#مرغ_پرتغالی
مواد لازم:
ران مرغ:2 عدد
آب پرتقال تازه:2 لیوان
آب زعفران دم کرده:حدودا نصف لیوان
آب لیمو:نصف استکان
نمک. فلفل. پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را در کره یا روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.
سپس مرغ را درقابلمه گذاشته و آب پرتقال و زعفران و نمک و فلفل و پاپریکا رو اضافه می کنیم. واجازه می دهیم خوب بپزد.
این غذا نیازی به پیاز و زردچوبه نداره و بو و مزه غذا خیلی خوبه
نیم ساعت آخر آب لیمو رو اضافه می کنیم و میذاریم به خورد مرغ بره. اگر اب پرتغالتون ترش بود نیازی به ابلیمو نداره. این غذا باید کم آب باشه
این غذا رو میتونید با چلو میل کنید.
در فصل تابستون میشه از آب میوه آماده یا سن ایچ استفاده کرد. ولی اب پرتغال طبیعی خوشمزه ترش میکنه.
به سلیقه خودتون میتونید به این غذا هویج و پیاز داغ و ...اضافه کنید.
@mivhe71
#سیب_زمینی_سرخ_شده_رستورانی
سرخ کردن «سيب زميني» به روش رستوراني
سيب زميني هايي که در رستوران ها و فست فود ها سرو ميشود به راحتي ميتوانيد بار رعايت نکاتي که ذکر ميشود در خانه تهيه کرده و سيب زميني پفکي و خوشمزه داشته باشيد.
ابتدا قابلمه اي آب را ميگذاريم تا جوش بيايد.سپس چند عدد سيب زميني را يک اندازه و مساوي ورقه ورقه کرده و سپس خلال ميکنيم بعد از به جوش آمدن آب سيب زمينيهارا داخل قابلمه آب جوش ميريزيم و به مدت پنج دقيقه آب پز ميکنيم(نبايد خيلي پخته شوند در حدي بايد باشد که کمي نرم شود نه اينکه که به آساني شکسته شود) سپس آبکش کرده و با دستمال آبشان را را به طور کامل ميگيريم بعد درون ظرفي ريخته و به مدت دو تا سه ساعت داخل فريزر ميگذاريم تا کاملا منجد شوند.وبعد در روغن زياد سرخ ميکنيم
@mivhe71
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه مربایی بی نظیر🤩🤩🤩🤩🤩