میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کالباس_خونگی
سینه مرغ۵۰۰گرم
زرده تخم مرغ۱عدد
سیرریزخوردشده یاچرخ شده۴عدد
هویچ نگینی وابپزشده۱عددکوچک
روغن مایع۲قاشق غذاخوری
آردذرت۱قاشق غذاخوری
نمک۱قاشق چاییخوری
فلفل سیاه کمی
فلفل قرمزکمی
زنجبیل نصف قاشق چاییخوری
پودرهل نصف قاشق چاییخوری
طرزتهیه:
سینه مرغ راباسیرداخل چرخ گوشت یاغذاسازمیزاریم خوب لهش میکنیم .نمک وزرده تخم مرغ وآردوفلفل هاوزنجبیل وپودرهل وروغن مایع رومیریزیم وخوب ورزمیدیم تاموادچسبنده شوند.هویچ وقارچ راقبلا به صورت جداخوردواب پزکردیم اضاف میکنیم
حالاسلفون پهن میکنیم وموادوروش میریزیم وخوب فرم میدیم ورول میکنیم وچنددور سلفون پیچ میکنیم وانتهاهای سلفون روبانخ گره میدیم وداخل قابلمه ای که آبجوش داره میزاریم دوساعت بپزه دراین زمان کالباس روزیرورومیکنیم تاهمه جاش خوب بپزه.بعددرش میاریم ۱۲ساعت دریخچال قرارمیدیم تاآماده بشه وخوب برش بخوره
@mivhe71
#سالاد_ماکارونی
#سالاد_پاستا
پاستا فرمی (پخته و آبکش شده) نصف یک بسته ،
ژامبون چند ورقه(خرد کنین)، قارچ سرخ شده ۵ عدد متوسط
خیارشور نگینی ۱ و نیم پیمانه، هویج پخته نگینی ۲ عدد
ذرت، نخود فرنگی، فلفل دلمه رنگی نگینی، لوبیا چیتی(دلخواه) جمعا یک پیمانه
.
و برای سس؛
یک پیمانه مایونز، ۲ ق غ خامه صبحانه، ۱ ق سس خردل، ۲ ق آبلیمو،
۲ ق ماست، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و کمی پودر سیر
همه مواد رو با هم و با سس به خوبی ترکیب کنین و داخل یخچال بزارین تا حسابی مزه ها به خورد هم بره و سالاد جا بیفته .. وو تماام نوش جان 🤌😍
👈پاستا کاملا خنک باشه، تا جذب سس کمتر بشه.
👈خیار شور رو کم نریزین چون خوشمزه ترش میکنه فقط حواستون به میزان نمک باشه.
@mivhe71