواد داخل سینی اونا رو با چاقوی تیز برش زدم.
بعداز تهیه نبات بهتره در ظرف در بسته در فریز نگهداری کنید.
من اولین بارم بود که درست کردم وبسیار طعمشو دوس داشتم تقریبا مثل شکر پنیره ولی زعفرونی همراه چای محشر میشه.
فقط مثل نبات داخل چای حل نکنید بهتره
mehrakhosseini
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71