#اردور_خیاروپنیر
پنیر خامه ایی یا ماست چکیده یا ماست موسیر+ انواع سبزیجات خورد شده یا پودر پاپریکا,یا ژامبون خورد شده یا گوجه خورد شده
#حلوا_شکری_خانگی 😋
یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید.از طرفی ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید.درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
@mivhe71
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_پاییزی_جذاب
با صدا ببینید🔈
120 گرم موز رو با گوشکوب برقی پوره کنین
صد گرم بیسکوییت پتی بور رو هم با غذاساز پودر کنین یک قاشق غذاخوری کاکائو اضافه کنین موز ها رو بریزین و خمیر رو یکدست کنین 200 گرم پنیر خامه ای رو با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنیدخمیر رو روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنین روش پنیر بزنید و بصورت یکنواخت صاف کنین از یک طرف پنج عدد نارنگی رو به این شگل بچینید و بعد هم رول کنین دو طرف رولت رو از مخلوط پنیری بزنیدچند ساعت داخل یخچال بزارین و بعد برش بزنین طعمش با عطر بی نظیر نارنگی واقعا فوق العادس
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_پشمکی
🔹 پشمک : به مقدار لازم
🔹 شکلات کاکائویی سکه ای : ۱۵۰ گرم 🍫
🔹 پودر پسته : به مقدار لازم
🔶احتیاج به دوتا شات قهوه خوری داریم که داخل یکیش پشمک میریزیم و با پشت قاشق خوب فشردش میکنیم بعد شات دومی رو داخل شات اولی میزارم و خوب فشار میدیم وقتی کاملا پشمکا فشرده شدن داخل ظرف یا روی توری پشمکارو برمیگردونیم
🔶شکلات های سکه ای رو روی بخار کتری بنماری کنید و برای راحتی کار داخل قیف بریزید
🔶پشمک هارو روی یه توری بزارید و با شکلات ذوب شده کاورشون کنید (من یکم پودر پسته هم روش ریختم) توری رو چند مرتبه به سطح ضربه بزنید تا شکلات های اضافش بریزه و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بزارید
🔶بعد از ۱۰ دقیقه شکلات هارو به آرومی از توری جدا کنید و برعکس داخل شات قهوه خوری بزارید و قسمتی که شکلات نداره هم با شکلات ذوب شده کاور کنید و دوباره یخچال بزارید (۱۰ تا ۱۵ دقیقه)
.