18.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کشک_بادمجان 😍😋
بادمجون ۱ کیلو، پیاز ۳ عدد متوسط، سیر ۶ حبه، گردو آسیاب شده ۲ ق غ سرپر، کشک ۵ ق غ، نعنا خشک، ادویه نمک و زردچوبه، زعفرون ۲ ق غ برای درست کردن کشک زعفرانی
🔴آب و نمک درست میکنیم باید شور باشه تا تلخی بادمجون رو بگیره. بادمجونا رو تو محلول آب و نمک میذاریم.
پیازها رو خلالی خرد میکنیم و سیر رو ریز ساطوری میکنیم.
#پیاز_داغ_مجلسی👈 آب رو میذاریم جوش بیاد و بهش نمک و زردچوبه اضافه میکنیم؛ نصف پیازها رو داخلش میریزیم و ۳-۲ دقیقه بعد آبکش و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
بادمجونا رو آبکشی کنیم آبش که رفت تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. داخل تابه ای بقیه پیازها رو با زردچوبه تفت میدیم تغییر رنگ که داد سیر رو اضافه و تفت میدیم. گردوی آسیاب شده رو اضافه و تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم.
کشک رو با 1 لیوان آب سرد حل میکنیم بادمجونا رو اضافه و با چنگال یا گوشتکوب له می کنیم.
داخل یه تابه روغن رو داغ کنید بعد حرارت رو خاموش و نعنا خشک رو اضافه کنید. نعنا داغ و ترکیب سیر و پیاز رو به بادمجونا اضافه و مخلوط میکنیم. با نعنا داغ، پیاز داغ، کشک سفید و کشک زعفرونی تزئین کنید.
شنیسل_مرغ
مواد لازم :
فیله مرغ (سینه مرغ ) : به تعدا لازم
پودر سوخاری : به میزان لازم من از ارد معمولی استفاده میکنم
میتونیدازتخم مرغ هم استفاده کنید برای سرخ کردن فیله ها من تخم مرغ نمیزنم 😃
نمک : نصف قاشق چایخوری
پودرفلفل قرمز آویشن زردچوبه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فیله های مرغ(میتونید از سینه مرغ هم استفاده کنید ) رو شسته بعد با بیفتک کوب کل سطح فیله ها رو میکوبیم تا تمام قسمتها به یه اندازه صاف بشه حالا فیله های مرغ رو در مخلوط نمک و زعفران آبلیمو وپیاز خردشده به مدت چندساعت حداقل ۲ ساعت مزه دار کردم و سپس در ظرفی 2 عدد تخم مرغ رو هم زده و فیله ها رو اول آرد که با نمک وفلفل وزردچوبه و اویشن مخلوط کردیم زده بعد تخم مرغ و دوباره داخل اردمغلطونیم و حالا به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار میدم و از یخچال خارج کرده و در تابه سرخ کنید .
نکته : حتما اجازه بدید یک طرف شنیسل هاتون سرخ بشه بعد برگردونید تا اونطرفشم سرخ شه👌
@mivhe71
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_بیسکویتی_با_مغز_هویج
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘
🌟
20.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجون
غذای خوشمزه برای شام
✍#کلیپ_تصویری
ما انسانها مثل مداد رنگی هستیم
شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم
اماروزی برای کامل کردن نقاشیمان
به یکدیگر نیاز خواهیم داشت..!
#سالاد_جار
#جار_سالاد
#سالاد_فصل #سالاد_عدس
این نوع سالاد برای سرو تک نفره خیلی مناسبه البته توظرف بزرگ هم میشه لایه لایه ریخت .
از هر ترکیب دلخواهی میتونید استفاده کنید.
جار به ظرفهای شیشه ای گفته میشه که خوراکی موردنظر توش سرو میشه.
کاهو..کلم..هویج..کدو..گوجه فرنگی..عدس
🌸مواد سس
۳ ق غ ماست
۱ ق غ سس مایونز
۱ ق غ سس فرانسوی
آب ۱ عددلیموترش
نمک..فلفل
مواد سس رو مخلوط کردم ته ظرف سرو ریختم ولایه لایه سبزیجاتو ریختم.
کدو رو قالب زدم.
عدس رو باکمی آب ونمک پختم گذاشتم آبکش کردم سرد شد وریختم رو سالادم.
کمی مغزیجات همراه سالاد خیلی عالی وخوشمزه میشه(گردو..بادام..و....)
اگر بود بریزید اگرم نبود همونجوریم خوشمزس.
من دو ق غ کشمش وپیاز داغ تفت داده شده کنار غذام هم موقع خوردن ریختم رو سالادم 👌😋 دیگه نگم براتون😍🙃
@mivhe71
رولت مرغ و سبزیجات
تخم مرغ 4 عدد.
آرد نصف لیوان.
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری.
شیر سرد یک سوم لیوان.
نمک و فلفل به میزان لازم.
.وانیل یک دوم قاشق چایخوری.
مواد میانی :
نصف سینه مرغ پخته و رنده شده.
سیب زمینی پخته و رنده شده 1 عدد.
هویج پخته و رنده شده 1 عدد.
جعفری خرد شده به مقدار دلخواه
.
ابتدا نان رولت رو آماده می کنیم، سفیده و زرده ی تخم مرغ ها رو جدا کرده، سفیده ها رو با هم زن میزنیم تا حدی که ظرف رو بر می گردانیم نریزد، آرد، نمک و فلفل رو الک کرده با روغن وشیر مخلوط می کنیم، زرده ها رو با وانیل زده تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس زرده ها و سفید ها را به مخلوط آرد افزوده، در قالب چرب شده میریزیم در فر 200 درجه به مدت 10 دقیقه، نان را داغ رول می کنیم پس از سرد شده یک لایه سس مایونز مالیده من با ماست سون مخلوط کردم، مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم و با سس مایونز، کمی ماست، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کرده به طور یکنواخت روی سس می ریزیم، دوباره رول کرده، در یخچال قرار می دهیم، پس از سرد شدن تزئین کرده، برش می دهیم، نوش جان.
@mivhe71