eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد 3 ق ع نبات كوبيده شده 200گرم كره 200گرم زرد چوبه 1ق م گلاب نصف ليوان نبات كوبيده شده را با ۳ليوان آبجوش حل كرده و گلاب را بهش اضافه ميكنيم خوب حل ميكنيم میتونید بجای نبات شکر اضافه کنید كره را اب كرده توي ماهيتابه بعد ارد را اضافه كرده حدود ده دقيقه تفت ميدهيم زردچوبه را هم اضافه ميكنيم بعد اينكه بوي خامي ارد گرفته شد اب نباتي را ك حل كرده بوديم را اضافه كرده همزده در صورتي ك كاچي شما سفت شد ميتونيد كمي اب بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كاچي ب روغن بيفته @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
قارچ رو فقط با دستمال نمدار پاک کنید و یا یه لایه نازک پوستش رو بردارین.یا اگر میخواین حتما بشورید باید دونه دونه زیر شیر اب بگیرید بشورید بعد حتما با دستمال خشک کنید چون نمیخوایم آب به داخل قارچ نفوذ کنه که بعدا آب بندازه.حالا برای حدودا ۱۵تا قارچ ۲عدد تخم مرغ رو با مقداری نمک.خیلی کم بکینگ پودر و پودر فلفل قرمز و ۲ق غ سرپر ماست معمولی و آردسوخاری نرم در حدی که موادمون به غلظت ماست بشه(آردسوخاری رو کم کم اضافه میکنیم) همه رو با چنگال مخلوط کرده و هم زدم.یه ظرفم اردسوخاری کنار دستم گذاشتم قارچ ها رو اول داخل اون مایه خمیری بعد داخل آردسوخاری مجددا داخل مایه خمیری و درنهایت داخل اردسوخاری زده بعدم ده دقیقه تا یک ربع گذاشتمش یخچال .و در نهایت داخل ظرف گودی روغن سرخ کردنی ریخته داغ که شد قارچ ها رو به تعداد کم داخلش سرخ کردم.وقتی سرخ شدن روی دستمال گذاشتم تا روغن اضافیش گرفته بشه. نکته:اردسوخاریم همون بود که قبلا خودم درست کردم و کاملا طعم دار بود. سیب زمینی رو پوست کندم شستم خلال درشت زدم دوباره شستم داخل قابلمه ای آب و نمک و کمی زردچوبه (دلبخواه)ریختم روی حرارت گذاشتم تا بجوش بیاد سیب زمینی ها رو داخلش ریختم از زمانی که آب شروع کرد به جوشیدن ۳دقیقه اجازه دادم سیب زمینی بجوشه حالا حرارت رو خاموش کرده و سریع آبکش کردم و داخل ظرفی پر از آب یخ ریختم تا نشاستش کاملا بره بعدم مجددا آبکش کردم (میتونید دوساعت بزارید فریزر )داخل تابه روغن رو داغ کردم و در حجم کم سیب زمینی رو سرخ کردم در این مدل جذب روغن خیلی کمه. سس مایونز نصف لیوان . خیار شور خرد شده نصف لیوان . سس گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری . شکر 1 قاشق چایخوری پیازچه (یا پیاز )خرد شده ۱ قاشق غذاخوری . فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری . نمک به مقدار لازم همه مواد رو باهم مخلوط کرده داخل یخچال بزارین تا جابیفته. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باگت رو برش بزن.روش کره بمال و بزار تو فر برشته بشه. مخلوطه ماست،مایونز،خیارشور میکس شده،سبزیجات معطر کالباس(یا هرنوع فراورده گوشتی) @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا