میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#_کتلت_سویا_جعفری
موادلازم:
سویای ریز :400 گرم
سیب زمینی آب پز شده :600 گرم
تخم مرغ :3 عدد
جعفری خرد شده :100 گرم
گشنیز :30 گرم
پودر سیر :در صورت دلخواه
آرد سوخاری :به میزان لازم
پیاز :1 عدد
روغن و ادویه :به مقدار لازم
طرز تهیه :
سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید.
سپس تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود.(در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.)
سپس در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.
@shirini71
#شيرينى_بدون_فر 🌸
#توت_بادامی
يک ليوان بادام روخيس و پوستش روجدا كرده وبعد از خشك شدن با دو قاشق شكر اسياب كنين پودر بادام را با يك قاشق پودر قند و دو قاشق گلاب مخلوط كرده تا خمير بشه ازخمير گلوله كرده و تزيين كنيد
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنجتو برای مهمونی ها اینجوری تزیین کن☺️☺️☺️
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
😍 تزیین فوق العاده زیبا با #خیار
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_موکا***
*** به طعمی که حاصل ترکیب قهوه و شکلات باشه ، موکا میگن .
مواد لازم:
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره.
آرد دو پيمانه
پودر کاکائو مرغوب یک چهارم پيمانه
شكر یک پيمانه بعلاوه یک چهارم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
پودر قهوه فورى ( نسكافه ) دو قاشق سوپخوری
شير گرم یک پیمانه
روغن مایع سه چهارم پيمانه
وانيل یک چهارم قاشق چایخوری
بكينگ پودر دو قاشق مرباخوری
شکلات چیپسی نصف پیمانه (دلخواه)
روش تهيه:
فر رو با دماى 180 درجه گرم کنین . تخم مرغها رو با شكر و وانيل با دور تند همزن حدود پنج دقيقه بزنيد تا سفید و کشدار بشه . پودر قهوه فوری ( نسکافه ) رو با شیر گرم ، حل کرده و بعد از روغن ، به مایه کیک اضافه و با دور کند همزن ، در حد مخلوط شدن بزنين . بعد آرد ، بكينگ پودر و پودر کاکائو حداقل سه بار الک شده رو به مايه كيک اضافه و در حد مخلوط شدن ، هم زده بشه . شکلات چیپسی رو هم در مرحله آخر اضافه كنين و با لیسک هم بزنيد . مایه کیک رو داخل قالبی که چرب و آردپاشی شده یا کاغذ روغنی گذاشته شده بريزيد ( من از روغن جداکننده استفاده میکنم ) و طبقه وسط فر با دماى گفته شده ، حدود پنجاه دقيقه بپزید . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنین . حتماااااا مواد يخچالى بايد به دماى محيط رسيده باشن و شکرتون هم دونه ریز باشه . کیکی با پف عااااالییی که در کنار نوشیدنی گرم فوق العاده اس 👌😋
نوش جونتون عزیزانم.😍
@mivhe71