eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
*** *** به طعمی که حاصل ترکیب قهوه و شکلات باشه ، موکا میگن . مواد لازم: پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره. آرد دو پيمانه پودر کاکائو مرغوب  یک چهارم پيمانه شكر یک پيمانه بعلاوه یک چهارم پیمانه تخم مرغ  سه عدد پودر قهوه فورى ( نسكافه ) دو قاشق سوپخوری شير گرم یک پیمانه روغن مایع  سه چهارم پيمانه وانيل یک چهارم قاشق چایخوری بكينگ پودر دو قاشق مرباخوری شکلات چیپسی نصف پیمانه (دلخواه) روش تهيه: فر رو با دماى 180 درجه گرم کنین . تخم مرغها رو با شكر و وانيل با دور تند همزن حدود پنج دقيقه بزنيد تا سفید و کشدار بشه . پودر قهوه فوری ( نسکافه ) رو با شیر گرم ، حل کرده و بعد از روغن ، به مایه کیک اضافه و با دور  کند همزن ، در حد مخلوط شدن بزنين . بعد آرد ، بكينگ پودر و پودر کاکائو حداقل سه بار الک شده رو به مايه كيک اضافه و در حد مخلوط شدن ، هم زده بشه . شکلات چیپسی رو هم در مرحله آخر اضافه كنين و با لیسک هم بزنيد . مایه کیک رو داخل قالبی که چرب و آردپاشی شده یا کاغذ روغنی گذاشته شده بريزيد ( من از روغن جداکننده استفاده میکنم ) و طبقه وسط فر با دماى گفته شده ، حدود پنجاه دقيقه بپزید . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنین . حتماااااا  مواد يخچالى بايد به دماى محيط رسيده باشن و شکرتون هم دونه ریز باشه . کیکی با پف عااااالییی که در کنار نوشیدنی گرم فوق العاده اس 👌😋 نوش جونتون عزیزانم.😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه از بیرون ناگت مرغ نخر😍 ✅مواد لازم 💥نیم کیلو سینه مرغ یا نصف یه سینه و یه ران مرغ 💥سه حبه سیر رنده شده 💥یه پیاز متوسط رنده شده که آبشو گرفتیم 💥۳ قاشق غذا خوری پودر سوخاری 💥یه قاشق غذا خوری سس کچاپ 💥یه قاشق غذا خوری سس خردل( من نداشتم نزدم) 💥یه لیوان پنیر پیتزا 💥یه قاشق مربا خوری نمک 💥ادویه ها فلفل سیاه ، اویشن ، پودر سیر، پاپریکا از هر کدوم یه قاشق چای خوری 💥دوتا تخم مرغ برای کمی نمک و فلفل برای آغشته کردن ناگت 💥پودر سوخاری برای غلتوندن ناگت
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خب اینم ی کلیپ از مراحل تزیین نون پنیر سفره عقد🥰 فللسفه نون پنیر سفره عقد هم این هست که ؛ نون را به نشانه برکت خدا و پنیر را به نیت وسعت روزی و سپید بختی سر سفره عقد میزارن❤ مراحل تزئین هم به این صورت که نون های تست کاتر خورده رو مابینش پنیر و سبزی خرد شده و گردو قرار میدهیم و بعد روش رو با پنیر ماسوره میزنیم و برای تزیین نهایی گل رز خیار و ی دونه گلسرخ و ی برگ سبزی معطر روش میزاریم و تمام🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلوچه_زنجبیلی تخم مرغ....۳عدد پودرشکر.......۳ پ آرد ............۹_۱۱پیمانه تقریبی روغن جامد خانگی.......۲/۵ پ پودر زنجبیل.......۱/۳یا۱/۴ پ گلاب ......۱/۲ پ پکن .....۱ ق م نمک میوه.....۱ق م پودرها........۱ق م طرز تهیه: ابتدا زنجبیل و گلاب را مخلوط کرده و کنار گذاشته روغن را نیز به حالت بنماری آب کرده و کنار میگذاریم سپس تخم مرغ ها و شکر را آنقدر مخلوط کنید تا جایی که سفید و کرم رنگ شود ‌و‌حجم بگیرد سپس روغن بنماری شده را به آن اضافه کرده و چند ثانیه مخلوط میکنیم بعد گلاب و زنجبیل را به مواد اضافه کرده و باز هم میزنیم درحد چند ثانیه بعد از مخلوط کردن مواد مایع میزان پودرهل.نمک‌میوه.پکن را به یک لیوان از آرد اضافه کرده و به مواد آبکی اضافه میکنیم و آرام و دورانی مخلوط میکنیم یا چنگ می‌زنیم سپس باقی آرد را کم کم به مواد اضافه کرده تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد خمیر آماده شده را نیم ساعت در ظرف در دار استراحت داده بعد از استراحت آن را بین دو نایلون به ضخامت ۲_۳ میل باز میکنیم و با چنگال یا شانه قنادی سوراخ میکنیم  و کاتر زده و روی آن پودر پسته میپاشیم دمای ۱۵۰ یک مقدار زیر شیرینی تغییر رنگ داد کافیه رسپی عصمت بانو❤️ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا