eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فتوچینی با سس آلفردو فتوچینی :۳۰۰گرم سینه مرغ:۱کف دست قارچ:۵عدد بزرگ سیر:۲حبه کره:۳۰گرم نمک و فلفل:به میزان لازم خامه:۲۰۰گرم پنیر پارمژان:۱/۲لیوان مرغ هاتون رو به صورت نوارهای باریک یا هر شکلی دوست دارید تکه کنید.سیر هاتون رو ریز رنده کنید. کف تابه کره بریزید و مرغ ها و سیر رو توی کره تفت بدید نمک و فلفل بریزید(من به سیر قانع نمی شم ،پودر سیر هم‌می زنم) بعد از چند دقیقه قارچ های ورقه ای رو اضافه کنید و تفت بدید در نهایت خامه رو اضافه کنید نصف پنیر رو اضافه کنید هم بزنید. و بعد از یک دقیقه پاستا هایی که آبکش کردید رو اضافه کنیدغذای شما آماده ست. @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم : شیر : 1/2پیمانه اب : 3/4 پیمانه شکر : 1 قاشق چای خوری نمک : 1 قاشق چای خوری روغن زیتون : 2قاشق غذا خوری ارد : 3 پیمانه خمیر مایه فوری : 1 قاشق چای خوری برای روی نون یک عدد زرده تخم مرغ +یک قاشق چای خوری ماست + یک قاشق چای خوری دوشاب مقداری کنجد برای تزیین شیر و اب رو بریزید داخل قابلمه کوچیکی و بذارید روی حرارت تا کمی گرم بشه ، در حدی که وقتی انگشتمون رو توش میزنیم نسوزه ، فقط گرما رو حس کنیم کافیه بعد بریزید داخل کاسه میکسر بقیه مواد و اضافه کنید و هم بزنید ، خمیرمون چسبناک هست ولی بیشتر از مقدار ذکر شده ارد اضافه نمیکنیم روی ظرف حاوی خمیر رو با سلفون بپوشانید بذارید تو دمای محیط یک ساعت استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه ، حالا روی میز کارمون رو کمی ارد میپاشیم و خمیر رو برمیگردونیم رو میز ، دستهامون رو اردی میکنیم و سعی میکنیم اطراف خمیر رو به وسط جمع کنیم، اصلا خمیر رو نباید ورز بدید . نباید ارد مخلوطش کنید ، فقط سعی کنید گردش کنید ، خمیر رو اروم بردارید بذارید داخل سینی فر و گرد بازش کنید . زرده تخم مرغ رو با ماست و شیره انگور مخلوط کنید و با نوک انگشتاتون به مایع اماده بزنید و روی خمیر رو شکل بندازید ، اول یک دور کناره هارو و بعد وسط نون رو ، روی خمیر یک دستمال نمدار بندازید و اجازه بدید جای گرمی استراحت کنه ، پانزده دقیقه زمان کافیه . دوباره بعد از استراحت با نوک انگشتانتون جاهایی رو که شکل داداه بودید رو دوباره شکل بدید ، و با برس باقی رومال رو روی خمیر نون بزنید ، کمی کنجد بپاشید سینی رو بذارید داخل فر که از قبل روی ـ200 درجه سانتی گراد روشن کرده بودید به مدت 20 دقیقه یا تا وقتی که روش طلایی بشه اگر دسترسی به دوشاب ندارید حذفش کنید ، فقط برای رنگ بهتر نون هست ، از این مقدار مواد یدونه نون بزرگ در میاد ashpazkhone_lili @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ دو عدد عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم) ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم) آرد 8 ق غ روغن مایع 3 ق غ بکینگ پودر 1 ق چ وانیل مقداری ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کردم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا